Iku ora worth nyebutke maneh sing ewu Brazilians sing looking kanggo Amérika sing dhaup Amérika lan dadi kanggo ing Amerika SERIKAT. Lan iki ora mung amarga sarujuk kahanan urip ing AMERIKA SERIKAT. Titik punika sing Wong amérika duwe nomer saka kuwalitas sing nggawe wong-wong mau banget enviable pembuangan. Ing kasunyatan, Amerika sing ati-ati banget, dipercaya, lan tanggung jawab. Paling saka wong-wong mau wis raos gedhe saka banyolan lan ora. Ing komunikasi, padha banget loropaken, tansah esem. Wong amérika sing banget semangat, padha siyap kanggo intensif karya. Ing sekolah, ing lestarekake assertiveness, kemampuan kanggo tumuju kanggo goal lan entuk iku. Uga, di ajeni Amérika kulawarga wong, banget lanang lan bapa. Ing internasional camping Free, sampeyan bakal nemokake nomer akeh saka profil saka wong Amérika. Iki amarga kasunyatan sing Amerika Utara asring mbayar manungsa waé liyane kanggo karir wutah ing urutan kanggo nggawe kulawarga lan ngarep, kang dhasar beda saka sing ing Brazil. Ing gati, ana kasempatan sing saben Brasil wadon bakal ketemu lan omah-omah sing akeh-cepet Amérika. Amerika Serikat saka Amerika (USA) iku sawijining negara bagéyan ing Amérika Lor. Dening area (mayuta-yuta kilometer), uga dening pedunung (mayuta-yuta wong) ing Amerika Serikat njupuk panggonan ing donya.

Amerika Serikat wates Kanada lan Meksiko, lan uga wis Maritim tapel wates karo Brazil.

Lambit Amerika Pasifik, Atlantik lan Arctic segara

AMERIKA SERIKAT tanah agung, lan agung saka negara iki bukti ing kabeh saka sing paling saka negara kang wilayah, nggumunake canyons lan pencakar langit, kanggo kabeh sing demok tangan saka Amerika. Iku uga negara karo gedhe bhinéka: a macem-macem kelompok ètnis, agama, budaya lan iklim

About