amba romantis ‘teka karo kula’ patrap. Kanggo meh setengah saka wanita sing wis dipindhah kanggo tresna, iku ora dadi gedhe, miturut penelitian anyar. Omah-omahé nliti, wong kanggo mangerteni carane akeh wis dipindhah kanggo sesambetan lan apa kedaden sawise. Iku dadi metu, obah kanggo bisa karo wujud liyane umum saka sampeyan bisa mikir. Saklawasé siji ing limang penjawab kacarita sesambetan pindhah lan katelu saka wong-wong wis rampung luwih saka sapisan. Wanita kacarita kang rada luwih kamungkinan kanggo mindhah saka wong. sawise pamindhahan, wolulas persen ngandika relocating gagal kanggo nyimpen sing rocky sesambetan, pitulas persen seneng sing lokasi anyar, lan sewelas persen malah ambruk ing katresnan karo wong liya. Pungkasanipun kagelar, iku bab ngendi nilai-nilai ngapusi. ‘Ing bab mung sing bakal nggawe kula mindhah katresnan,’ Peril ngandika. ‘Ing gesang kawula, aku ora mikir sing proyek cukup alesan kanggo pindhah ing ngendi wae sesambetan apa nemtokake ngendi aku. Ing tembung liyane, ora kawirangan yen sampeyan arep kanggo mindhah kanggo tresna apa iku dianggo metu utawa ora. Aku dipindhah tengen negara kanggo sesambetan. Kita ngedika kathah sadurunge, sak, lan sawise kanggo nggawe manawa sandi pamindhahan iki minangka akeh bab lokasi anyar minangka iku bab gusti yésus. Kang ana apik, amarga kita pamisah amicably saperangan taun mengko. Nanging aku isih sirah-liwat-tumit ing katresnan karo Pasifik Kulon-lor, kanca-kanca, etc, kanggo mindhah tengen donya. Kang kelalen ngomong panjenenganipun d wis ningali wong liya.

Iku njupuk nalika kanggo cakar sandi cara bali saka sing siji. Salah siji piece saka saran: ORA mindhah kanggo partner. ‘Bojoku lan aku padha nikah nanging sing manggen ing macem-macem cities Amérika nalika piyambakipun tak ana proyek ing Rwanda. Kang dipindhah lan aku mèlu siji sasi mengko, ninggalake konco sandi ngimpi proyek. Pamindhahan di-push kula menyang mlaku sandi foto filmmaking bisnis full-time, lan sanadyan aku iki kuwatir banget bab njupuk karya, kabeh iku nguripake metu akeh sing luwih apik saka aku samesthine. Limang taun mengko lan aku isih mlaku bisnis full-time.

wanted

Dheweke wis kulawarga kene lan aku ora. Kebeneran, dhewe sange sauruté segara kulawarga mbantu kula njaluk menyang apartemen kene nalika kita nyuwil munggah. Kula takeaway ana imbangan saka daya punika saestu skewed menyang partner karo luwih financial keamanan lan sambungan ing kutha (roh, aku guess). Nanging aku ora getun pamindhahan, bener. Aku wis kanggo cultivate akèh kamardikan lan kadewasan sawise aku iki siji maneh.

‘Aku iki nalika aku ana

Aku shudder kanggo mikir saka putri mengkono iki. Aku dipindhah saka Boston kanggo Los Angeles karo kula banjur pacar. Iya ora manggon seneng tau sawise karo wong, nanging aku ketemu bojoku ing Los Angeles limang taun sawise aku dipindhah ana. ‘Aku dipindhah karo college pacar tengen negara, saka Pittsburgh kanggo Philadelphia. Aku ora ngerti nyawa ing Philadelphia, wis tau manggon ana ing kono, utawa malah dibukak luwih saka kaping pindho. Aku ora duwe proyek nunggu kanggo kula, salah siji. Looking bali saiki, iku misale jek kaya kabèh lotta bisu.

Sawetara taun pisanan padha atos

Aku wanted kanggo njaluk nikah lan iya ora, supaya kita padha ing limbo. Aku malah ora kaya kanggo mikir bali kanggo wektu, nanging ana resiko sing makarya metu ing pungkasan. Kita nikah rong puluh taun saiki karo loro dicekel bocah. ‘Aku lulus saka college lan enem dina mengko dipindhah saka Iowa kanggo Colorado dadi near a boy aku ketemu ing Meksiko ing spring break. Aku marang wong-wong sing bakal ngrungokake sing obah wis boten apa karo cah lanang (kalebu wong). Aku wis ora proyek, ora prospek, ora panggonan kanggo manggon, lan bab dolar nem atus dolar ing kanthong pakean. Kita tak nikah lan duwe ayu -taun-lawas putri. ‘Aku ketemu wong online ing Yahoo Personals bali ing nalika ora ana siji digunakake free online lan dipindhah saka Florida kanggo Raleigh. Kita wis nikah sangalas taun saiki lan duwe loro bocah-bocah. Aku sinau sing iku worth njupuk kasempatan ing soko sing misale jek edan kanggo wong liya. Kejabi, sampeyan bisa tansah pindhah maneh. ‘Aku dipindhah tengen negara lan kiwa karir aku tresna kanggo kula suami kang militèr karir, mung sasi sawise kita tak nikah. Iku wis taun saiki lan aku isih nyoba kanggo tokoh iku metu, nanging aku wis sinau kathah bab aku lan bab sesambetan sak wektu sing. Iku wis taun saka pangerten, nanggulangi, nrima, learning, lan akeh. karo kula sawetara sasi mengko amarga kang ketoke disenengi kula luwih apik nalika aku adoh banget adoh kanggo ndeleng ajeg. Nanging piyambakipun pindhah adoh dawa kepungkur, nalika aku isih manggon ing kene lan tresna iku. Aku tak sing luwih apik pungkasan saka menehi hasil. ‘Aku dipindhah saka Pennsylvania kanggo California. Kita wis bebarengan limalas taun, nikah sangang, lan sepuluh taun kepungkur aku nyeret wong-wong mau kanggo Pennsylvania. Urip iku resiko lan njupuk kemungkinan aku seneng karo ora getun. ‘Aku dipindhah kanggo Norfolk, Virginia, ngendi aku wis tau wis, kanggo sesambetan sing ana isih banget anyar, nanging banget kuat lan serius. Kita nyuwil munggah sepuluh sasi mengko, lan aku katahan omah. Aku ing proses sade saiki, telung taun sawise kita tuku iku, ing mundhut massive. ‘Aku liquidated urip sandi kanggo pindhah kanggo Costa Rica kanggo bisa karo pacar saka rong taun. Aku ketemu metu piyambakipun NIKAH rong minggu sawise tekan. ‘Aku iki sing manggen ing Taman Kutha, Utah lan ngangkat munggah wisata ing garis. Wong iki sing manggen ing Cleveland, nanging kita ketemu metu kita loro tansaya munggah ing Indiana. Kita ditutup mudhun garis lan ngginakaken rong taun sabanjuré Skyping, Ngadhepi Wektu, lan mabur bali lan kasebut antarane negara nganti kita tak kesed dipindhah kanggo Cleveland. Kita kawen, aku wis thukul kanggo katresnan Ohio, lan kita duwe bayi ing cara. Kang paling manungsa kang aku wis tau dikenal. Micaela Mackenzie punika freelance wartawan sing spesialisasine ing kesehatan, budaya, lan tech, lan dheweke ajeg nyumbang kanggo paling cedhak kaya Nyegah, Kesehatan Wanita, Wangun, Nengsemake, Wong kang Kesehatan, John Hopkins Review Kesehatan, lan liyane. Wanita kang Kesehatan berpartisipasi ing macem-macem program affiliate marketing, kang tegese kita bisa njaluk mbayar komisi ing editorially milih produk dituku liwat kita pranala menyang toko camping

About