Ing Meksiko, akeh tradhisi guide gendakan sesambetan

Kakendelanipun isih umume ing Meksiko

Wong-wong customarily sing sopan, mbukak lawang kanggo wong wadon lan narik metu kursi.

Wong-wong sing samesthine kanggo dadi romantis lan uga-tata

Siji free tradisi populer ing Meksiko lan liyane spanyol-speaking negara ‘pyrope,’ kang cara wong nuduhake kapentingan ing wanita. Pyropes sing flirty komentar digawe kanggo wanita, sok-sok kalebu endearments kayata ‘mi amour,’ kang tegese ‘sandi tresna,’ lan ‘jambu,’ kang tegese ayu utawa apik banget. Liyane Mexican free tradisi ‘la serenade,’ laku kang suitor arrives ing kapentingan katresnan kang ngarep karo mariachi utawa gitaris kanggo serenade utawa sing kanggo dheweke. Wong terus sing nganti wong wadon isa metu saka dheweke ngarep kanggo ketemu wong. Yen wong wadon ora kaya suitor, dheweke ora bakal teka metu kanggo ketemu wong. Cara tradisional, wong wadon enom manggon karo kulawargané lair nganti nikah. Yen kulawarga ora kaya suitor, kulawarga bisa tos banyu ing wong. Ing Meksiko, dating wong customarily presents kang kanca karo kembang, coklat, diiseni kéwan lan liyane token saka penghargaan minangka bagéan saka proses pangenalan.

Wong-wong tradisional mbayar kanggo tanggal, minangka uga

Cara tradisional, siji Mexican wanita kathah dadi konservatif, nunggu hubungan serius sadurunge awake dhewe melu ing kegiatan seksual. Wong risiko wadon medhot hubungan yen tekanan dheweke kanggo duwe jinis, utamané ing deso provinsi lan ing antarane enom lan inexperienced. Bet Conthong punika Los Angeles basis writer lan iki gaya lan kesehatan, kaendahan, lan fitness pawarto kanggo ‘Ing Boulevard Majalah’ ing San Fernando Lebak-based majalah saka liwat. Dheweke iku publicist lan seniman wakil karo klien ing Lor lan Kidul California. A lulusan saka Vanderbilt University, Conthong wis jurusan ing spanyol lan fine arts

About