submit


Ing Meksiko, akeh tradhisi guide gendakan sesambetan. Nalika wong enom ing kutha-kutha gedhe uga dipengaruhi dening Amerika Serikat, wong ing luwih deso wilayah uga terus tradhisi, utamané sing diatur dening Katulik nilai-nilai lan adat tradisional Mexican kulawargané. Minangka umume ing Meksiko, kabeh lanang wadon sesambetan miwiti karo wong nggayuh. Wong wadon tradisional ngenteni kanggo wong kanggo nguber dheweke, apa kanggo tari ing partai utawa klub utawa kanggo pindhah ing tanggal. Nalika wong enom ing kutha-kutha gedhe uga nganggo luwih modern sifat, wong ing luwih deso lan konservatif provinsi bakal kanggo laku iki. Kakendelanipun isih umume ing Meksiko. Wong-wong customarily sing sopan, mbukak lawang kanggo wong wadon lan narik metu kursi. Wong-wong sing samesthine kanggo dadi romantis lan uga-tata. Siji free tradisi populer ing Meksiko lan liyane spanyol-speaking negara pyrope, kang cara wong nuduhake kapentingan ing wanita. Pyropes sing flirty komentar digawe kanggo wanita, sok-sok kalebu endearments kayata mi amour, kang tegese katresnan, lan jambu, kang tegese ayu utawa apik banget. Liyane Mexican free tradisi la serenade, laku kang suitor arrives ing kapentingan katresnan s ngarep karo mariachi utawa gitaris kanggo serenade utawa sing kanggo dheweke. Wong terus sing nganti wong wadon isa metu saka dheweke ngarep kanggo ketemu wong. Yen wong wadon ora kaya suitor, dheweke ora bakal teka metu kanggo ketemu wong. Cara tradisional, wong wadon enom manggon karo kulawargané lair nganti nikah. Yen kulawarga ora kaya suitor, kulawarga bisa tos banyu ing wong. Ing Meksiko, dating wong customarily presents kang kanca karo kembang, coklat, diiseni kéwan lan liyane token saka penghargaan minangka bagéan saka proses pangenalan. Wong-wong tradisional mbayar kanggo tanggal, minangka uga. Cara tradisional, siji Mexican wanita kathah dadi konservatif, nunggu hubungan serius sadurunge awake dhewe melu ing kegiatan seksual. Wong risiko wadon medhot hubungan yen tekanan dheweke kanggo duwe jinis, utamané ing deso provinsi lan ing antarane enom lan inexperienced

About