Aku wis katahan hanging metu karo dheweke, nanging aku needed kanggo pindhah liyane yen aku wanted kanggo katelu ing wayah wengi. Aku mung turu telung jam ing wayah wengi sadurunge. Aku mlayu menyang dheweke ing wayah wengi wektu uga. Takon kula kanggo pindhah kanggo dheweke kanca-kanca meja nanging cara banget akeh bocah-bocah wadon ana kanggo kula kanggo nglampahi wektu karo dheweke. Wong, yen aku ngginakaken jam karo cah wadon ngomong kanggo dheweke, banjur tak dheweke nomer banjur ana utawa mengko ing wayah wengi, aku bakal teks dheweke soko sing kita loro sambungan ing jam sing, guyon, komentar bab sawetara weirdo ing pantai, etc. Aku bakal skip ‘hey, carane kowe.’. sing menehi telek carane dheweke. Kanggo pisanan teks nggunakake, ‘Hey apa munggah. utawa ‘Eh carane sampeyan.

Aja takon yen dheweke ngelingi sing, ora marang crita bodho, ora ngomong guyon, ora nyoba kanggo dadi cute. Yen dheweke kepengin diajak kanggo sampeyan, dheweke bakal nanggapi kanggo wong-wong. Iku ora matter yen sampeyan ora care babagan carane dheweke iku utawa ora, sampeyan lagi mung menehi dheweke soko kanggo nanggapi kanggo, kanggo njaluk meneng chit-chat arep (kene sampeyan bisa kelingan wong karo goofy mustache ing pantai), supaya sampeyan bisa mbangun sing paling tithik jumlah saka comfort ing dheweke. Cut obrolan cendhak w o respon, banjur miwiti munggah dina sabanjuré, lan takon dheweke metu, saenipun kanggo sing wengi kanggo njaluk dheweke kanggo nggawe rangsang kaputusan. Ndhuwur kabeh: Tetep iku prasaja. Apa kowé tindakake Rina saran ing tulisan bocah-bocah wadon kanggo pisanan ing antarane jam wolu lan sanga pm priksa manawa padha sing paling kamungkinan ora sibuk. Aku ngerti iku dadi tanpa ngucap, nanging awit aku ora ngerti carane apik sing tulisan game, aku bakal nuduhake. Nalika sampeyan teks dheweke prasaja hey apa munggah utawa apa wae mung nggawe manawa sampeyan ngenteni dheweke nanggapi page amarga apa-apa dadi cah wadon mati luwih cepet tinimbang yen sampeyan teks dheweke kaping pindho sadurunge dheweke teks bali yen dheweke iku njupuk dawa banget ha-ha. Uga nyoba nunggu ing paling — menit sawise dheweke teks kanggo teks dheweke bali mung supaya dheweke mangerténi sampeyan duwe telek kanggo nindakake lan dheweke ora SING penting. Aku ngerti iku dadi tanpa ngucap, nanging awit aku ora ngerti carane apik sing tulisan game, aku bakal nuduhake. Nalika sampeyan teks dheweke prasaja hey apa munggah utawa apa wae mung nggawe manawa sampeyan ngenteni dheweke nanggapi page nimbulaké ha-ha. Uga nyoba nunggu ing paling — menit sawise dheweke teks kanggo teks dheweke bali mung supaya dheweke mangerténi sampeyan duwe telek kanggo nindakake lan dheweke ora SING penting. Minangka kanggo nunggu — menit, aku nyoba kanggo pangilon carane dawa dheweke njupuk. Dadi, yen dheweke njupuk jam kanggo njaluk bali menyang kula, aku njupuk sing jam lan owah-owahan kanggo njaluk bali menyang dheweke. Biasane nemu dheweke kanggo miwiti respon luwih cepet, lan banjur aku bakal njupuk limang menit, kajaba kita lagi nyetel munggah rapat. Aku uga bakal uncalan ing lengkap ngaso antarane teks kanggo neraka saka iku. Kadang sengojo, lan kaping donya minangka iku kudu, lan aku duwe iku luwih penting kanggo kekacoan watara karo. Aku minangka siji minangka sampeyan bisa ing wayahe. Aku ngginakaken kabeh spring break ing Baja California, Meksiko, lan tindak pungkasan akhir minggu uga. Dadi, aku mburi sandi Meksiko petualangan karo telung notches lan ton saka telpon ‘s. Iku kathah luwih gampang kanggo kula kanggo dina game mudhun ana banjur san Diego kanggo sawetara alesan. Iku ndadekake kula éling sing aku wis wis ing san Diego dawa banget lan perlu kanggo mindhah adoh sawise aku lulus. Kabeh dheweke teks dikirim ing menit nganti pungkasan. dadi, aku assuming dheweke ora bisa rencana sing adoh ing advance lan mugia menehi kula nanggepi. Aku pancene ora care apa kasil. Aku nyedhot ing teks tindakake ups karo bocah-bocah wadon Amérika lan aku ngerti aku kudu bisa ing. Aku mikir aku oke.

Wiwitan apik

Aku, aku uga ora kaya kalebu jeneng sandi ing dhisikan teks salah siji, aku pangarep-arep dheweke wis disimpen, nanging yen ora, dheweke bakal takon jeneng kajaba dheweke wis ora kapentingan. Aku ora kaya FB bab, nanging aku wis wis sing pindhah ala tenan sadurunge nalika aku gelem, supaya sampeyan mbokmenawa digawe pilihan tengen. Aku kaya carane sampeyan katahan iku logistik, nanging aku mikir sampeyan digawe loro kesalahane amba kene. Pisanan, sampeyan takon dheweke metu banget rauh. Aku seneng kanggo ngenteni dina, kanggo nyoba lan thinly guise kasunyatan sing aku mung nyoba kanggo njaluk ing dheweke celonone. Kapindho, sampeyan takon dheweke metu ing akhir minggu. Sing biasane ala kanggo pisanan tanggal. Arep kanggo dina acara iki pinter sanadyan, tinimbang arep kanggo soko ing akhir minggu wengi. Nalika dheweke ngandika, ‘Ora. Durung ha-ha apa bab sampeyan. Aku d mbokmenawa wis ngandika soko edan kaya, ‘Arep kanggo Vegas, jam saka alam bébas partying. Sampeyan bisa ing. Sampeyan bisa ngganti Vegas karo soko kaya Amsterdam yen sampeyan wis cedhak Vegas. Ora ala gaweyan ing kabeh sanadyan. Wiwit dheweke misale jek dipercaya kanggo nanggapi, aku mung ngene lather, mbilas mbaleni. Ngenteni sawetara dina, mungkin njupuk kanggo sabanjuré ana lan ngirim liyane ‘Apa munggah. Idly omong kosong bab akhir minggu, ora nanggapi kanggo saben pesen dheweke dikirim enggal, banjur mung acak mungkasi mbales, saenipun nalika dheweke nyuwun pitakonan. Nanggapi kanggo pitakonan sing ing jam, lan banjur segue menyang takon dheweke metu kanggo sing wengi, utawa ing ngisor iki. Sing bakal dadi ana utawa ana ing wayah wengi yen sampeyan lagi tetep skor.

Good luck

Miturut cara dheweke ora rong puluh-siji durung, supaya opsi sing winates nightlife wicaksana kajaba aku bali mudhun kanggo Meksiko karo dheweke. Aku wis mbuwang dhuwit kakehan lan ing akhir-akhir iki supaya kanggo logistics kanggo karya mudhun ana aku bakal duwe kanggo njaluk hotel. Aku tak pijet idea saka konco sandi. gaya sandi bakal wis kanggo tetep iku prasaja karo nedha awan, nanging konco sandi wis njupuk cara liyane bokong banjur kula akhir-akhir iki supaya mutusaké kanggo njupuk saran. Dadi, sampeyan lagi arep kanggo Vegas lan sampeyan ora sebutno iki. Ha, aku tansah ‘bisa’ pindhah menyang Vegas kanggo akhir minggu, supaya aku bakal ngomong iku kaya sing. Aku seneng kanggo njaluk, ‘Wis kang serius. marmut gembong nguripake ing sirahe. Nyoba kanggo supaya apa-apa pangan related kanggo pisanan tanggal, lan pijet bab bisa dadi banget pribadi kanggo pisanan tanggal. Banjur maneh, dheweke puluh supaya opsi sing luwih winates. Dheweke bisa njaluk menyang hookah bar tengen. IDK, iki kok sandi watesan. Oalah, ora nyoba olahpesen dheweke maneh nganti ana utawa ana, lan banjur mung ndalang sing tau diundang dheweke metu ing panggonan pisanan kanthi miwiti liwat maneh. konco sandi marang kula pungkasan wengi kang wis suite ing Cosmo lan dhisikan wingman bailed ing trip. dadi, aku mbayar rong atus dolar kanggo rong bengi ing a suite karo wong, salah siji saka bocah-bocah wadon lan wadon kanca. Iki teks prasaja wis umume tansah nandang gerah panjaluk, utawa ing paling. Aku ora ngerti yen iku beta. Nanging aku wis ngamuk mati sawetara akeh nyenengake ing dadi akeh panggonan utawa ngaco munggah game sandi. lan iku tansah koyone kanggo bisa kanggo menehi pungkasan ayunan. Aku mikir amarga sawijining sebagian flattering nanging godhong cukup kamar kanggo olèhé sing takon. Aku Uga wonder apa wong iki mikir. Malah kahanan sing padha rampung karam. Nyenengake duwe kabeh ing minimal.

nanggapi

About