Randha

Aku tresna urip lan wong

Aku arep dadi seneng — saiki iki wektu kanggo sing. Aku bisa dadi ngucapke matur nuwun. Hello, I have a ukrainia wadon ing wayahe nalika aku manggon ing Suriah. akeh taun kepungkur aku dadi randha, aku seneng lan aku siap kanggo miwiti hubungan anyar. Pedagogical ing latihan, aku tresna anak akeh banget. Aku nyoba tau njaluk kesel, amarga ora kabeh wis rampung sing paling apik.) Aku manggon karo anakku lan tuwane. Putra. Enom, cah ayu aku looking for wong kanggo sesambetan serius, kanggo miwiti kulawarga, aku duwe anak jenenge Danil

About