Pengalaman travel long-term kanggo Meksiko (Cancun)

Nyoba kanggo nulis bab pengalaman lan ora kene kanggo mbaleni nulis artikel. Weruh krungu lan apa aku nulis. Kita miber ing desember lan ing Maret kanggo limang sasi. Penting kanggo agustus. Cancun becik panggonan kanggo wintering. Suhu wengi puluh lima, telung puluh dina, ing segara. Ayu banget segara lan wedhi, lan wedhi ing srengenge wis ora panas. Pepeteng saka hiburan, akeh wisata, relatif larang (cukup kanggo loro). Cancun — resor lan nengsemake kutha. Utama wisata tengah segara Karibia. Populasi kira nem atus, kutha ora cilik, nanging ora nang endi wae aku arep kanggo ngunjungi. Omahé ing utama — crita. Kutha…