Kita bener perlu sawetara wektu kanggo nyipta dhéwé kene amarga kita aran kaya sing pemandangan ing Jaws ngendi padha mutusaké sing padha needed ageng prau. Kajaba ing kasus iki, sampeyan lagi arep perlu sawetara jenis saka piranti mechanical kanggo bantuan sampeyan angkat rahang bali munggah mati ing lantai. Maria iku luar biasa contone Latina titiraras pelog nem, sih-rahmat lan kaendahan — dheweke nggantheng gulung-mati. Yen sampeyan wis ngatur kanggo luh dhewe adoh saka dheweke profil gambar, kita mikir ngene sampeyan setuju yen dheweke katon akèh kaya Suey Aberg lan Fabiola Campo manes, karo tutul saka ultra-seksi Salma Hayek di buwang ing kanggo apik langkah. Kita ngene kaya kanggo pitutur marang kowe dicokot liyane babagan Maria, saiki sing kita wis pungkasanipun ngatur kanggo kalem dhéwé mudhun sing dicokot. Dheweke puluh pitu taun lawas, wis hazel mata lan rambute ireng, lan ora duwe anak. Dheweke ora ngerokok nanging ora ngombe socially. Nalika Latina bocah-bocah wadon ngomong padha ngombe sosial iku apa-apa kaya apa Eropah utawa Amérika wanita tegese nalika padha ngomong lagi arep kanggo ngombe karo kanca-kanca I. e. teka ngarep hammered tahap saperangan jam mengko. Maria Paulus saka Cancun lan mesthi Cancun donya misuwur kanggo sawijining pesisir lan Mayan reruntuh, nanging sampeyan bisa tenan mikir apa-apa luwih adhem tinimbang gadhah dheweke tumindak minangka pribadi demo pandhuan.

Pracaya utawa ora, dheweke a circus acrobat, nanging yen katon ing dheweke physique empan sampeyan bisa ndeleng dheweke wis cukup sing dicokot saka ndhuwur kekuatan awak, nanging ora ing wong lanang cara. Dheweke bakal mbokmenawa PENGIN kanggo nuduhke mengkono handstand ing amba Mayan pyramids. Lan sampeyan bakal meh mesthi ora njaluk kanggo ndeleng dheweke ing bikini.

Tenan, apa sing nunggu, wong lanang

Maria iku sampurna fitness partner, amarga dheweke tresna kabeh olahraga, lan merata seneng tetep ing wangun. Ing kasunyatan, Maria marang kita sing, aku hasrat bab kabeh aku, kaya nyata Latin girl tansah wis, lan kita mikir iki nuduhake carane dheweke urip dheweke urip. Nalika nerangake kanggo wong-wong Maria mangerténi persis apa dheweke kepengin, lan apa dheweke ora. Ing ndhuwur dhaftar dheweke iku wong sing mangertèni sing Latinas sing murub, nanging uga banget emosi, supaya wong iku arep dadi oke karo Maria tjara emosi dheweke nalika dheweke perlu kanggo. Dheweke iku dicokot quirky, supaya wong sing seneng sing (lan mungkin quirky piyambak) bakal becik. Dheweke seneng cerdas wong, lan dheweke iku uga looking for wong sing kepengin sesambetan serius, lan ora mung kanggo pancing munggah karo dheweke. Sawise sampeyan mungkasi imagining apa iku kudu kaya kanggo kiss iki nggumunke Latin, kok ora njupuk langkah pisanan kanggo mungkin nggawe sing kasunyatan kanggo sampeyan

About