submit


Takon wong-Wong, dadi Wong sing Luwih apik, Amba Mengilap Iku, Mantic lan wong ana ing antarane federally merek dagang kadhaptar saka Ziff Davis Kanada, Inc. lan uga ora bisa digunakake dening pihak katelu tanpa ijin nyata. Kula lan pendhaftaran gf wis partner kanggo taun, lan kita nyuwil mati ing januari amarga aku tak kejiret tulisan tukang nyepoti. Salam dheweke amarga wengi sing kula lan pendhaftaran gf wis nandang gerah ing perang lan dheweke marang kula dheweke ana ngisep nganti sawetara wong. dadi, ing dina sabanjuré aku texted ing tukang nyepoti kanggo ndeleng dheweke minangka klub. Saiki apa mengkono amarga sawise salam dheweke, aku getun lan mung ngiwa pesen ana. Pendhaftaran gf ketemu metu, banjur dheweke disebut iku mati wiwit dheweke ngandika dheweke iki lying kanggo kula bab ngisep ing wong, lan aku njupuk iku ‘adoh banget’. Kanggo sabanjuré minggu sasi, aku bakal pirembagan karo dheweke lan takon kanggo pangapunten, kita isih bakal nindakake hubungan iku kaya metu lan duwe jinis. banjur rong minggu kepungkur dheweke lunga menyang Meksiko ing trip. Dheweke ketemu wong lan wis jinis karo wong sawise mung ngerti wong kanggo dina-dina. Dheweke marang kula dheweke ora getun iku amarga saka apa aku. Saiki aku ora ngerti apa apa. Aku pancene tresna dheweke, aku ngangkat dheweke munggah saka bandara lan kita digawe munggah, padha jinis lan banjur bali menyang carane iku migunakake dadi, sementara. Nanging panginten sing wong liya wis karo dheweke nyababaken lan aku ora ngerti apa apa. Kita ngedika bab apa iku metu amarga kita planning kanggo mindhah bebarengan menyang kutha liyane. Dheweke ngrasa kaya dheweke tak malah karo kula amarga saka iku aku iya ing sasi. Mung kanggo cut cendhak kita wis partner kanggo taun, dina pisanan kita tanggal aku ngiwa dheweke kanggo metu karo kanca-kanca, sadurunge kita tanggal, aku wis jinis karo kanca lan aku iki babras amarga kanggo dheweke kita padha ‘ngomong’. Aku uga bakal tansah pindhah metu lan nyumerepi metu karo kanca-kanca. Sing cantik akeh iku, pangarep-arep sing wong bisa menehi kula sawetara saran. Matur nuwun ing advance. Aku kang brutal jujur kene. Ya, ana bisa dadi langkah-langkah sing loro bisa njupuk kanggo alamat nimbulaké root saka reaksi lan prilaku, nanging apa sing lagi njlentrehke nuduhake perlu kanggo luwih karya saka hubungan iki njamin utawa bakal urip. Sampeyan ngerti sing iku bener, amarga iku mung wis banget akeh. Kita ngandika lan kita loro ngerti sing ing sesambetan wis nandang gerah kanggo titik ing ngendi kita lash ing saben liyane. tau fisik nanging kita padha njerit lan nelpon saben liyane jeneng Iki ora bisa tetep amarga sampeyan loro perlu kanggo diwasa. Sampeyan teks tukang nyepoti nalika sampeyan loro wis perang. Dheweke wis jinis karo wong liya kanggo njaluk malah. Iki ora sehat. Ora mindhah bebarengan menyang kutha liyane. Dheweke njupuk iku luwih saka sampeyan, nanging kita mung duwe sisih crita. Sampeyan loro push saben liyane tombol ing banget mbebayani cara. Sampeyan loro perlu kanggo sinau carane kanggo supaya ora iki jenis prilaku sadurunge salah siji saka sampeyan bisa duwe hubungan apik karo sapa. Aku iki wus bisa. Sajujure, aku temen maujud kanggo pungkasan dheweke ana ing salah siji. Dheweke wis babras, aku ndeleng iku. Nanging dheweke uga kepengin dadi karo kula, lan aku karo dheweke. Nanging ing kahanan sing mimpin kanggo titik iki wis biasane sandi fault. Dheweke siap kanggo omah-omah kula nalika kita miwiti. Sing ana taun kepungkur. Aku di-push sing panginten adoh, amarga aku ora siap. Saiki aku arep menehi dheweke kabeh, nanging dheweke ngandhani kula iku kasep. Dheweke wis diganti: Apa dheweke arep kanggo apa sabanjuré wektu dheweke nemu duka. Dheweke ngakoni dheweke ngapusi babagan ‘ngisep nganti wong’ nanging sampeyan lagi ing fault kanggo njupuk iku ‘adoh banget’. Kanggo kula, lying ageng pelanggaran saka tulisan sing tukang nyepoti (ora sing aku menehi pangapura sing tumindak). Sing muni kaya sampeyan bisa njupuk sawetara tanggung jawab kanggo kesalahane. Dheweke? Dheweke arep dadi lying lan mbeling kapan sampeyan duwe perang? Dheweke ora muni emosional siap kanggo sesambetan nyata. Dheweke muter game saiki? Sing mangerténi. Sampeyan bisa nyoba ngomong karo dheweke, nanging kajaba sing bisa loro ngakeni kesalahane lan sinau carane kanggo perang tanpa ngancurake saben liyane, aku ora weruh apa pangarep-arep. Iku ora cukup kanggo arep kanggo bisa bebarengan. Sampeyan kudu bisa kanggo supaya tumindak sing bakal siksa sesambetan sembarang (lying, mbeling, ngerti strippers etc.): Aku bisa ndeleng ngendi kepingin sesambetan lan mengkono tindakan sing mimpin kanggo ngancurake iku mburi. Bab iku sing aku aran kaya dheweke iku siji lan aku gelem ngapura. Nanging sing tengen, apa bakal dheweke nindakake wektu sabanjuré. Lan ing kabeh kejujuran apa aku arep kanggo apa sabanjuré wektu nalika kesempatan presents dhewe dadi karo wong wadon liya. Aku bisa ngapura dheweke dina iki, nanging apa bab mengko. Sing mung soko aku ora bisa njaluk liwat. Malah dina iki kita hung metu lan kita padha arep ing house dheweke lan dheweke marang kula kanggo pindhah ing karo dheweke amarga dheweke ora arep kanggo katon kaya pacul, lan aku mung nanggapi sing iku kasep, iku wis mung dijupuk dheweke dina kanggo sawetara wong liyane. Lan banjur dheweke mung tak mad lan ngandika yen aku iki arep kanggo ngapura dheweke, aku bisa ora marang dheweke iku. Iku mung wis dina wiwit kedadean kelakon: ‘apa aku arep kanggo apa sabanjuré wektu nalika kesempatan presents dhewe dadi karo wong wadon liya.’ Iki tengen kene nuduhake yen sampeyan ora siap kanggo laku kanggo hubungan diwasa. Yen kowe padha, sampeyan ora bakal takon pitakonan iki amarga sampeyan bakal ngerti, lan kang wis digawe aturan dhewe, sing iki baris sampeyan ora salib. Sampeyan mikir wong liya ing sesambetan setya ora teka tengen ‘kesempatan’. Yen padha arep dadi seneng, padha mung ora melu. Iku kang padha duwe aturan sing ora nyolong soko namung amarga iku appeals kanggo sampeyan, utawa doyo wong namung amarga padha nggawe sampeyan duka. Nalika sampeyan arep kanggo laku kanggo wong, sing nampa sing saiki sampeyan duwe wong liyane kanggo nimbang. Sampeyan loro perlu kanggo mbukak mil adoh saka saben liyane ing salawas-lawase. St gulung saka kupluk, loro saka reaksi kanggo pindhah utawa arep kanggo pindhah feck wong WONG liya. Pindhah apa sawetara akeh munggah kanggo dawa, dangu. Nanging dina iki, sampeyan lagi loro scuzziest aku ora bakal pengin ing nyawa liyane ing bumi iki. Pracaya iku. Aku guess sing tengen kancaku, sing apa kabeh pratandha pointing menyang. Aku arep kanggo ngapura amarga aku arep dheweke ing gesang kawula, nanging ana sing keliwat akeh garis loro-lorone kita wis nyabrang. Sampeyan kudu marang dheweke dheweke wis lara roso keadilan. Padha ora malah gendakan dheweke, lan dheweke nggawe sampeyan aran ala babagan turu karo kanca. Dheweke gendakan sampeyan lan reconciling lan banjur dheweke wis vacation jinis. Dheweke nyuwil munggah karo sampeyan kanggo teks, lan saiki dheweke kepengin pangapunten kanggo turu karo sawetara wong dheweke mung ketemu. Pitakonan iku apa dheweke marang sampeyan, mung kanggo babras sampeyan. Lumaku adoh. Iku adoh banget gampang kanggo dheweke kanggo nindakake iki kanggo sampeyan. Carane sampeyan bisa tau dipercaya sing dheweke ora apa maneh nalika dheweke ngrasa kaya soko anyar utawa wis bantah-bantahan karo sampeyan. Sampeyan ndeleng aku mikir padha bab kanca-kanca, amarga ing mburi saka dina kita padha ora sesambetan lan saiki kita ana. Nanging sing tengen, kanggo dheweke kabeh dheweke ora ok amarga dheweke ora dipercaya kula maneh. Aku iki ngomong kanggo dheweke kabèh wektu dheweke ana liwat ana. Kita ngedika sadurunge dheweke lunga kanggo duwe jinis karo wong. Dheweke malah dipun cukur kanggo wong, aku mung ketemu metu ana nalika aku lan dheweke iya iku. Iku matèni kula. Sampeyan ndeleng dheweke marang kula dheweke ana nyoba kanggo njaluk liwat kula, nanging kabeh iku njupuk ana wong kanggo dadi manteb ing ati lan liya. sing iku lan kang ana ing, ing kurang saka dina. Meh minangka yen dheweke wis rampung sadurunge. Yours punika beracun sesambetan, sampeyan perlu kanggo mungkasi, lan ing mangsa sinau kanggo mutusake masalah masalah luwih maturely, dheweke cetha ora tresna sampeyan, yen dheweke pengait munggah karo wong liya lan ora getun iku. Aku nuwun kanggo ngomong nanging panjenengan gf wholly untrustworthy, lan dheweke uga w maneh. miturut cara, apa ora ‘ngisep nganti wong jahat. lan apa dijamin dheweke mengkono iki tumindak. kanggo kula, dheweke salah siji iku: looking kanggo alesan kanggo njaluk metu saka hubungan karo sampeyan mung tetep karo sampeyan kanggo sawetara alesan — mungkin sampeyan duwe dhuwit utawa menehi dheweke soko dheweke perlu, utawa dheweke mung pacul. ngisep nganti wong liyane tegese dheweke iki menehi sawetara liyane wong lisan jinis. lan iku enggal kang Eve lan dheweke marang kula ora kanggo pindhah karo dheweke supaya aku manggon wong karo kulawarga lan tindak liwat kanggo paling sandi house kanca kanggo ngombe lan dheweke telpon lan ngandhani kula ngendi aku ing lan aku pitutur marang dheweke. Mengko sing wengi dheweke ngandhani kula kanggo pindhah menyang neraka lan dheweke ana ngisep nganti sawetara wong liyane. becik suci carane lan apa sampeyan isih karo dheweke. sing blatant, cidra, conniving, skandal, sopan, sembahyang maksudku, aku ngene mbukak metu saka adjectives kanggo njlèntrèhaké dheweke lan dheweke prilaku. kula wong, saben kapindho sampeyan tetep karo dheweke, mundhak ing lack saka bab dheweke wis kanggo sampeyan lan sampeyan ora duwe kanggo dhewe. Wong lanang dheweke Mexican cah ayu. Yen kuwatir bab dheweke kang karo siji, sampeyan sing luwih apik mati iku mudhun saiki. Amarga bebener iku, dheweke wis karo welasan. Aku misread soko, aku iki edan mikir ana soko antarane kita? Aku marang wong aku nyuwun pangapunten lan arep iku bali menyang normal

About