Crita iki kaya Mexican seri. Ana akèh saka aktor, ana tresna segitelu, uga minangka jahat kidnapping, pereproshivka kabèh negara. Iku kabeh diwiwiti karo ngilang ing Moscow saka Mexican fan Francisco Kloso. Iku ilang saka radar sawise padha ketemu ing garis karo sepi Muscovite, lan bebarengan padha mirsani Piala dunia match Peru Denmark. Kanca kita Francisco Mata kang wis wiwit metu ana, wrote ing kaca ing Facebook kanca Mexican Amanda. Kita ngerti kang tindak menyang wadon kanthi jeneng Alat. Wiwit telpon wis mati lan nalika kita nyoba kanggo kontak wong wadon iki, dheweke ora ngidini kita kanggo pirembagan lan diblokir sambungan. Kita ngerti ana soko aneh, amarga ing pungkasan wektu kita ngandika karo wong, wong ana isin banget lan malah sesambat. Kita duwe nyuwun besar. Anggota kulawarga Francisco digunakake ewu cara kanggo nemokake iku. Karo wong ing Moscow teka marang kanca-kanca, padha hubungi polisi. Yen sapa ketemu metu babagan iki, ngandhani kita mangga. Amanda kirim bab ngilang saka Francisco, esem brunette sing teka kanggo Rusia kanggo gayeng sing tim ing Piala donya, nyebar kanthi cepet tengen Jaringan.

wong wis ditulis Alex Lopez. Lan bojo ana pisanan kanggo éling sing soko salah, amarga iya ora nanggapi kanggo telpon. Sakcepete sawise publikasi saka Amanda bab iki cilik wis aktif nulis lan Mexican media. Reporter dilacak mudhun wong wadon, saka kang asalé kabeh fuss, lan dheweke nggawa dheweke versi apa kedaden. Iki njijiki crita, ngandhani saka Alat. Bebener iku sing aku ngapusi cak, Francisco Nicolas. Mesthine aku dianakaké wong enom ing pakunjaran, panganan marang obat-obatan lan iki ngrampok.

Nanging iku ora supaya

Miturut wong wadon, dheweke ketemu Francisco ing garis, ngendi padha mirsani match Peru Denmark.

Ana uga seduluré Mexican

Nicholas ana kanggo pindhah menyang institusi liyane, kita gelem, ngelingi Alat. Banjur njupuk saka Francisco kabeh awis lan kertu kredit. Lan kita karo Francisco musna kanggo kula. Francisco kiwa apartemen, bilih piyambakipun wis bojo, nanging tansah wong-wong mau bebarengan mung bocah. Banjur wiwit, kita ngedika kanggo sadulure Nicholas ing telpon. Aku takon apa yen Francisco ora arep kanggo pindhah ing ngendi wae, ngelingi Alat. Ngandika ana ora kuwatir, lan aku bakal ngirim wong ngarep ing mendhoan. Nanging, kabeh media nulis, yen aku mati telpon. Sanadyan iku sadulure aku iki diblokir nalika aku wanted kanggo nelpon lan ngomong sing Francisco kelalen sandi passport fan. Mbok menawa Nicholas behaved amarga kasunyatan sing Francisco wis nikah. Utang ngandika sing Francisco ana ing dheweke aman lan swara, cak penggemar ora malah arep kanggo njawab telpon. Aku ngene kaya kanggo njaluk kula resmi njaluk ngapura, ngandika Alat. Panjenenganipun unfairly misrepresented kula ing negara loro. Saiki Francisco wis kiwa kula.

Sadulure njupuk mendhoan

Aku digawe manawa padha ketemu. Informasi sing Francisco Mata iki dikonfirmasi ing kedutaan Besar saka Meksiko ing Rusia ing kaca ing Twitter. Embassy staff dibukak wong kang ana kabeh tengen karo kesehatan, ing laporan ngandika. Sing mung carane iku saiki ing urutan pribadhi masalah urip

About