Malah pisanan lan rodo entheng kenalan karo Rio nggawa akeh surprises lan surprises. Luwih kanthi, sawetara iku padha cukup katebak lan alam: Ya, Brazilians katresnan pesisir, Ya, padha ora bisa mbayangno gesang tanpa bal-balan, lan padha tresna kanggo tari nganti esuke. Nanging punika pet saka konsep saka»sensual Brasil wong wadon,»lan ora kurang»sensual Brasil man», kang sadurunge kula mung kanthi teka kene, ing misuwur pesisir Rio. Nanging ana akèh dhiskusi dina iki, aku ora arep kanggo pindhah wae luwih apik lan nonton Brasil ayu lan ayu). Ayo kang miwiti karo bocah-bocah wadon. Iki ndadekake Brasil wadon»sensual»lan, mesthi,»puisi kang ngimpi». Mata. Kulit.

Kang nguripake metu, asli wangun sudhut mlengkung. Sok-sok malah kakehan. iku nyebar ing pendekatan kanggo pantai, lan ing tangan liyane, aku mikir ngendi wae iku sing mengkono. Nanging pantai bisnis ora akeh sing luwih apik, sanajan ing tangan liyane, sing ngandika curvy wangun ala). Minangka soko karu, ana akèh saka foto lan alasan sing kita duwe ing Rio, lan amarga ora saben uwong bisa appreciate iki manungsa waé kanggo wong. Nanging, sajujure ngandika kang, aku bisa tau katon kuwi konsentrasi saka lemak. Lan uga panjelasan durung njupuk dawa kanggo ngenteni) prancis goreng, burger, sandwiches lan saestu, sing paling umum lan terjangkau pangan werna ing Brazil. Manggon ing panggonan tengen. Nanging sawetara milih yogurt lan lemonade). Nanging apa sampeyan ngomong, olahraga luwih kuwat jender? Lan asil katon malah kanggo mata wuda. Ing kasunyatan, pengalaman ngunjungi paling misuwur pantai ing Rio tetep sethitik pipis, nanging siji bab punika pancen tartamtu. We have kanggo pindhah saiki. Lan yen ora»show», banjur, mesthi,»ndeleng». Lan kene ing Rio, acara ora bakal ora kejawab, iku bakal tansah ana

About