A akèh wanita nulis kanggo kula bab kang introverted lan masalah sing entail. Padha metu karo kanca-kanca kanggo klub lan bar. Kanca-kanca sing sing gadhah wektu sing urip lan patemon kualitas wong lanang, durung padha macet ing sudhut sipping lan overpriced cocktail lan ora nampa manungsa waé padha. Nemokake katresnan harrowing lelampahan lan umum ajang kaya bar utawa klub sing jungles saka distractions sing apa liyane kanggo women saka bantuan, ing kaping. Iki wanita sing dhuwur-kualitas lan duwe akeh kelunggaran kuwalitas, durung padha berjuang kanggo ketemu wong-wong ing panggonan umum, ing non-internet gendakan konteks. Ing budaya Western kita, wong-wong sing gedhe-gedhe sing ora biasane duwe kanggo pendekatan wong wadon ing skenario iki. Iki asring medeni kanggo wong lan bakal padha asring nandhang sangsara marga saka werna-werna derajat saka»pendekatan kuatir». Nanging, iki uga presents bingung kanggo wanita sing isin. Ing akeh cara, iku njupuk kontrol adoh saka wanita.

Jawaban punika prasaja minangka iku efektif. Malah yen sampeyan isin, sampeyan bisa menehi mati awak basa sing anget lan ngundang. Misuwur UCLA awak sinau basa menehi sing kabeh komunikasi non-langsung. Iki ora banget ngageti, minangka basa iki pungkasan wangun komunikasi sing manungsa ngalami évolusi. Kita hard-kabel kanggo decipher basa awak saka wong pisanan lan ndhuwur kabeh liya. Yen wong katon dadi anceman utawa ditutup mati, kita biologi alam reaksi supaya wong-wong mau. Ing kita lanang pikiran, kita ora bisa mbedakake sikap saka cah wadon sing uga mung dadi sepi lan dilindhungi undhang-undhang. Iki technique banget akeh dianggo ing sih amarga carane visual oriented kita minangka lanang. Menehi mati sing sinyal sing nggawe iku gampang minangka minangka bisa kanggo wong kanggo pendekatan sampeyan. Nalika atraktif wong keno manungsa waé, eseman, nggawe kontak mripat, menehi wong saben alesan kanggo pendekatan sampeyan. Kapindho, lan iki ora bisa understated, logistics main peran penting. Sampeyan bakal mbokmenawa pengin kanggo misahake dhewe saka kanca-kanca kanggo periode wektu. Maneh, nyedhak wong wadon ing garis medeni cukup, nanging klompok saka wong-wong mau malah luwih medeni. Nggawe logistics minangka gampang minangka déning manungsa bisa kanggo sampeyan lan wong. A idea apik kanggo sengaja lumaku dening wong ing jarak cedhak ing cara kanggo restroom. Tambahan, sampeyan bisa ngenteni kanggo wong kanggo pindhah menyang bar kanggo supaya ngombe lan pindhah ngadeg jejere wong kanggo supaya yours. Ngurangi fisik alangi kanggo komunikasi minangka penting minangka basa awak. Sing liyane sing bener label dhewe minangka»isin»ing liyane iku dadi nabi timer manggoni. Minangka cilik karo gaya urip-bangunan, iku bakal njupuk sawetara karya ing mburi, nanging asil bakal rauh kanggo tindakake. Sabanjure wektu sampeyan metu karo wong-wong mau, sinau carane telpon gendhakan nindakake piyambak.

Takon wong-wong mau bab apa dianggo lan apa ora

Minangka wong, kita kudu njupuk medeni kabisat kanggo pendekatan. Nanging, kita padha ora ngerti prabédan ing antarane isin lan shutoff. Yen sampeyan gadhah alangan narik kawigaten wong sing kapentingan sing, eseman, nggawe kathah saka kontak mripat lan menehi marang wong-wong mau saben alesan kanggo pendekatan. Ing kahanan becik, loro katelu bakal pundhak witjaksono tanggung jawab lan dadi kondusif menyang interaksi positif. Pindhah metu karo kekarepan kanggo duwe pengalaman anyar. Akeh kaping, shyness mung encapsulated dening wedi. Déné kerentanan lan tansah bakal atraktif banget

About