A wadon shopper disebut polisi sawise nemokake sing wong iki ing ngisor iki dheweke sak Westchester Commons nyimpen Target. Ing salah siji titik, dheweke ngandika, wong sijine sel telpon ing basket ing lantai lan di-push menyang dheweke, miturut laporan dening Richmond Kaping-Warta.»Dheweke rauh ngeweruhi shopping basket ing lantai cedhak dheweke karo telpon ing telpon kamera iki madhep munggah ing nyoto nyoba kanggo njupuk foto nganti dheweke rok,»laporan polisi ngandika.

Kang stands limang kaki sewelas inci dhuwur lan abot rong atus mina, miturut polisi. Wus graying rambute lan ngagem khaki kathok cendhak lan T-shirt biru sing ngandika»St.

Mary s College»ing

Polisi dirilis a foto saka suspect kanggo umum ing ngarep-arep sing identitas kang bisa ditemokake, miturut CBS News. Polisi takon sapa karo informasi kanggo nelpon Chesterfield polisi ing — utawa Angkara Solvers ing

About