Ora saben Slavic wong wadon iku begja ing dheweke pribadi urip ing ngarep, nanging iki ora ateges sing sampeyan kudu lungguhan lan ngrampungake karo kasepen. Amarga sampeyan bisa tansah golek cara kanggo dadi seneng, nanging sampeyan kudu nggawe gaweyan kanggo nindakake iku. A solusi sing apik bakal kanggo nimbang kamungkinan saka nyekeli seri saka rapat-rapat karo wong-wong sing manggen ing luar negeri. Ing Eropah lan Amerika Inggris, akeh wakil saka kuwat jinis ngimpi saka marrying wong wadon sing katon kaya Slavic katon. Padha nilai ora mung data external, nanging uga ikhlas, kebecikan lan thrift, kemampuan kanggo ketemu wektu tengen wayahe kanggo menehi munggah pasangan, menehi munggah karir. Iku luwih gampang kanggo ketemu wong kanggo hubungan serius ing situs sing nawakake layanan iki. Yen sampeyan nggawe portofolio apik ing resource karo lalu lintas dhuwur, sampeyan bisa ngatur serius patemon karo wong sugih. Nanging manungsa waé wis fokus ing sampeyan, sampeyan kudu tindakake manungsa waé questionnaire. Ana sawetara aturan sing bisa mbantu narik kawigaten Eropah wong. Kaping kabeh, sampeyan perlu kanggo milih cocok foto. Padha kudu saka kualitas apik, luwih tanpa retouching, lan banjur ngresiki bisa sinau. Sampeyan kudu golek foto ngendi sampeyan seneng lan esem, sawetara saka wong-wong mau kudu ing lengkap wutah. Foto ngawula macem-macem tujuan supaya koyo sing mung apa utawa sayah kabeh babak taun.

Kanthi ngunggah potret ing a swimsuitkuva utawa malah luwih tanpa iku, iku luwih apik kanggo menehi munggah, uga minangka serius patemon karo wong-wong manca sing ora katon. Mesthi, bakal ana akeh pesen, nanging sing paling saka wong-wong mau bakal dadi saru. Menapa malih, sampeyan ora bakal ngormati kasunyatan sing Éropah ora kurban marriage. Kanggo serius patemon karo wong-wong sing isih njupuk panggonan, sampeyan bakal duwe kanggo nulis dicokot sethitik bab sampeyan dhewe. Aku kudu ngomong sing positif wong sing ora wedi kangelan. Sampeyan kudu nulis bab pilihan, profesi, proyek, lan Hobby. Teks kudu menarik lan gampang kanggo nulis, luwih ing murni inggris. Yen sampeyan wis ketemu karo sugih wong kanggo hubungan serius, iku penting banget kanggo bisa kanggo njaga komunikasi. Iku perlu kanggo nuduhake potensial bojomu sing wis ngimpi dhewe — iku urip dhewe partner — kanggo nggawe kulawarga, lan ora mung ing luar negeri, kanggo nuduhake kewarganegaraan, lan ana wis soko sing bakal mungkasi munggah. Kita kudu nyoba kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong kita ngomong kanggo luwih apik, dadi sampeyan kudu dadi kasengsem ing kuwalitas moral, ora ukuran tas.

Pitakonan kuwi pancen perlu

padha sing boten cecek, supaya iku ora cocok kanggo takon wong-wong mau. Nalika potensial kanca wiwit nuduhake income sing, sampeyan kudu dielingake, mung minangka sugih Éropah tau nindakake kaya iki. Kanggo miwiti hubungan karo Eropah, aja sembrono, amarga asring wong saka luar negeri sing cukup, praktis lan rencana sing urip kanggo taun teka. Kanggo alesan iki, iku perlu kanggo dadi serius lan cukup ing hubungan kanggo wong sing ora soale. Iku penting kanggo elinga yen wong sugih banget curiga. Padha ora arep bakal nggeguyu, supaya padha pitakonan kabeh informasi. Môngka sampeyan ora ngapusi kanggo nyandhang»topeng». Cepet utawa mengko, kabeh iki bakal nyebar cepet utawa mengko, ing nalisir, kita kudu menehi roso kesengsem sing tulus wong sing sensitif kanggo jurusan tartamtu. Nanging iku uga ora worth arep banget adoh, mung minangka wong bisa mikir sing dheweke ora sopan lan siap kanggo mbukak pisanan teka. Iku ora dianjurake kanggo mbangun iron lady lan feminis ing dheweke dhewe. Ing Eropah, ana cukup wanita kuwi, iku luwih apik kanggo nuduhake dhewe andhap asor, manis, tender, feminin. Wong lanang ngrasa kaya satria sing kudu menang jantung lady ayu. Ora kantun kesempatan iki lan bakal digodha kanggo nelukake iku. Yen sampeyan arep kanggo omah-omah wong saka Eropah, sampeyan kudu mangerteni sing luwih lengkap bab mentality saka wong kanggo kang belongs. Iki bakal nyimpen sampeyan saka langkah-langkah gampang nglokro lan statements. Contone, yen sampeyan nulis ing advance ing yunani utawa spanyol, Sing resiko njupuk nanggepi sing bakal nuntun Sampeyan ing correspondence lan ngluwihi. Karo swedia lan jerman, nanging, trick ora bisa, jawaban arang, sir, amarga sampeyan mikir langkah pisanan kudu lanang. Dheweke uga perlu kanggo ngerti liyane babagan tradhisi lan agama kang potensial bojomu wis setya. Paling kamungkinan, padha bakal duwe kanggo owah-owahan kapercayan. Yen iki ora biso ditompo kanggo sampeyan, banjur sampeyan ngirim dadi pilihan gegayutan negara lan agama ngresiki. Iku wis dadi becik kanggo learning basa sing sampeyan bisa nganggo bab mangsa garwa, digunakake komunikasi karo wong-wong mau sawise marriage bakal dadi angel

About