Mexico iku salah siji saka paling manéka warna negara nalika nerangake kanggo patemon bocah-bocah wadon lokal kanggo jinis, lan aku manawa akeh saka sampeyan duwe persil saka tujuan beda sing pop menyang sirah nalika sampeyan mikir bab iku. Nalika ana ton saka pesisir, cities, kutha-kutha tapel wates, lan sajarah wilayah sing Meksiko uga dikenal kanggo, iku misale jek sing ing ibukutha kutha dhewe iku salah siji sing bakal paling manungsa waé, dadi iku saka mongers, utawa turis biasa. Mexico City misale jek dadi cukup asring diduga, kang sethitik aneh considering carane amba iku. Iki minangka salah siji saka paling gedhé, kutha paling padhet pedunungé ing donya, karo uga liwat sangang yuta wong buyar saindhenging kutha inti. Supaya apa ora Mexico City njaluk liwati liwat supaya asring. Mbokmenawa akèh alasan, utamané gadhah kanggo nindakake karo pemahaman saka angkara rampant, lan mungkin lack saka pantai. Mantan rampung goroh, lan terakhir iku ora salaras.

Iki ora tapel wates kutha. Pengin kanggo ngunjungi Mexican kutha karo pantai pemandangan lan kabeh sing apik. Pindhah menyang Cancun utawa Puerto Langkawi. Yen sampeyan pengin cosmopolitan pengalaman ing massive kutha sing wis edan nightlife, kathah saka sajarah, lan salah siji saka panganan paling apik pemandangan ing donya.

Teka kanggo Mexico City

Nanging aku ngerti sampeyan lagi ora teka kene mung kanggo sing, supaya ayo kang pirembagan bab ngendi kanggo ketemu bocah-bocah wadon. Ana lagi sawetara iku sampeyan kudu ngerti sakdurunge, nanging. Ayo kang njaluk iki metu saka cara saiki: Mexico City ora aman. Ing kasunyatan, iku bisa dadi luwih aman saka akeh gedhe USA kutha-kutha, utamané nalika sampeyan tetep laku winates kanggo»tengen»wilayah — kang ana kathah. Mexico City kaya Latin NYC, mung ageng, luwih warna, lan karo kathah saka dhewe nuances. Dadi, kelet kanggo becik tetanggan, ora lampu kilat panjenengan telek watara, mbayar manungsa waé, lan sampeyan bakal babar blas nggoleki. Sing uga wis guessed, ngerti sawetara conversational spanyol bakal pindhah cara dawa. Ya, persil saka pamicara basa inggris ana ing kene, nanging iki Meksiko. Yen sing paling bisa nindakake ing dhasar obrolan lan nuduhake yen sampeyan menehi peduli bab negara sampeyan ana ing, kemungkinan saka sukses pindhah cara munggah. Ngerti carane tari mbantu banget. Aku bakal ngomong iku maneh: Iki kutha ageng. Ora nuduhake munggah mikir sampeyan bisa nelukake iku kabeh ing minggu. Sampeyan bakal sampah wektu, njaluk ilang, njaluk duwe pengarep-arep, lan mungkasi munggah ora tenan ningali akeh saka apa-apa, kajaba mungkin umum transit. Nyetel panjenengan camping ing siji utawa rong wilayah lan tetep ing wong-wong mau. Paling populer wisata lan nightlife wilayah sing Condesa, Polanco, lan Roma. Kecamatan iki duwe kaetung opsi kanggo akomodasi, klub, bar, restoran, awan kuwi, lan kabeh liya. Plus, padha banget becik, banget aman, lan kebak saka wong-wong sing bakal arep dadi patemon. Penampilan prakara akèh ing kene, lan yen sampeyan lagi nyoba kanggo duwe jinis karo Mexico City bocah-bocah wadon tanpa mbayar, sampeyan bakal kudu ngeset dhewe loro. Sugih sethitik nicer, lan tetep uga-groomed, lan sampeyan bakal duwe wentis munggah ing klub lan bar. Nyoba kanggo ngadeg metu mung sethitik. Lan tansah dadi ekstra becik kanggo wong-wong sing nemokke, dadi wong lanang liyane, bocah-bocah wadon, bartenders, waiters, apa wae. Zona Rosa abang-cahya wilayah karo persil saka werna walkers, klub strip, panti pijet, lan ati-ati, uga sawetara ladyboys. Soko sampeyan bakal sok dong mirsani cepet: wong kene sing banget loropaken. Residents lokal sing tansah cepet kanggo mbantu nalika sampeyan duwe pitakonan, lan sampeyan ora duwe padha sumelang ing bab njupuk hustled utawa samubarang sing. Sampeyan bakal weruh occasional beggar, lan sawetara agresif vendor werna, nanging yen sampeyan ana ing bagéan saka kutha ngendi sampeyan bener perlu kanggo bakal kanggo patemon bocah-bocah wadon, sampeyan ora menehi hasil karo iki asring banget. Bar pemandangan ing Mexico City massive. Nalika ing panggonan kaya Polanco lan Condesa, iku sethitik akeh banget bener, kaya ana jumlah ridiculous saka pilihanipun. Gumantung ing apa bar sampeyan ana ing, sampeyan bisa sok dong mirsani sawetara apa bocah-bocah wadon panggilingan watara banget, nanging padha temtunipun ora hard kanggo titik metu. Salon Pate Negra (foto) punika panggonan sampeyan bakal krungu bab akèh sak Condesa wilayah. Ana akèh saka gringos watara saka wektu kanggo wektu, nanging panggonan ngiseni munggah ing akhir minggu, lan dadi menyang luwih saka hookup panyedhiya dening wektu aku nggulung watara. Gin anyar bar sing wis sethitik luwih saka upscale getar. Iki bener bab sing apik kanggo patemon bocah-bocah wadon. Kualitas saka bocah-bocah wadon ing kene bakal kerep dadi akeh sing luwih apik, bebarengan karo obrolan wae. Sakabèhé, Gin wis dadi banget populer, lan iku banget sosial bar sing ndadekake iku gampang kanggo ketemu macem-macem bocah-bocah wadon ing salah siji wengi minangka sampeyan pabrik watara nggawe obrolan. Kanggo luwih Western aran, Jules ruang paling ngisor dumunung ing Polanco punika speakeasy-gaya garis sing banget loropaken lan seneng-seneng, lan tansah nengsemake apik akeh. Sampeyan secara harfiah duwe kanggo ngakses dening arep menyang taqueria, takon lady ngendi lawang, lan ngetik liwat lawang kulkas sing mbukak kanggo mudhun tangga sing ndadékaké kanggo garis. Gedhe koktail, lan mung jenis saka bocah-bocah wadon sing bakal arep kanggo menehi wektu kanggo. Liyane sangat populer bar cocok kanggo ketemu»mbukak-minded»bocah-bocah wadon kanggo jinis sing Buruh Lima demo, Wallace Whisky Bar, lan Kusut Bar — aku wis ditandhani wong-wong mau kabeh ing peta ing mburi guide (bir pin). Mung minangka karo garis pemandangan, Mexico City club pemandangan punika jembar. Sampeyan bakal nemokake cantik apik campuran vibes lan gaya, karo apik bagean darmabakti kanggo hip hop lan ndhuwur patang puluh kuwi. Klub kene tetep mbukak cantik pungkasan ing akhir minggu, biasane nganti bab aku, supaya ora rencana ing tumindak panas nganti watara tengah wengi. Kapercayan iku tombol ing klub. Pendekatan cah wadon, miwiti dansa, ndeleng apa sing mengkono. Bakal disiapake kanggo tuku kathah ombenan kanggo wong banget. Sawetara kuwat tari gerakane bisa nggawe serep kanggo lack saka spanyol, yen sampeyan ora nganti kacepetan. Lan minangka tansah, dadi lali ing bunderan sosial. Dadi loropaken karo kabèh klompok yen sampeyan pengin iku kanggo pindhah ing ngendi wae. Iki ora ngomong ana persil saka bocah-bocah wadon dening awake dhewe utawa karo mung siji kanca liyane, nanging. Iku hard kanggo panah iku mudhun kanggo malah mung — klub, minangka ana supaya akeh opsi apik. Minangka saben sadurungé, Polanco lan Condesa sing bets paling ing syarat-syarat saka tetanggan. Katresnan iku dumunung ing Polanco, lan iku panggonan kang gedhe kanggo ketemu Mexico City bocah-bocah wadon sing disandangi kanggo nines. Akhir minggu sing dikempalken, nanging rebo bengi sing gedhe kanggo duwe sethitik luwih papan kanggo operate, tanpa iku kang awkwardly suku cadang nang. Persil saka industri layanan bocah-bocah wadon ing kene sing wengi, kang punika bab apik yen panjenengan goal kanggo pungkasanipun ketemu wong kanggo duwe jinis karo. Klub Sosial Rhodesia lan Sirno (ndeleng video ing ngisor iki) sing banget populer klub bengi dumunung ing Condesa. Sampeyan bakal njaluk campuran apik saka bocah-bocah wadon ing kene, minangka pemandangan punika sethitik luwih standar minangka adoh minangka normal klub wengi pindhah. Mexico City sejatine paling gedhe kutha ing donya, supaya sampeyan bisa nyana kathah pungkasan seneng panti pijet. Sampeyan bisa ing paling njaluk tangan proyek utawa nyebul proyek ing paling panggonan, lan asring lengkap jinis layanan uga. Gumantung ing»spa,»sampeyan uga bisa kanggo milih saka antrian, nalika wong nemtokake sing cah wadon. Sampeyan bakal mung duwe kanggo pindhah ing karo pangarepan kurang lan ndeleng apa sing mengkono. Bok manawa, kasil iku umume gedhe luwih kerep tinimbang ora. Pijet spas teka lan lunga akèh, nanging ana sawetara sing wis dianakaké munggah liwat wektu. Clinical Saville ing Zona Rosa wis reputasi apik kanggo gadhah prayoga bocah-bocah wadon kanggo ngalangi rega. Ana telung kamar kapisah, karo telung bocah-bocah wadon apa, kabeh kang kurban layanan lengkap. Golden Awak liyane populer lokasi karo pilihan gedhe saka bocah-bocah wadon. Zona Rosa ing umum wis akèh saka pijet lokasi, supaya sampeyan bisa mung njupuk mate sak nalika sampeyan teka. Ing ngiringan auto uga bisa dadi siji sing apik, utamané ing Mexico City. Maneh, ukuran kutha iku kanggo kauntungan, supaya sampeyan duwe ton saka pilihanipun. Sampeyan bisa nemokake sawetara saka paling monjo kawalan ing donya kene, kang tansah bisa dadi akeh luwih gampang saka arep metu kabeh wengi lan muter game. Mung kenek dheweke munggah ing WhatsApp, utawa email, lan sampeyan bisa duwe panas Mexican cah wadon ing kamar ing jam. Nyana kanggo mbayar ngendi wae antarane, lan, Pesos kanggo jinis karo ndhuwur-tingkat talent. Ndhuwur Ngiringan Babes lan Kutha Katresnan sing panggonan kang gedhe kanggo miwiti yen sampeyan are looking for paling apik ing paling apik. Yen sampeyan arep kanggo nambah kasempatan saka gadhah jinis karo Mexico City bocah-bocah wadon kanggo free, sampeyan bisa nglumpukake dhaftar ageng saka prospek dening mung nggunakake situs free kanggo netepake pipelines kanggo nalika sampeyan teka. Iku apik kanggo miwiti mungkin sasi metu lan netepake sawetara apik bali lan kasebut komunikasi karo sawetara bocah-bocah wadon sing kaya. Mexican Cupid punika situs paling apik kanggo nggunakake, minangka iku wis paling kedhaftar (luwih), lan paling lengkap profil. Kabeh sing perlu dilakoni iku nggawe profil panjenengan dhewe, lan miwiti browsing bocah-bocah wadon kanggo pesen. Takon wong-wong mau metu kanggo warung, utawa kanggo nedha bengi, lan banjur mengko yen dheweke kepengin kanggo»nyumerepi metu»karo sampeyan utawa»nonton film»bali ing kamar hotel.

Gampang

Mexico City banget dipun sepeleaken kanggo mongering, lan wiwit iku ora paling busses kutha, sampeyan ora duwe padha sumelang ing bab kabeh becik sing biasane dadi karo salah siji. Anggere sampeyan tindakake tips, lan tetep ing bagean apik saka kutha, sampeyan kudu duwe wektu sange — apa sampeyan lagi mbayar kanggo iku utawa ora. Aku ngene suggest sing sethitik saka loro-lorone yen sampeyan bisa kanggo. Sawise sawetara dina kene, sampeyan bakal ngerti kok dadi akeh wong lanang sing nggawe iku salah siji saka favorit jinis tujuan

About