Padha bisa kanggo nyelehake ing mascara nalika nyopir, lan padha bisa nggunakake sendok teh kanggo nggulung sing lashes. Sampeyan uga kaget kanggo ndeleng Eva Longoria foto tanpa dandanan — dheweke dudu sing nggantheng nalika dheweke wis ora dandanan ing pasuryan dheweke. Ing kasunyatan, Eva Longoria katon kaya Cristiano Ronaldo nalika dheweke ora nyandhang dandanan. Supaya, sampeyan bakal dadi uga-kang menehi saran kanggo njupuk dipikir ing Mexican girl pasuryan nalika dheweke wakes munggah ing esuk, amarga sing apa dheweke tenan katon kaya. Yen sampeyan ketemu Mexican girl ing pub, dheweke bisa katon kaya wolung utawa, senajan dheweke iku mung lima utawa.

Akeh Western wong-wong sing menyang pizza lan kripik, lan padha supaya pakulinan iki nalika dating Mexican bocah-bocah wadon. Nanging, — lagi hasrat bab jampi teh, madu lan diet. Sing muni dicokot Umur Anyar, nanging bocah-bocah wadon ing Meksiko sing gadhah fun karo iku. Yen sampeyan arep kanggo mangan ajur pangan nalika panjenengan Mexican gendakan kepengin kanggo mangan sayuran, hubungan mbokmenawa ora sustainable ing roto dawa. Ing Meksiko, wanita sing mestine dadi banget kae ing ngarepe wong-wong. Nanging, yen panjenengan iku banget manut, iku ora ateges sing diijini kanggo usil dheweke. Aja nganggep sampeyan bisa nindakake punapa mawon sampeyan pengin yen gendakan wis Mexican, amarga sanajan dheweke bisa ngrungokake kanggo sampeyan lan tindakake panuntun dhumateng, dheweke mbokmenawa mikir bab carane kanggo metu saka ing sesambetan wis. Yen sampeyan wis usil kanggo nalika cukup, sampeyan bakal kaget nalika panjenengan Mexican gendakan ngandhani yen dheweke wis ninggalake. Dadi, sandi saran sing kudu uga lan ora njupuk dheweke kanggo diwenehake, lan ora usil dheweke mung amarga dheweke luwih manut saka ex-gendhakan. Mexican ladies banget jobo jero ngandap inggil lan playful, tenan. Durung padha uga tradisional ing wektu sing padha. Cara tradisional, wong-wong sing mestine kanggo, supaya sampeyan kudu babar blas nggawe pamindhahan kawitan. Ngirim dheweke kembang lan coklat iku becik patrap. Tau nganggep yen dheweke kudu chase sampeyan amarga dheweke iku, lan banjur padha bakal nimbang gadhah jinis karo partner anyar. Dadi, yen sampeyan arep kanggo duwe jinis banget rauh, iku uga dadi kejut budaya, amarga Nalika akeh Western wong-wong sing free Mexican wanita, iku bakal dadi terkenal kanggo nggawa metu sawetara kesalahane umum digawe dening wong-wong iki, supaya sampeyan bisa supaya nggawe kesalahane amba. Ing negara-negara maju, akèh wong ora tenan bisa dadi hard minangka wong-wong sing manggon ing negara-negara berkembang, amarga wong-wong sing manggon ing negara sugih ora kudu bisa banget hard ing supaya kanggo manggon urip apik.

Nanging diuripake dening ambisi wong

Minangka prakara saka kasunyatan, kabeh wanita kaya wong-wong sing ngerti ngendi padha arep kanggo dadi puluh taun saka saiki — iki utamané bener karo wanita saka negara-negara berkembang kaya Meksiko.

yen sampeyan wis ketemu dheweke online

Nanging sing salah amba, minangka sampeyan kudu nuduhake sing ikhlas kanthi ngunjungi dheweke kutha page, lan banjur dheweke bisa visit sampeyan ing mengko adhedhasar asas saka reciprocity. Yen sampeyan takon dheweke kanggo riko sampeyan page, aku bakal ora aran ajeni dening sampeyan. Mayoritas saka Western wong ngerti apa-apa bab fashion. Amarga Western wong-wong sing anteng banget, wong kathah nglirwakake dhewe katon. Nanging yen sampeyan, sampeyan d luwih apik mbayar manungsa waé liyane kanggo katon, minangka dheweke bakal mriksa sing metu saka sirah kanggo jempol. Mexican wanita pengin wong kanggo dadi apik lan prayoga, supaya please ora watak cerobo fashion. Uga, Mexican bocah-bocah wadon sing banget fashion-eling piyambak, dadi sampeyan perlu kanggo sugih uga, banget, supaya yen sampeyan ana ing katresnan karo Mexican girl, sampeyan mbokmenawa kudu ngematake dheweke dening ngandika sawetara spanyol. Yen sampeyan ora arep kanggo ngomongake spanyol ing kabeh, dheweke bisa aran rada gelo amarga dheweke kepengin kanggo aran penting (identitas nasional lan identitas budaya iku penting banget kanggo dheweke). Durung akeh Western wong mung arep kanggo duwe sesambetan sembrono karo, kang salah amba — wanita saka Meksiko sing biasane ora kasengsem ing sesambetan sembrono amarga padha arep dadi cherished lan tresna ing cara sustainable. — lagi metu, seneng-seneng, tradisional, uga-tata lan seksi. Saiki sing wis dimangertèni umum kesalahane digawe dening western wong dating Mexican wanita, supaya mugia sampeyan bakal tetep isi saka artikel iki lan waca iku yen perlu

About