iki omegle eksprimen, ngendi aku njupuk survey saka carane akeh lanang utawa wadon teka munggah ing omegle. AKU TRESNA SWARA AHHHHHHH. ngapunten, aku wis ngomong iku. Aku guess akèh lanang sing pindhah ing iku sing nekat utawa padha arep kanggo duwe pirsawan kanggo jack mati kanggo, nanging banjur sawetara sing mung bosen lan pindhah ing kanggo seneng-seneng, sabab ana bener sawetara wong kelangan ing omegle, sampeyan mung tak kanggo katon aku padha mung pindhah ing supaya padha bisa aran ‘tenan’ dening gadhah bocah-bocah wadon nonton wong-wong mau nindakake samubarang.

Aku guess iku mung guwarsa poto-kapercayan. Utawa padha mung banget serem lan aran kaya mengkono iku kanggo neraka saka iku. lol

About