Dadi, jawaban gampang iku padha minangka iku ing sembarang negara Kulon — ing sembarang kutha gedhe, mung pindhah menyang klub sing katon ing bagean lan takon watara.

Nalika ora ing arakan mangsa, mung katon kanggo alternatif gaya urip hotels and resorts. Travel agen bisa bantuan, banget — ora kabeh hotels sing tegas alternatif gaya urip nanging padha wis»diadopsi»dening masyarakat amarga sing acceptance utawa amarga mung gadhah kritis massa saka wong homo tetep ing tartamtu mangsa (kaya sak pengakuane, kang kok aku digawa munggah).

Kutha-kutha kaya Puerto Langkawi, Cancún, Mexico City, Langkawi, Guadalajara, Cabo San Lucas, kabeh padha duwe nunjang homo komunitas

Nalika sampeyan njaluk ana, takon staff hotel kanggo search homo klub lan pemandangan — sawetara kutha wis khusus wisata majalah utawa pamphlets karo LGBTQ-loropaken bisnis kang ora bisa metu (utawa bisa, gumantung ing panggonan) nanging uga bakal diwènèhaké marang panyuwunan.

Have fun lan aman

About