Tours kanggo Meksiko nyedhiyani kenalan karo sakabehe anyar budaya, adat lan wisata. Mexico iku ing Amérika Lor, ing sisih kidul. Wewatesan ing segara Karibia ing sisih Wétan, lan samudra Pasifik ing sisih Kulon. Tours kanggo Meksiko kalebu ngunjungi Pulo, kang bagéan saka Meksiko. Meksiko kutha iku ibukutha, banget ayu budaya centre karo sawijining misuwur wisata. Tuku mirah maskapai karcis, sampeyan bisa manawa iki metropolis bakal menehi penggalihipun dhumateng gedhe. Lan ing rawuh ing Mexico ing panggonan pisanan, iku saranake kanggo ndeleng kutha iki. Pedunung lokal ngandika ora mung spanyol, nanging malah dialèk kuna suku Mayas lan liya-liyane. Iki banget kaya bab kepungkur orane saka suku Indian ing tlatah iki. Ora kaget, Mexico city punika kutha paling gedhé ing donya kabeh, minangka iku asal kanggo watara rong puluh yuta wong. Meksiko ngandhut telung puluh siji negara lan siji Federal wilayah ibukutha. Basa resmi — spanyol itungan — Mexican peso.

Taun ing negara iki menging re-pemilu ing sirah saka pemerintah. Meksiko — sampurna vacation titik kanggo penyayang srengenge, pantai lan iklim tropis. Suhu udhara, loro mangsa panas lan mangsa, ora tekan ngisor iki sepuluh derajat.

Negara punika x zona wektu

Mexican wektu wis meh jam sepuluh konco Moscow. Tours ing Meksiko iku dadi kesempatan unik kanggo njaluk kenalan karo budaya kuna Mayans. Meksiko ngandhut naleni antarane budaya Eropa lan budaya Indian. Negara iki misuwur ora mung cacti lan swarga iklim, nanging uga kanggo menehi piramida, kang meh podo bukit ijo dijamin karo vegetasi. Ing vacation ing Meksiko, sampeyan bisa ndeleng reruntuhan kutha kuna. Kabeh turis duwe kesempatan ageng kanggo ndeleng donya beda sing iki originally sampurna, lan kang ing wektu saiki legenda. Ing iklim saka Meksiko ing pesisir iku subtropis, lan biasane tropis. Saka mei kanggo oktober ing mangsa udan. Suhu lan banyu udan beda-beda karo lokasi. Kanggo njaluk kenalan karo kabeh pandelengan saka Meksiko kudu mboko sithik nglumpukake dhuwit, tuku sawetara karcis mirah, lan pungkasanipun nepaki ngimpi — kanggo ngunjungi lan kanggo aran kaendahan budaya Mexican. Piramida iku bener monumen saka jaman kuna ing Meksiko. Ana akeh, nanging sing kasedhiya kanggo ndeleng mung sawetara. Near Mexico city sing paling misuwur lan kuna pyramids saka Teotihuacan

About