submit


Ing Arellano Felix sedulur, klan saka kesuwur traffickers tamba ing tapel wates kutha Tijuana, duwe sajarah saka patemon caket ends sak perayaan. Pambarep, Francisco Rafael, iki matèni ing partai dening rojopati disandangi minangka banyolan. Sadulure Ramon, dikenal kanggo kang kasar torture techniques, iki dijupuk mati dening polisi sak pantai karnaval. Ponakan, Luis Fernando Sanchez Arellano, iki dipenjara nalika nonton Meksiko ngalahake Croatia ing bal-balan Piala dunia. Saiki sawise pitung anggota lanang wis musna kanggo perkembangan sing utawa sel pakunjaran, klan uga wis rampung apa iku uga kanggo akeh ing macho cartel donya supaya wong wadon njupuk setir. Salah siji saka sadulur, Enedina Arellano Felix, bisa mlaku sisa saka Tijuana Cartel sing traffics kokain, mariyuana, heroin lan crystal meth liwat donya kang sibuk nyebrang tapel wates menyang California, Amérika lan Mexican agen ngomong. Ing -lawas dilatih akuntan wis ngandika kanggo dadi kurang saka kewan katelu utawa sadis pembunuh saka dheweke sederek lanang lan bisnis liyane fokus. Dheweke wis pracaya wis dijupuk kontrol sawise Sanchez Arellano, sing dilapurake minangka kang salah siji putra utawa dheweke ponakan, iki dipenjara pungkasan taun. Nalika wis ana wadon liyane tamba traffickers wiwit s, Enedina, dikenal minangka La Jeda, utawa boss, bisa dadi pisanan kanggo sirah kabeh cartel. Rising menyang ndhuwur ing industri didominasi dening arang banget kasar chauvinist wong ora feat gampang, ngandika Javier Valdez, Mexican wartawan sing diwawancarai wadon traffickers kanggo buku kang Kantun Narcho. Iki donya ing ngendi wong-wong nindakake kaya kéwan. Akeh wanita ing iku sing digunakake, dilecehke lan banjur matèni dening padha traffickers padha makarya karo, Valdez ngandika. Wanita sing munggah dhuwur ing iku arang banget. Padha kudu dadi arang banget cerdas, bakat lan wani. Salajengipun, Enedina Arellano Felix wis ora mung slamet tiba saka sedulur-sedulure nanging slewing saka takedowns saka cartel panggedhe tengen Meksiko. Ing Presiden Enrique Pena Nieto, polisi lan prajurit wis dijangkepi kingpins tengen negara kalebu ing donya sing paling wanted wong lanang, Joaquin, Chapo Guzman lan Miguel Trevino, kepala paramilitèr Zetas. La Jeda iku salah siji saka pungkasan wanita, utawa wong-wong, ngadeg. Ing Arellano Felix sedulur dipindhah saka daratan Meksiko kanggo Tijuana ing eighties, carving metu sing menungso kekaisaran ing getih lan kokain-bek pihak. Sing antics inspirasi karakter ing film lalu Lintas. Nanging nalika sedulur padha njupuk liwat klub bengi lan kobong mayit-mayit sundha ing barbecues, Enedina Arellano-Felix iki kacarita kanggo sinau accounting ing universitas swasta. Minangka dheweke sedulur ambruk ing s, Enedina wungu munggah ing organisasi, mlaku sawijining dhuwit laundering operasi dening nggawe ngarep bisnis kayata pharmasi. Saka, ing US keuangan blacklisted dheweke lan dheweke perusahaan ing Manca Narcotics Kingpin Tumindak. Sembarang Amérika mengkono bisnis karo wong-wong mau bisa kena denda sing jumlahe nganti yuta dolar. Dening, Meksiko s banjur jeksa agung Daniel Cabeza de Ruletka ngandika ing konferensi warta dheweke wis dadi pangareping financial operator kanggo cartel. Ing, Arellano Felix cak Eduardo mimpin cartel menyang kasar gambut perang sing kiwa tumpukan saka badan sak Tijuana. Nanging sawise polisi sing dipenjara wong sawise shootout, Sanchez Arellano njupuk liwat karo Enedina dening kang sisih, ngandika Mike Vigil, mantan kepala saka operasi internasional kanggo Tamba Pelaksanaane Administrasi. Minangka nomer loro lan saiki nomer siji ing cartel, Jeda wis mbantu ngurangi panganiaya lan tak bali kanggo bisnis tradisional saka smuggling obatan kanggo Amerika, Vigil ngandika. Dheweke ora menyang perang saka sedulur-sedulure. Dheweke wis menyang nggawe boloan lan nggawe dhuwit, ngandika Vigil, sing ngginakaken taun ing Meksiko, asring wadi. Dheweke kaendahan uga wis mbantu dheweke nggawe boloan karo kuat traffickers kayata Chapo Guzman. Nanging nalika purportedly nggawe dheweke tamba perdagangan menungso rejeki, sethitik wis dikenal saka Jeda. Ana sawetara foto saka dheweke kejabi sawetara kulawarga dhiri saka s. Dheweke nikah lan pegatan ing paling pindho, karo siji bojomu uga miturut omongane uwong kanggo dadi dhuwit launderer, nanging dheweke saiki status perkawinan ora dingerteni. Nanging, mitos iki Tijuana boss sing nyebar ing lagu lan film. Antarane tamba ballads sing katon kanggo bakal inspirasi dening legenda dheweke iku salah siji disebut La Jeda de Tijuana. Banget kuat wadon, wani lan nemtokake, croons singer kanggo accordions lan polka ngalahake. Budget kurang nacre film uga dirilis kanthi jeneng sing padha, nuduhake fiksi Jeda minangka wong wadon ayu sing ora wedi saka gunfight. Kuwi campuran saka fantasi lan kasunyatan ngrambah peran saka badhak wadon ing Mexican tamba perdagangan menungso. Wanita, asring karo ketok surgery plastik, nuduhke karo bedhil ing slinky sandhangan ing akeh tamba kidhung video musik. Siji wadon, Claudia Ochoa Felix, sing katon kaya Kim Kardashian, nuduhke karo senjata ing media sosial, miwiti perkawis accusations ing koran lokal sing dheweke ana ing sirah saka klompok paraprakanggene. Dheweke rek iku ing konferensi warta. Video iki lan sosial media nggawe kleru idea apa iku kaya kanggo paling wanita ing cartel donya, ngomong wartawan Valdez. Iku ora sugeh urip saka panggonan lan perhiasan emas, nanging saka kejem, rudo pekso, pakunjaran lan pati, kang ngandika. Traffickers tamba bakal njaluk gendhakan kanggo duwe gedhe banget surgery plastik kanggo nggawe wong pas bayangan nanging mengko, padha bisa ninggalake wong-wong mau kanggo rot konco bar utawa rajapati wong-wong mau. Padha arep kanggo ngontrol wanita s badan duwe daya liwat wong-wong mau, Valdez ngandika. Nanging ing pungkasan, sing paling saka wong-wong mau ndeleng wanita minangka ngrugekke lan nganggo

About