submit


Aku ora duwe info ing video iki kejaba iku saka Meksiko. Wong lanang iku katon kang sinudukaken pati karo es pick. Panjenenganipun s sinudukaken liwat kaping ing video kapindho. Aku ora duwe idea apa wong iya kanggo pantes iki. Aku ngiro-iro iku soko ora bisa diwehi pangapura kaya nyolong wong s limes utawa dhahar pungkasan taco, nanging iku tansah seneng kanggo njaluk soko saka Meksiko, ngendi everyone wis dhuwur ing kokain lan ora menehi jancok. Kok bisa ora kita kabeh mung mangan burritos bebarengan lan njaluk bebarengan. Aku gelem nang padha pancene sengit wong, aku pengin video ana maneh cara banget cendhak aku iki mung miwiti kanggo njaluk menyang iku lan iku cut mati. Aku karo sampeyan. Yen korban iki mbayar karo sing urip, padha bisa ing paling wis dijupuk sawetara ekstra wektu lan care, kanggo nggawe nglipur video. Kaya stripping wong lanang mudo, hanging dening wong kang kaki, slicing mati kang penis lan bal, banjur tangan lan sikil, banjur mungkin kang ngisor penyelundupan, etc. Sampeyan ngerti, soko becik kanggo nggawe menarik lan nglipur video kanggo rasa seneng kita. Sarujuk. mung bisa ngarep-arep kang saestu pantes yen aku bisa nggunakake hakim-hakim-algojo mripat nanging wiwit sawijining Meh lambang kang ana prolyl resik sipil nyulik. ndeleng allah Kawula bokong ing bab sing. Aku wonder yen bug sethitik koloni manggon ing saben indentation Mbayangno. Ana soko bab wong njerit lan onomatopia kanggo urip sing ndadekake iku sing sethitik liyane angel kanggo nonton. Jancok. Sisih paling apik nalika padha njerit, lan sampeyan bisa miwiti pangrungu getih lan pain nyampur ing vokal-kord, iku saklawasé dadi saka njerit kanggo squealing. re-Pete Ya, suci telek, sing angel kanggo nonton. Iku angel langkawi sky pendhek beanery makarya kabeh dina. Jeez, yen sampeyan ana ing rencana bisnis kanggo matèni wong iki, apa ora mung sijine tas plastik liwat sirahe, lan metu tas saka limo lan ngresiki bakal dadi luwih gampang. Sampeyan ngerti kabeh Meksiko sing saestu Mayans tho lan urip tegese apa-apa kanggo wong-wong mau nampa liyane suryo srengenge tansah luwih sunshine apa-apa luwih kuna Mayans sing dikenal kanggo matèni ewu marang ewu mung kanggo mesthekake yen srengenge bakal kawentar maneh bodho nyampur ing sawetara Spaniards lan Perancis lan sing njupuk cedhak. paling saka sing gedhe-gedhe sing nggawe roto kanggo tapel wates sing mestizen (sp.) carane frank Ha-ha. Iku bakal kelangan kanggo bali ing wektu nalika padha bakal nindakake manungsa kurban. Kanggo ndeleng wong-wong mau decapitate sing korban, banjur tos sirah kanggo mumbul kabeh cara mudhun piramida langkah-langkah ing kali getih glinting ing srengenge. Mesti wae, aku elinga ningali sing ing kitab Suci saiki Sira ora tau nanging ora tau nyolong wong liya s taco Lali bokong lali bojoné apa paduka Karsa ing Sunday, nanging ora tau nanging tau tutul wong lanang s taco sampeyan wis dielingake Oh Allah kawula. Sampeyan kena iku. sampeyan kena taco. Aku ora bisa pracaya sing kena taco. Iku rusak saiki mati dinar Madre. Sethitik mlaku Banjur aku ora takon apa sing bakal nindakake kanggo McDonald s prancis goreng. Aku mung ora panjenengan Littleness, supaya mbok, aja padha sumelang, aku ora bakal takon sampeyan. re-Pete Ora tau. Kowé bakal ora aetat liyane sasi s tiket utawa nanging wong-wong apik cats ngedika bali ing dina re-pate seneng iwak taco utawa lemak becik puffy taco panjenenganipun.Aku kaya dilat munggah kabeh sing taco jus lan njupuk iku kabeh liwat sandi pasuryan lan gadhah iku tumrap mati uwang, lan banjur aku njupuk sandi daging lan aku kuwi neraka metu saka sing puffy taco, lan aku njaluk atos karo sadurunge aku mangan iku, lan ing mburi aku menehi saperangan squirts dhewe khusus sauce panas. Nuwun sewu, aku tak digawa lunga. Sethitik kaki grosir Nanging aku ora yakin yen sampeyan pengin nemen panjenengan taco bumbu kaya iwak. Iku kudu luwih sing buncis lan keju burrito mambu kanggo iku saka taco bell. grosir meaty tacos utawa amis gedhe-gedhe. Sampeyan mung njaluk becik resik taco karo mung jumlah tengen kabeh. Menehi hasil karo iku. grosir Ngenteni, sampeyan arep jus. OH ok, sampeyan arep iku jus, boten punapa-punapa. Mung lali aku ngandika apa-apa Nuwun sabanjuré ex cah wadon, aku m tumoto eater. Aku bungah aku ngandika aku mangan iku SADURUNGE aku ditambahaké khusus sandi sauce panas. Iku ora sampurna analogi ok. Kabeh iki pirembagan bab tacos nalika wong iku kang sinudukaken pati. Wong, aku tresna sampeyan wong lanang. Tutul ora kagungan paduka taco supaya kowé pengin sing kagungan paduka agul-agul ketik tikaman batesan. Oh, jancok es pick. Iki mikir pick axe (kang bakal wes super kasar) nganti aku weruh video. Ana sing dadi gurgling swara maneh. Legh Apa nglarani lan alon cara kanggo pindhah. Aku wis njerit neraka saka akèh luwih saka wong iki. Guess aku mung wimp. unbale Ha. Sing ngilingake kula saka nalika ibu bakal nggawe kula ngadeg ana nalika dheweke pinned munggah hem sandi celonone sadurunge sewing wong-wong mau, sing babras kaya neraka Hamah. Matur nuwun. Wong sing rusak kula lan nuduhake kula sandi kawitan beheading kaya taun kepungkur lol. Ora, dheweke isn t tenan. Kita lagi mung ilang watara. Aku sanadyan, lan Nettie punika dicokot lawas saka kula. Aku wedi yen aku pitutur marang nyata dheweke umur, dheweke bakal nyuduk kula karo es pick kaya fashion wong iki ditampa ing kirim iki supaya, metu saka wedi urip dhewe lan kulawarga s, aku wis mutusaké ora kanggo nuduhake informasi. Sing manggen ing Meksiko mbebayani minangka wong njaluk mistaken kanggo pamblokiran saka obah es lan banjur asring es pengangkat rawuh bebarengan kanggo nindakake proyek sing. Nalika ana nganyari ing iki? Apa kang ngandika? Kang kudu penjelasan apa kang dinuga nindakake kanggo pantes pungkasan kang ditampa

About