submit


Uga, sandi siswa (sing tanggal dina saiki Frescas) wis informed kula sing salah siji saka paling ngagetne iku sing ana kamungkinan kanggo nemokake metu (yen sampeyan ora Fresca dhewe) sing dheweke bisa uga kudu looking for. Gumantung ing ngendi sampeyan manggon. Ing kutha aku manggon ing (Orlando, FL) ana akèh saka bhinéka ing kene. Nalika aku ana wulangan ing sekolah, ana cukup sawetara Hispanik bocah-bocah wadon nguber sawise Afrika A. Uga, aku upaminipun sawetara wanita ora nggunakake lair kontrol pil utawa wong ora nggunakake preservatives, lan kanggo ndhukung sampeyan kudu ngerti sing ing Meksiko kesehatan free, uga sekolah, lan akeh sekolah menehi free. mungkin istilah sing nggambaraké akeh saka wong-wong mau uga cukup? Aku wis teka tresna sing gallantry digabungake karo sweetness, sing optimis roh

About