bakal nulis kanggo sampeyan

utawa liwat mail

Kita bisa nggunakake meh wae motret, nanging disaranake sing foto iku saiki lan sarujuk panggambaran saka sampeyan.

saka sampeyan

Informasi iki banjur bakal mbagekke kanggo ladies kasengsem ing patemon wong Amérika. Mangga njupuk limang menit kanggo ngrampungake questionnaire, mlebu, tanggal lan bali menyang us karo sembarang tumbas utawa demo pembayaran. Ing februari, aku dikirim foto kula kanggo nyelehake ing majalah pria. Ing Maret, aku wiwit kanggo nampa huruf saka Amérika Kidul, Italia, lan Inggris. Metu saka kabeh iki wanita aku milih salah siji saka Amérika Kidul. Kita wis cocog saiki kanggo wolung sasi. Ing desember, aku manggon minggu ing Cali, Colombia lan wis wektu becik. Lady aku lunga kanggo ngunjungi ketemu kula ing bandara karo dheweke kulawarga. Kita wis pungkasanipun ketemu. Aku banget gemeter amarga dheweke dadi ayu. Aku manggon ing hotel papat lintang disebut H. Pensiun Stein, ayu banget hotel karo ndhuwur keamanan. Aku tak menehi hasil gedhe kanggo mung telung puluh dolar wengi. Nalika aku bali menyang hotel mengko, aku diamati sange wengi urip Cali. Senajan aku ana ing mobil karo salah siji wong wadon ayu, ana malah luwih ayu wanita mlaku-mlaku mudhun werna, lan malah ing wanita sing makarya ing hotel padha ayu. Aku ngginakaken rong dina pisanan karo milih lady lan dheweke kulawarga. Ing dina katelu kita wis becik romantis nedha awan, lan mengko sore tindak dansa ing salah siji saka klub lokal ing downtown Cali. Ing dina kang kaping papat kita ngginakaken sawetara wektu isi metu dheweke imigrasi makalah, lan banjur ngginakaken mung sepuluh dolar kanggo demo saka kabèh kutha Cali, saka paling sugeh kanggo bagéan miskin, plus akeh sajarah. Iku banget macem lan pengalaman learning, lan aku ngene kaya kanggo ngomong kanggo kabeh purun, ‘Go lan have fun. ‘

About