submit


Mexican nasional Raul Granados-Rendon, -taun-lawas, katuduh guilty ing desember kanggo perdagangan wanita enom saka Meksiko liwat kanggo New York City, ngendi panjenenganipun lan anggota saka Granados kulawarga bakal meksa wong-wong mau menyang prostitusi. Minggu kepungkur, Granados-Rendon iki dihukum wolung taun ing pakunjaran kanggo perdagangan jinis tengen Meksiko kanggo US antarane oktober desember. Raul Granados-Rendon paling anyar anggota kulawarga kang Mexican perdagangan jinis operasi bakal dianakaké tanggung jawab kanggo preying marang kaetung wanita, lan mendhet saka eksploitasi lan dehumanization, S. Agung kanggo Wétan Kecamatan New York Richard Donoghue ngandika ing statement. Granados-Rendon lan kang lanang accomplices saka Granados kulawarga jinis ring menungso bakal nggodho wong wadon enom ing Meksiko menyang US karo janji palsu urip sing luwih apik. Sawise mestekake wanita kanggo lelungan menyang U. S, Granados-Rendon lan liya-liyane bakal pasukan sing korban menyang prostitusi ing New York City ing ancaman saka panganiaya. Ing salah siji kayata rinci dening Kebangsaan lan Khusus Nglaksaknano (ÈS) agensi, Granados-Rendon marang para korban kanggo mulang siji saka liyane wadon enom kang wis mbantu smuggle liwat New York carane kanggo perek. Nalika wong wadon ora entuk minangka akeh dhuwit wis dheweke fellow korban, Granados-Rendon nyeret dheweke dening dheweke rambute menyang jedhing lan shoved dheweke kepala menyang nglelebke. Ing kasus liyane, Granados-Rendon ditulung ing smuggling saka korban liyane bali menyang Meksiko saka New York sawise sadulure wis impregnated wong wadon. Granados-Rendon s cak nyoba kanggo menehi wong wadon aborsi, nanging prosedur gagal

About