submit


Mexican, Pakistani, lan Amérika ana ing garis padha. Nalika Mexican rampung kang bir, kang mbalang kang kaca ing udhara, narik metu kang pistol, lan shoots ing kaca kanggo bêsik. Kang ngandika, ‘Ing Meksiko, kita kaca tingal supaya mirah kita ora perlu kanggo ngombe karo siji padha kaping pindho.’ Pakistani temenan kesengsem dening iki, ombenan kang non-alkohol bir, mbalang menyang udhara, narik metu kang AK, lan shoots ing kaca kanggo bêsik. Kang ngandika, ‘Ing Donya Arab, kita kudu dadi akeh wedhi kanggo nggawe kaca tingal sing kita padha ora perlu kanggo ngombe karo siji padha kaping pindho salah siji.’ Amérika, kelangan minangka timun, njupuk munggah kang bir, ketinggalan iku ing siji gulp, mbalang ing kaca menyang udhara, whips metu, lan shoots Mexican lan Pakistani. Keno kang kaca, nyetel iku ing garis, lan nelpon kanggo ngisi meneh, kang ngandika, ‘Ing Amerika kita wis dadi akeh ilegal pengungsi sing kita ora kudu ngombe karo padha sing gedhe-gedhe sing kaping pindho.’ Apa iya Davy Crocket ngomong nalika piyambakipun nyumurupi kabeh Meksiko mlaku menyang alamo? Sing dhawuh konkrit. Apa Sampeyan Njaluk Nalika Sampeyan Salib Mexican Karo Gurita? Aku ora Ngerti, Nanging Sampeyan Bisa Manawa Pick Lettuce Apa Sing Meksiko Supaya Cepet ing Kaki. Amarga Padha Nglampahi Sangang Sasi Page Dodging Jas Hangers. Ana Kolombia, Mexican lan Amérika ing prau. Mexican sumerep Kolombia uncalan buncis warung sagara minangka dhewek mlaku. ‘Kok ngene sampeyan uncalan warung buncis liwat.’ nyuwun Mexican. ‘Amarga kita duwe akeh banget ing negara kita’. Carane akeh pulisi ora iku njupuk kanggo nyekel Mexican? Wolung. Siji kanggo nindakake wong, liyane kanggo nindakake oranges. A anyar sinau ngelmu marang sing gusti Yesus ana Mexican: — Piyambakipun lair ing kandhang — Wong malmpah watara tansah ngagem loncat karo muter awak-flops — Yen tau nindakake apa-apa, iku ajaib Apa sing Meksiko dadi cendhak. Amarga nalika lagi enom, tuwane ngomong, ‘Nalika sampeyan tuwuh munggah, sampeyan wis kanggo njaluk proyek’ Apa sampeyan njaluk nalika sampeyan nglintasi Chicano lan pollock. Bocah sing semprotan cat kang jeneng ing pager chain link. Apa Meksiko Pick ing Padharan Tombol Nalika Piring Sing Resik? Padha Arep lan Sawise-nedha Bengi Lint. Carane Ora Mexican Nyiapake kanggo Trip ing Alaska? Kang Ngemas Enem-Pack ing Cilik Dheweke Wis kanggo Ninggalake Pesen ing Salju. Apa Sampeyan Krungu Bab Mexican Teroris Dikirim kanggo Jotosan Munggah Mobil? Kang Burned Kang Tutuk ing Tailpipe. Apa mengkono nalika Mexican lan Indonesia nggawe baby? Mobil maling sing ora bisa drive wis lair. Dadi, ing Mexican mbalang Taco sagara. Ningali iki Amérika nyuwun ‘kok durung sampeyan uncalan sing Taco sagara.’. Mexican Replies ‘amarga kita duwe akeh banget ing negara kita’. Dadi, ing Amérika njupuk Mexican munggah lan mbalang wong sagara. A wong ireng, putih wong, lan Mexican wong padha eying panas cah ayu saka tengen garis. Dheweke bewara wong-wong mau looking ing dheweke, dadi dheweke mlaku munggah kanggo wong-wong mau. Dheweke ngandika, aku pengin wong sing pinter. Nggunakake tembung PEPATI lan KEJU ing siji ukara. ‘Wong ireng dadi aku tresna kanggo mangan ati lan keju. ‘Wong putih dadi aku kaya kanggo cook ati lan keju. ‘Mexican wong dadi munggah kanggo cah wadon lan ngandhani wong lanang Ati piyambak, keju mine.’ Apa Mexican bocah-bocah lumaku watara sekolah kaya padha duwe panggonan? Amarga bapak dibangun lan ibu resik iku. Apa ora Meksiko duwe akun mriksa. Iku banget hard kanggo semprotan paint jeneng ing baris sethitik. Apa Padha Nggunakake Meksiko Tinimbang Laboratory Clurut ing Nyobi Saiki? Meksiko Jenis luwih Cepet lan Sampeyan Aja Njaluk Supaya Ditempelake menyang wong-wong Mau. Nggunakake sosial mlebet, sampeyan kudu setuju karo panyimpenan lan nangani data dening situs iki

About