submit


Aku wis menarik ngobrol karo Ayumu dina liyane lan aku panginten iku bakal kelangan kanggo dheweke kanggo nerangake apa urip ana kaya kanggo dheweke akeh munggah setengah. Sambutan kanggo kita urip ing Jepang. Langganan kanggo ndeleng kulawarga kita vlogs saben dina. Kita tresna kanggo enggo bareng video saka kulawarga kita sing manggen kene, ing JEPANG (Hokkaido). Yen sampeyan kaya iku. Kita wis lelungan ing kita van ing Meksiko kanggo saklawasé sasi. Dina iki kita nggawa sampeyan bebarengan ing ngulandara kanggo nuduhake apa khas lelungan dina katon kaya. Kita wanted kanggo ndeleng carane ibu saka budaya sing beda-beda bakal nanggepi kanggo anak-anak lanang lan wadon gendakan njaba saka warga negara. Kita meneng-menengan dipun damel film ana. Bocah-bocah maha arep kanggo kulawarga iki kucing sushi restoran ngendi sampeyan bisa supaya nggunakake iPad lan menang gauche hadiah. Aku ngerti wong bakal takon, supaya panggonan. Ndeleng apa iku kaya kanggo manggon karo Mexican kulawarga nalika sampeyan sinau spanyol ing Manahoac spanyol Sekolah ing Cuernavaca, Meksiko. Kene video lucu bab Jepang andhap asor ing sesambetan. Mexican wong lan Jepang prawan. Kanggo wong Jepang iku penting banget andhap asor ing meja. Nabi punika mung jeneng sajian (masak pot), supaya nalika sampeyan duwe nabbed, ana tenan bisa dadi apa-apa ing. Yen sampeyan lagi saka negara sing wis stews lan. Hello everyone. Video iki dijaluk dening donya wis kebak saka edan. Ing video iki, aku pirembagan bab apa iku kaya sing manggen ing Korea minangka Latin. Matur nuwun ingkang sanget kanggo. Iki apa aturan sing kaya ing Aiko lan Shin kang pawiyatan sekolah ing Jepang. Ana aturan sawetara bocah-bocah kelalen kanggo pirembagan bab, kaya ora ngagem ruangan. Seneng Ana Campuran Fam. Ing antarane pesonamu pamitan lan kakangku kang tantrum ing mangan overpriced kacang buncis iku roller lemek kang duwe rodha emosi. Hi everyone, lan sambutan kanggo kita kapindho Budaya Pirembagan. Bakal ngenalaken kanggo Meshi, kandel lan ayu Mexican Amérika cah wadon sing manggen ing Korea Selatan. Dheweke wuwus

About