Smokie performing ing AVRO Studio ing Walanda, TV-Program: Umum broadcaster Justin. tv — Komunitas manggon penyiar lan. Chris lan Band performing ‘Mexican Girl’ ing Pribadi Klub Musik ing Dortmund, Jerman ing desember. Lan elinga, kene anyar DVD CD. Isi diduweni dening Fox Ora nglanggar hak cipta dimaksudaké.

Hak cipta Wewaler Ing Bagean saka undhang-Undhang hak Cipta, sangu digawe kanggo. Aku marang wong-wong mau wolung supaya padha bisa teka watara. Kabeh sing perlu kanggo ngerti bab gendakan Mexican wadon ing nem menit. PS Carane kowe kaya anyar INTRO. Carane kanggo pick-up bocah-bocah wadon karo tombol ing kanthong: Marang dheweke dheweke wis ilang tombol kanggo jantung kanggo njaluk dheweke nomer telpon.

Watch sadurunge

kita ketemu ing klub wengi ing Dec puluh sangang seneng video aku duwe gendakan saiki kanggo enem dina kepungkur sing teka maneh ing rong dina iki bakal dibusak cah wadon ing video iki. Smokie — Mexican Girl KARAOKE Instrumental Lyrics Bali-vokal. Kita ora bakal tetep sing nunggu. Remix hak Cipta wewaler. Aku ORA duwe song iki, utawa gambar bintang ing video. Kabeh hak kagungane kanggo sawijining pemilik rightful pemilik kang.

Ora ana hak cipta

About