Aku patang puluh-telung Mexican Wirausaha wong. Aku nyampur loro profesi (inggris Guru lan Bisnis Internasional Administrator (aku mbukak bisnis dhewe), amarga kasunyatan aku memulang uga. Aku wong banget kasukman wong, aku dadi. Hello, aku Amérika lan wis ing Puerto Langkawi meh limang taun. Aku manggon ing Marina Langkawi. Aku tresna kutha. Aku luwih sepi lan bakal seneng perusahaan saka wong wadon kanggo seneng-seneng, panedhaan lan free. Aku seneng sepi wektu aku prasaja, ngrawat lan pangerten wong sing mung perlu rasa seneng. Aku lair ing Meksiko lan digawa munggah ing Nevada Kutha California, Amerika Serikat. Nyepakaké kanggo pensiun ing Meksiko saka Kanada, looking for long term spanyol lady karo pangertèn saka banyolan. Aku Alus ngandika gampang arep, kaya kanggo muter lan sing music, kaya njobo, segara, kéwan, masak, apik pangan, film. Aku mung bisa ngomong umum kuwalitas. Nanging aku ora bisa njlèntrèhaké dhewe ing rong tembung. Tentrem-rahayu lan katresnan. Biasane ora ana siji ngandika sing bentet. Nanging aku bisa ngomong sing aku manteb ing ati lan jujur. Soko sarcastic kene. Aku tresna apa, masak.

Serius bab Gusti. Aku dilindhungi undhang-undhang nanging metu ing wektu sing padha. Seneng ketemu kanca sing bisa pungkasanipun bisa dadi bojoku. Aku nganggo fluent inggris lan kekarepan kanggo nadhahi. Woy. Aku wong siji looking for wong karo sikap positif. sing seneng kanggo have fun lan seneng. Aku dicokot sethitik serius ing awal nanging ngerti kula lan sampeyan bakal ngomong. Aku wis urip ing wolung negara sing beda-beda ing donya lan aran banget duwe bathi kanggo rampung supaya. Aku tresna Opera, apik film, lan buku. Impresionis sing seniman favorit, nanging aku bakal katon ing apa-apa, kalebu Grayson. Tresna Awake satus free Mexican dating site ngendi sampeyan bisa nggawe kanca-kanca utawa golek bener katresnan online. Nggabungake masyarakat kita lan ketemu ewu ati sepi saka macem-macem bagéan saka Meksiko. Patemon wong lan nggawe sambungan nggunakake layanan kita aman lan gampang. Nglampahi ora luwih saka limang menit kanggo mlebu munggah lan bubar sampeyan bakal temtunipun seneng kang anggota kita singles online masyarakat. Mung nambah profil panjenengan, search for anggota liyane kaya sampeyan seeking kanggo tanggal, ateges dewekne isih sungkan, chatting, golek romance lan have fun. Sijine adoh panjenengan wallet, sampeyan bakal tau mbayar repes kanggo dadi anggota biasa saka Katresnan awake awit iku layanan gratis. Sampeyan bisa nelusuri Mexican iklan pribadi ing saperangan macem-macem cara: sampeyan bisa nelusur wong-wong mau adhedhasar marang lokasi lan umur sampeyan bisa nindakake tlusur linuwih banget karo kritéria tartamtu (lokasi, umur, agama, kesukuan, etc.) utawa sampeyan bisa katon munggah tartamtu profil adhedhasar marang anggota jeneng panganggo. Cocog fitur saka Katresnan siyaga mbantu sampeyan gampang golek anggota liyané saka Meksiko sing cocog uga karo. Iki sing anggota sing ketemu kritéria kasebut minangka sampeyan kang apa sampeyan lagi looking for, lan kanggo kang sampeyan uga ketemu kritéria. Iku loro-cara match, lan cara gedhe kanggo cepet golek anggota sing sampeyan bakal paling kamungkinan bakal kompatibel karo

About