submit


Nalika lelungan lan urip ing luar negeri, iku penting kanggo bakal weruh saka saben negara kang tradhisi lan adat istiadat. Aturan governing sesambetan pribadi sing ora kurang penting nalika nyoba kanggo ngerti masyarakat. Ing Meksiko, budaya saka free gabungan narik tradisional aturan lan njaba pengaruh. Mexican free aturan beda-beda gumantung ing lokasi. Amérika pengaruh wis anteng dating gesang ing akeh kutha-kutha gedhe, lan wong enom sing éntuk liyane liberal sikap menyang sesambetan antarane priya lan wanita. Nanging, wong-wong ing deso wilayah kathah dadi luwih konservatif lan asring supaya kanggo dating tradisional adat. Tradisional peran jender isih dianggep bener ing werna-werna derajat. Mexican wong bisa terus kanggo konsep saka lanang machismo, utawa kang ‘macho,’ nalika wanita asring mulang kanggo muter munggah titiraras pelog nem ing pangarep-arep narik kawigaten mate potensial. Akeh wong lan wanita isih pracaya wong kudu unggul partner ing sesambetan. Iku isih umum kanggo golek wong nguwuh jobo jero ngandap inggil komentar ing maringaken wanita, sanadyan iki dening ora tegese tanggung wakil saka Mexican mentel. Ing umum, Meksiko seneng gur, lan bragging bab siji dhewe wikan virtues wis ora panginten kanggo dadi atraktif. Kajaba iku, Meksiko sijine menehi hasil gedhe saka nilai ing katon. A inggih-disandangi wong lanang utawa wong wadon, tansah ngormati. Iku penting kanggo wigati sing ing Meksiko, konsep saka papan pribadi luwih anteng saka ing sawetara negara liyane. Wong lanang lan wong wadon bisa kiss siji liyane ing saben pipi minangka salam utawa ngadeg cukup cedhak bebarengan nalika petung tanpa serius maksud. Kanggo sisih paling, wong nyuwun kanggo pisanan tanggal, sanadyan iki wis ganti ing taun anyar. Ing umum, Meksiko kaya sugih munggah kanggo tanggal, kang biasane kalebu arep film utawa restaurant. Wong biasane kebayar bill, lan wong wadon bisa dadi gelo yen dheweke wis takon kanggo mbayar dheweke setengah. Kanggo nggawe roso kesengsem apik, wong bakal nindakake samubarang sethitik kaya mbukak lawang kanggo pacare utawa tuku dheweke presents. Meksiko kathah kanggo dadi romantis lan bisa teka mati minangka strikingly sentimental dibandhingake kanggo sing Anglo mitra. Padha luwih kepekso kanggo padusan siji liyane karo mushy syarat-syarat endearment ing basis pancet. Umum tampilan saka tresno sing ora utamané kapandeng mudhun marang, lan iku umum kanggo ndeleng saperangan ngambung lan la ing pubic. Nalika Meksiko sing freer karo sing tresno, hubungan seksual asring ora ensue kajaba saperangan wis digawe langgeng prasetya kanggo siji liyane. Sophie Kitab punika writer freelance adhedhasar ing Michigan. Gadhah dirawuhi Michigan State University, dheweke kapentingan kalebu sajarah musik klasik, travel, lan basa jerman. Dheweke karya wis diterbitake ing EHow lan Travels

About