submit


Yen Mexican warga sing manggen ing luar negeri kepengin kanggo wed sing padha-jinis partner, Mexican konsulat bisa nolak wong-wong mau. Nanging Mexican Senator José Alejandro pe ntilde; Villa wis ngenalaken pembaharuan kanggo sing Layanan Manca Hukum sing bakal ngidini consular kantor kanggo kuoso lan jeksa agung bisa ngetokake sertifikat marriage kanggo pasangan preduli saka jenis kelamin sing. Ing presentation saka inisiatif ing selasa, Villa ngandika, miturut Hukum saka Mexican Layanan Manca lan Peraturan, consular panguwasa sing sah kanggo tumindak minangka hakim ing Sipil Pendaptaran lan, mulane, duwe daya kanggo njupuk lair, pernikahan lan sertifikat pati, uga minangka jeksa agung bisa ngetokake certified salinan wartawan. Yen sampeyan liwati, ewu Mexican warga bisa omah-omah sing padha-jinis partners ing luar negeri, malah yen sing ngarep serikat ora saiki ora ngidini kuwi kumpulan

About