submit


Hey ana. Welcome to my world. Carane bab tuwung saka warung? Aku katutup panggonan anyar sawetara minggu kepungkur lan aku takon kanggo tuwung saka warung. Pemilik, Davide, karo nengsemake italia logat takon. Aku wong sing seneng ngguyu. Aku arep gampang karo pangertèn sing apik saka banyolan. Aku tresna musik lan film, lan mung gedhe obrolan liwat warung utawa nedha bengi. Persahabatan kudu tansah teka page. Aku wong Mexican wadon. Ing umum, aku duwe pangertèn sing apik saka banyolan. Aku duwe jurusan ing Bisnis Administrasi lan paling wektu aku apa ora, minangka akeh wong, nanging ing kiwa wektu aku ngleksanani (Zumba).

Jenengku Edith aku urip sawetara taun ing Long Island lan aku tresna AMERIKA serikat, Amerika lan budaya sing. Aku saiki sing manggen ing Meksiko Kutha lan Queretaro kadhangkala amarga putri urip ana. Aku siji lan w. Aku gedhe ing pengaruh page. Aku jujur, andhap-asor wong sing tresna kanggo ngguyu, ngrungokake lan bakal tansah ana kanggo sampeyan yen sampeyan perlu kula. Aku tresna gesang. Aku tresna kanggo cook. Aku wong mbukak, tresna njobo. Aku tresna nglangi lan mlaku-mlaku. Aku tresna samodra. Aku tresna w ter. Bosoku sawetara basa lan aku menyang alam medicine, homeopathic lan reflexology. Aku mbukak minded, pendhidhikan, lan liya, loropaken dening alam, kaya kanggo entuk gol, kulawarga iku penting banget kanggo kula, aku seneng wae manifestation saka seni, musik sandi passion, nanging sing luwih apik kanggo menehi dhewe. Aku nimbang dhewe sing wadon apik sing seneng tantangan lan kepengin kanggo tuwuh sosial lan ahli. Njlèntrèhaké dhewe. Hmm. Sampeyan takon lan njaluk ngerti kula, sing ngene dadi gedhe, aku kaya kanggo duwe kanca kabeh liwat globe. Aku wong wadon apik, sinau saiki, aku nimbang dhewe minangka wong sabar, manteb ing ati, pamiyarsa apik, kanca apik, apik kompor, aku tresna petualangan lan jenis wong. Aku wong banget wong, kae, ngrawat, terus edan kadhangkala, aku kaya kanggo nyumerepi metu karo kanca-kanca, pindhah menyang film, menyang pantai, travel, aku kaya lawakan apik utawa ala, aku tansah kaya kanggo sinau soko. Akeh camping ngaku dadi free nanging kenek sampeyan karo surprise biaya sawise sampeyan nggabungake. Nyambungake Singles free Meksiko layanan free, karo kabeh fitur sing gratis lan sing ora surprises. Iki tegese sampeyan bisa ngirim lan nampa pesen, Chatting, Pesen Cepet, Blog, lan Ngirim ing kita alam bébas nanging loropaken internasional lan Meksiko free Forum tanpa biaya wae tau. Ora ana kertu kredit dibutuhake. Ora biaya, Ora kridit, Ora kupon, Ora guyon. Ketemu New Mexico kanca-kanca siji dina. Wis nyoba kabeh cara tradisional kanggo nggoleki wong khusus ing Meksiko? Sampeyan kesel saka Meksiko bar klub pemandangan, teka ngarep kanggo omah kosong, sepi tabel-kanggo-siji ing wong-wong romantis Meksiko restoran, ngalami wuta tanggal nyetel munggah dening matchmaking kanca-kanca, Meksiko search singles kelompok, singles acara lan rapat-rapat karo ora asil

About