Aku jenis welasan spontan lan prasaja jenis saka wong wadon sing wis dheweke urip cantik akeh bebarengan lan wis akèh sing kanggo enggo bareng karo wong tengen. Aku tresna kanggo ngguyu lan biasane ndeleng ing sisih lucu saka urip lan. Aku wong romantis ing salawas-lawase. Aku kaya music, tari, film apik tanpa popcorns lan khusus aku kaya kanggo maca lan lelungan akeh banget. Aku positif, seneng-seneng lan kebak urip. Aku sungkem kanggo tari, maca, nonton film ngombe kopi (ireng), duwe apik ngguyu karo kanca-kanca lan arep kanggo konser. Aku emg kaya kemah lan hiking nanging aku Pampanga, swedia warga, fluent ing inggris lan swedia plus sawetara spanyol, lulusan college, uga-kesah, bosok ing Filipina nanging utamané urip ing Meksiko.

Aku wong wadon prasaja, aku mikir aku pinter, aku seneng menehi luwih saka kula kanggo sandi partner. Aku pracaya ing katresnan sok-sok malah atiku iki hurtled, aku cook apik, Katresnan Film (utamané manca) apik restaurant. Kanca-kanca, becik kumpul. Aku kaya nunggang jaran. Seneng Opera uga minangka r. Paling gedhe ngulandara aku bisa njupuk, iku kanggo manggon urip saka impen. Katresnan, prasaja lan uncomplicated urip. Sumanak katresnan kanggo ketemu wong anyar. Seneng ruangan aktivitas, lelungan, musik. Kejujuran iku penting banget. Aku wong positif wadon. Tresna njobo, lelungan, masak, learning soko anyar saben dina, seneng makarya ing proyèk cilik, njupuk sandi tangan reged, looking apik lan nglaras urip kanggo kebekan nalika. Aku banget loropaken lan aku kaya kanggo ngerti lovey wong kanggo nuduhake urip lan gagasan aku ora care babagan umur profesi, dhuwit utawa malah fisik katon. Lesan, kae, jujur, sensitif, kasukman.

cerdas

Music penting, ngguyu, nari, ngewangi. Care kanggo lingkungan, kéwan, nggawe donya sing luwih apik. Kulawarga lan kanca-kanca penting. Le. Aku jujur, genah, maha, nyenengake extrovert, aku katon kanggo Seia lan stabil hubungan, aku kaya kanggo pindhah kanggo mate, aku kaya kanggo dadi jenis lan unselfish. Aku kaya kanggo katon ing sisih apik saka urip katresnan pangertèn sing apik saka banyolan. Aku’ m a pensiun pengacara sing makarya wektu dawa kanggo pamaréntah Mexican ing bisnis lan employment lapangan sawise makarya part. Aku Mexican girl, telung puluh siji taun. Aku tresna mbuwang wektu karo gedhe-gedhe kang kinasih lan ketemu wong anyar. Aku tresna kanggo maca lan ngrungokake musik. Aku seneng learning, ora mung subjek sekolah, aku pancene kaya kanggo sinau. Akeh camping ngaku dadi free nanging kenek sampeyan karo surprise biaya sawise sampeyan nggabungake. Nyambungake Singles satus free Meksiko layanan free, karo kabeh fitur sing gratis lan sing ora surprises. Iki tegese sampeyan bisa ngirim lan nampa pesen, Chatting, Pesen Cepet, Blog, lan Ngirim ing kita alam bébas nanging loropaken internasional lan Meksiko free Forum tanpa biaya wae tau. Ora ana kertu kredit dibutuhake. Ora biaya, Ora kridit, Ora kupon, Ora guyon. Ketemu New Mexico kanca-kanca siji dina. Wis nyoba kabeh cara tradisional kanggo nggoleki wong khusus ing Meksiko. Sampeyan kesel saka Meksiko bar klub pemandangan, teka ngarep kanggo omah kosong, sepi tabel-kanggo-siji ing wong-wong romantis Meksiko restoran, ngalami wuta tanggal nyetel munggah dening matchmaking kanca-kanca, Meksiko search singles kelompok, singles acara lan rapat-rapat karo ora asil

About