Mexico iku salah siji saka Amerika Serikat’ paling penting partners perdagangan. Iku exporter paling gedhé katelu ing Amerika Serikat, lan sawijining perdagangan internasional produk kalebu lenga ekspor, tourism, lan produk saka sawijining akeh majelis tetanduran (disebut maquiladoras). Paling saka pasukan pegawe punika dipunginaaken ing sektor pertanian. Siji kudu ngerti wong sadurunge mengkono bisnis karo wong utawa dheweke, lan cara mung kanggo ngerti wong ing Meksiko kanggo ngerti kulawarga. Sesambetan pribadi sing tombol kanggo sukses bisnis. Ing urutan kanggo nggawe sambungan iki intermediaries sing digunakake. Iku kritis, utamané kanggo dhuwur-peringkat patemon, kanggo nggunakake wong sing dikenal kanggo Mexican pengusaha utawa wong wadon sing patemon. Iki ‘bisnis kulawarga’ sambungan, wong sing bakal introduce sampeyan. Wong iki jembatan sing di bangun dateng perlu kanggo nindakake bisnis ing Meksiko. Meksiko sing anget lan grapyak. Padha ngisin manana sikap, lan ora ngisin wektu-iku-mentality dhuwit akeh budaya liyane. Lawas Mexican matur sing ‘Utara Amerika manggon kanggo karya, nanging Meksiko bisa kanggo manggon. Bab raos sing saka wektu lan tradhisi. Yen alam cenderung kanggo nganggo cepet utawa sampeyan duwe rabi utawa cetha muni saka profil voice, dadi weruh saka carane sampeyan teka tengen. Dadi sensitif kanggo jangkah lan muni digunakake ing Meksiko. Yen ora, sampeyan bakal numpes hubungan karo caustic muni lan prilaku. Uga, iku dadi tanpa matur sing lawakan babagan ‘Montezuma kang mbales’ boten cecek. Wong ngirim nyandhang konservatif peteng setelan lan dasi. Lemari klambi kudu kalebu cocog karo sing duwe garis klasik lan tailoring ing werna abu-abu utawa angkatan laut, lan putih utawa cahya biru shirts. Klambi putih iku luwih formal lan kudu rusak nalika formalitas saka patemon dictates. Wanita kudu nyandhang sugih utawa rok lan blus. A klasik cocog uga bisa rusak. Mbangun lemari klambi nggunakake garis klasik, klasik rok tebih, lan klasik dhasar werna — werna abu-abu, angkatan laut, putih, lan gadhing. Wong bisa nyandhang celonone lan cahya shirt kanggo sembrono. Rencana a sembrono lemari klambi nggunakake werna klasik, plus unta, lan sampeyan bakal dadi sembrono, durung polesan. Sampeyan kudu duwe kesempatan kanggo nyandhang guayabera, apik tradisional entheng shirt, sampeyan nyandhang metu liwat celonone. Desain iki banget nyaman ing rodok anget cuaca. Wanita bisa nganggo blus karo celonone utawa rok kanggo sembrono. Kanggo saiki dhewe minangka profesional lan polesan, malah ing informal setelan, mbangun sembrono lemari klambi nggunakake klasik mbandingake saka werna abu-abu, biru, unta, putih lan gadhing. Ngadeg karo tangan ing hips tabet aggressiveness lan tetep tangan ing kanthong panjenengan ora sopan. Wong-wong salaman tangan marang patemon lan ninggalake lan bakal ngenteni kanggo wong wadon kanggo dadi kawitan kanggo kurban dheweke tangan. Wanita bisa goyangake tangan karo wong-wong lan wanita liyane. Akeh kaping, wong wadon uga pat wong wadon liyane kang pundhak utawa lengen, utawa kiss ing pipi. Punctuality iku ora kaku amarga saka emphasis ing pribadi kewajiban. Wektu paling apik kanggo janjian punika ing antawisipun: a. m.

m, karo pungkasan afternoon pilihan kapindho. Bisnis lunches, tinimbang mangan sing wangun tradisional saka bisnis nglipur lan biasané ingkang dipun danguaken urusane, diwiwiti antarane: lan: p. m. lan tahan telung kanggo patang jam, karo sethitik wektu kang pengabdian kanggo bisnis nyata. Lunches sing penting bagean saka bisnis kanggo netepake sesambetan pribadi. Apa dipan sing uga populer, patemon ing: utawa: ing hotel, lan biasane tahan rong jam ing paling. Mexican wong-wong sing anget lan loropaken lan nggawe akèh saka kontak fisik. Padha kerep tutul pundak utawa terus liyane kang lengen. Kanggo mbatalake saka tutul iki dianggep ngina. Menehi peparingé kanggo bisnis eksekutif wis ora dibutuhake. Item cilik karo logo perusahaan (kanggo dhisikan ngunjungi) sing ngormati. Secretaries apa appreciate peparingé. Yen menehi terkenal hadiah, kayata wangi utawa selendang, saiki iku ing riko bali. Wong menehi iku kanggo wong wadon sekretaris ngirim nunjukaké hadiah saka bojoné. Peparingé sing ora dibutuhake kanggo nedha bengi tamu nanging bakal ngormati. Pilihanipun apik sing candy, kembang (dikirim ahead wektu), utawa lokal kerajinan saka ngarep. Women ngirim ora ngajak lanang pasangan kanggo bisnis nedha bengi kajaba liyane associates utawa pasangan bojo rawuh. Uga, Mexican wong graciously bakal nyoba kanggo mbayar kanggo kulawarga, malah sanadyan sampeyan hosting iku. A profesional cara kanggo tuan rumah meal kanggo mangan utawa nedha awan ing hotel. Wis ngatur kanggo duwe kulawarga ditambahake menyang hotel bill. Tipping cocok kanggo layanan sing kasedhiya. Bayaran sing asring dadi kurang sing buruh gumantung akeh banget ing gratuities kanggo income sing. Irah-irahan sing penting lan kudu klebu ing bisnis sim. Sampeyan bisa langsung nganggo kanggo wong dening mung nggunakake dheweke utawa judhul mung, tanpa kalebu jeneng pungkasan. Dhokter dokter utawa Ph. D. Profesor iku judhul kanggo guru.

Akale iku insinyur

Aquatec minangka arsitek. Abogado punika pengacara. Wong tanpa judhul profesional sing ono nggunakake Pak, Mrs, utawa Kantun lan kang utawa dheweke surname. Langkawi sky punika Pak, Senora punika Mrs, lan Senorita punika Kantun Hispanics umume nggunakake loro surnames. Pisanan surname kadhaptar saka sang rama, lan liya surname kadhaptar saka ibune. Nalika ngandika kanggo wong nggunakake utawa dheweke rama surname. Wadon nikah bakal nambah bojone kang rama kang jeneng mburi saka jeneng dheweke, biasane ditampilake minangka de (jeneng) nalika ditulis. Wadon iki bakal resmi ono minangka Senora de (jeneng)

About