Meksiko motley dicampur saka spanyol, India lan Karibia budaya. Santai ing pesisir paling saka Cancun lan Riviera Maya, kuna monumen saka aneh peradaban lan nyilem ing pulo Cozumel, tequila, gedhe pangan lan catchy disko kabeh ing warni Meksiko.

Iku nawakake turis kanggo nyilem ing wektu kanggo peradaban kuna saka Mayans lan Aztecs, kanggo seneng kaendahan arsitektur kolonial lan kemegahan saka bangunan modern. Kontras uga bisa katon ing alam saka negara. Kene kabeh saka ing gunung, pasir, sandy pesisir lan terumbu karang. Lan sing ora ngimpi kanggo riko kebak passion Mexican karnaval lan nyoba tequila.

Lan kabeh iki ing taun-babak panas

Dina iki Meksiko unik lan striking gabungan saka kepungkur lan saiki. Tanah iki sange kombinasi saka kandhel alas, sudhut plains, gunung lan gunung, fantastic sesawangan lan anggun piramida. Negara iki bangga lan mbukak wong, werna padhang lan sugih sajarah mesthi bakal ngematake lan bakal menang sampeyan liwat karo sawijining tulus hospitality. Meksiko sing banget padha menyang portugis minangka sawijining emosional lan cendhak emosi, kang nyipta crita lan legenda. Meksiko ora nandhang sangsara guyonan ing wangun wae, sing pracaya iku demeans kamulyan. Panas lan hasrat Mexican wong-wong sing saged raos kuwat banget, padha tresna tandha gelombang lan menehi iku kabeh. Bebarengan karo iki padha duwe edan butarepan, kang kadhangkala transcends lan sing dicethakaké ana ing panganiaya marang wanita. Bojoné Mexican bisa cemburu saka sapa, lan butarepan malah bisa kelakon ing vakum. Kanggo Meksiko iku luwih apik kanggo dadi lucu saka kanggo bisa dikenali minangka cuckold, lan kang uga ora bisa ngidinke guyonan saka pihak. Anak kanggo Meksiko punika saestu kembang saka urip. Katresnan kanggo anak kene ora bisa diukur dening sembarang wates, padha duwe ing kulawarga hak karo wong diwasa, lan sing gratis. Ing bubar siji bisa mirsani aliran gedhe saka Meksiko, sing kasengsem ing marriage karo wanita Eropah

About