Ing kategori anyar planet Sandi nyuwun pitakonan rusia-speaking wong-wong saka negara sing beda-beda ing donya. Ing edition Alina saka Moscow ngandhani carane dheweke urip ing negara burrito lan kupluk sudhut brimmed Meksiko. Mbok menawa ing urip sadurungé aku lan India. Cara liya kanggo nerangake sandi passion kanggo Tengah lan Amérika Kidul. Wiwit kanak-kanak kapentingan ing budaya lan sajarah Amérika lan minangka foreigner wanted kanggo ndeleng sisa saka kutha Indian firsthand, ora saka buku. Dening profesi aku wong translator saka inggris, ngerti spanyol. Siji dina aku iki ana proyek minangka tour guide ing Meksiko. Aku lunga menyang negara manca ing kapercayan lengkap sing aku bakal kaya. Ing taun pisanan, banjur liyane, katelu. Pungkasanipun ngakoni kanggo aku aku arep kanggo manggon ing kene. Sing ayu tembung ing spanyol bab lelungan. Secara harfiah: Pick path, lan ora tumindake. Ngendi durung pungkasan jeneng Castro, lan maneh. Ambruk ing katresnan lan nikah Mexican. Jeneng David Castro. Iku prasaja. Ing Meksiko raos kuwat saka nepotism. Ing Rusia, kulawarga kuwat hubungan, biasane antarane sederek cedhak. Lan ing Meksiko, kulawarga iku kabeh: grandmothers, aunts, nephews, lan sepupu. Kabèh akeh klumpukne kanggo mangan, akhir minggu lan preian. Seneng-seneng lan susah bebarengan. Kene, kulawarga suci. (Planet sandi sadurunge aku wrote bab fitur saka Mexican mentality.) Ing Mexican kulawarga pisah saka pakaryan. Aku cook lan nggawa comfort, bojomu iku tentara meriem abot. Lan bojoku lan aku loro-lorone bisa. Ing Umum, Mexican wong-wong sing nyata. Katresnan wanita ayu, mangan, nglindhungi, favorit, cemburu. Meksiko pidana negara, iku kang bener. Nanging iku kabeh gumantung ing wilayah. Panggonan wisata sing uga dijaga. Ing tapel wates karo Amerika Serikat, mesthi, iku mbebayani. Kula pidana Meksiko kamulyan saka daya luwih.

Manggon uga ing Moscow urip. Mexican warta mung luwih apik ora kanggo katon. Kita manggon ing Cancun, ing gerbang omah komplek karo pribadi keamanan lan infrastruktur apik. Iku populer lan safest wangun saka omah. A sethitik ing pinggiran kutha ngendi ana bustle lan gangguan saka lalu lintas lan cedhak alam. Bubar dipindhah menyang Meksiko, liyane lan liyane wong. Tuku property, kudu dicekel bocah, njaluk passport. Lan Meksiko kene uga: ing Amerika Serikat mbukak utamané unsur pidana. Nanging setengah abad kepungkur, Meksiko kaping pindho California, Arizona, Texas, new Mexico lan liyane Amérika Serikat. Saiki ana akèh saka Mexican kulawargané. Lan iku biasa warga sing duwe sederek ing kene. Kita bakal kaya kanggo terus kanggo rembugan ing éwadéné saka privasi. Ing Meksiko duwe sikap positif kanggo rusia. Bab Vladimir Putin. Padha ngujo kanggo wong. Warga biasa banget, utamané wadon setengah. Ngomong, ngendi wae ing donya ana supaya akeh ayu lan pinter wanita. Ing wektu sing padha nandheske ing tembung pinter. Apa isih mikir ing Meksiko bab Rusia lan rusia kita maca ing subyek materi. Carane kanggo pitutur marang guide apik saka quack. Good ngerti carane kanggo saiki piyambak, kanggo rembugan karo turis, hasrat bab karya kita. Ing mratelakake panemume, ing profesi saka panuntun, ora profesi, nanging pagawean, gaya urip, kasukman rangsang. Yen iku felt, bakal dadi gedhe guide. Pandhuan iki ora super duwe bathi. Nanging aku wis cukup. Bisa kanggo kula iku ora mung cara kanggo entuk, nanging uga kesempatan kanggo njaluk emosi positif. Apa sampeyan bisa tuku satus pesos ing Meksiko. Karcis loro menyang film. A botol saka tequila. MB saka Internet mobile. Mobil wisuh ing layanan. Limang menit obrolan telpon karo Moscow. Nedha bengi kanggo salah siji ing sawetara mirah cafe. A burrito wis disiapake kanggo turis. Iki ora klasik Mexican sajian. Sajian utama tacos: jagung tortilla, kang wis kebungkus watara meat, bawang, tomat. Lan panas chili sauce. Apa kita digunakake kanggo nelpon Mexican sinetron, kene disebut telenovela. A akèh wong-wong mau. Aku ora nonton. Lan modern seri kaya Viking ora dibusak. Telung utama iku sampeyan kudu ngerti babagan Mexico: nggumunke alam, tradhisi kuna, padha menyang rusia mentality. Lan telung ala: Aztecs padha kanibal, Meksiko sing luwih apik saka rusia muter bal-balan, lan yen Mexican ngandika (Saiki, ngenteni menit) iku tegese tau. (dobel bab negara lan wong, sing diklumpukake Planet Sandi.). Punika pitados bilih ing Meksiko populer pati. Iki ora supaya. Iku mung bab prayaan Dina saka ing antarane wong mati, kang kapenuhan karo simbol saka balung lan balung. Nasional monumen ing pakurmatan saka tindak ing donya sederek liyane. A kulawarga apik liburan. Tengkorak nggambarake sikap sarcastic saka Meksiko kanggo pati. Mangkono padha ngomong ora wedi saka dheweke lan dheweke bakal tau bisa kanggo misahake nyawa bolo. Ing Rusia kita nyoba kanggo ngunjungi saben taun. Kaya panas lan awal autumn.

Ana kangen

Cukup wektu kanggo seneng Ngarep. (Kanggo mangerteni apa iku limang sing ilang rusia panemu ing luar negeri, ing artikel ing Planet.) Yen sampeyan sijine ing Mexican srengenge ing Rusia, iku bakal dadi Meksiko. Ngganti tampilan saka Rusia, mentality, arsitektur, alam.

Rusia ayu iku

Aku kaya kanggo manggon loro ana lan kene. Urip ing negara liyane nggawe sifat anyar. Aku dadi luwih sabar lan tenang. Sinau kanggo nampa wong-wong sing padha. Ambruk ing katresnan karo alam. Nanging aku isih padha Alina Sagittarius, mung saiki de Castro

About