Mexico iku banget kelas-sadar masyarakat ngendi sosial stratifications sing uga ditetepake. Kelas ndhuwur Meksiko bakal ora reged tangan karo tugas padha golek ngisor wong-wong mau. A pangertèn saka fatalism cukup kuwat antarane wong akeh Meksiko, sing aran sing path liwat urip iku umumé preordained. Macho donyane sing inculcated ing Mexican lanang meh saka lair, lan machismo main mrembet peran ing mbentuk budaya Mexican. Mexico iku banget kelas-sadar masyarakat ngendi sosial stratifications sing uga ditetepake. Kelas ndhuwur Meksiko bakal ora reged tangan karo tugas padha golek ngisor wong-wong mau. A pangertèn saka fatalism cukup kuwat antarane wong akeh Meksiko, sing aran sing path liwat urip iku umumé preordained. Macho donyane sing inculcated ing Mexican lanang meh saka lair, lan machismo main mrembet peran ing mbentuk budaya Mexican. Meksiko umume ngadeg cedhak bebarengan nalika imbal. Ora nuduhake pratandha saka rasa ora nyaman sacara, kang bakal dianggep ora sopan dening Mexican pasangan. Ora ngadeg karo tangan ing hips iki wujud nesu. Iku dianggep ora sopan kanggo ngadeg watara karo tangan ing kanthong panjenengan. Punctuality wis samesthine manca komering. Panjenengan Mexican pasangan bisa dadi pungkasan utawa tetep sing nunggu. Telung puluh menit kepungkur dijadwal wektu patemon dianggep punctual dening Meksiko. Spanyol basa bisnis. Sampeyan perlu kanggo ngrekrut lan interpreter (luwih native speaker sing mangertèni basa minangka ngandika ing Meksiko). Ketemu karo ndhuwur eksekutif page. Ndhuwur-tingkat Mexican eksekutif ora bisa rawuh rapat-rapat sakteruse, kang kerep njupuk panggonan karo tengah-tingkat manajemen lan wong technical. Ora aran moyoki iki nuduhake yen diskusi sing dibanjuraké positif. Rembugan pindhah alon-alon.

Kanggo Meksiko, bangunan sesambetan pribadi rawuh sadurunge bangunan siji profesional. Janji ora ateges sing penjenengan bakal digawa metu. Sampeyan kudu tansah takon kanggo konfirmasi tinulis saka persetujuan wae utawa prasetya. Manajemen utawa liyane penting wong kadhangkala bisa nggawe khayal utawa kebacut agresif panjaluk kanggo nduduhake sing wigati ing utawa kanggo grup dhewe. Bakal weruh saka kuwi agendas didhelikake.

Pribadhi kabeh

Nerangake carane kabeh usulan-usulan bakal entuk manfaat Mexican kang negara, masyarakat, kulawarga lan, sing paling penting, ing Mexican wong. Lokal contact person utawa wakil penting banget lan kudu milih kanthi teliti banget. A kurang-tingkat wakil bakal dijupuk minangka affront dening status-sadar Meksiko, sing bakal nganggep sing ora tenan serius. Status akomodasi hotel, kualitas sandhangan lan nonton, lan apa utawa ora sampeyan teka ing chauffeured limosin utawa ing mendhoan, etc. bakal sanget appraised dening Mexican mitra.

Dadi ngengkel

Aja menehi munggah yen sampeyan ora nampa respon kanggo telpon utawa huruf tengen adoh utawa yen rapat-rapat sing ajeg diundur utawa dibatalake. Yen sampeyan sing menehi munggah, Mexican mitra bisa nganggep sing padha ora serius ing panggonan pisanan. Ngombé kanggo keluwihan sora marang ing Meksiko, utamané nalika iku rampung dening wanita. Customarily, mung wong-wong propose toasts manca wanita biasane ngirim ora kurban toasts. Ora nuduhake munggah ing wektu kanggo engagement sosial sampeyan bakal mung siji sing ora lan bakal paling kamungkinan bakal nunggu kanggo wektu sing dawa banget (bisa jam). Kanggo males, ngajak panjenengan Mexican mitra kanggo nedha bengi ing restaurant becik (prancis utawa italia sing bets paling). Mbayar ing advance supaya bantahan bab bill. Komering asring diundang kanggo ngunjungi ngarep sing Mexican mitra. Ing kawitan riko kanggo Mexican ngarep, iku paling apik kanggo nyandhang klambi khusus bisnis kajaba khusus marang digunakake. Wong kudu tansah nyandhang klambi lan dasi, kajaba ing sembrono urusane. Loro lanang lan wadon kudu sugih conservatively. Recommended werna sing angkatan laut lan werna abu-abu peteng. Nalika hadiah menehi iku ora tansah kabutuhan nalika mengkono bisnis ing Meksiko, peparingé sing akeh ngormati. Disaranake dhisikan peparingé kalebu non-item pribadi karo perusahaan logo. Kembang ngirim tansah bakal diwenehi nalika ngunjungi Mexican ngarep. Iku OK kanggo wong-wong mau dikirim sakdurunge, utawa kanggo nggawa wong-wong mau karo sampeyan. Yen sampeyan duwe wong-wong mau dikirim, nggawe manawa padha teka sadurunge sampeyan nindakake. Sembarang nyoba kanggo ngomongake spanyol wis ngormati dening Mexican mitra lan katon minangka patrap karep. Nuduhake kawruh lan penghargaan saka Mexican budaya menang kanca-kanca. Meksiko are bangga banget saka kamardikan lan wis kuwat banget pangertèn saka identitas nasional lan bangga. Tau mbandhingaké cara iku wis rampung ing Meksiko karo cara sing padha rampung ing Amerika Serikat.

Iku sethitik count

Ora matur apik-bye, contone, uga nyenggol lan ngrugekake mengaruhi hubungan menyang ombone akeh luwih saka iku bakal ing Amerika Serikat. Wanita kudu nyiapake kanggo sawetara kangelan nalika mengkono bisnis ing Meksiko. Amarga sawetara Mexican pengusaha sing nemokke bisa uga ora wis akeh omong-omongan karo wanita ing posisi panguwasa, sampeyan kudu nduduhake kepinteran, skill lan panguwasa. Mexican wong, kolega bisnis klebu, bakal mbayar manca businesswomen akeh muji lan malah bisa jobo jero ngandap inggil. Graciously nampa kuwi banter iku biasane rampung karo bab sakabehe nalika kuwat ngélingaké panjenengan lanang Mexican mitra sing pengusaha. Manca businesswomen ngirim ora ngajak Mexican pengusaha kanggo nedha bengi kajaba sing pasangan bojo uga teka bebarengan. Yen diundang metu kanggo nedha bengi utawa kanggo sosialisasi dening a lanang Mexican rowange, pengusaha kudu nggawe iku cetha yen ora ana kesempatan kanggo roman ana. Penampilan sing penting. Dicocogake saka materi nyawiji dening Jendhela ing Donya, salib-budaya latihan lan tenan consulting. Originally adhedhasar materi sing ana ing ‘Sijine Mlaku Paling Maju’ seri saka buku dening

About