Umur rata-rata saka negara legislator negoro, nanging sing ora mungkasi folks iki saka mlaku kanggo kantor

Enom siji kapilih ing, lan malah paling tuwa mung

Ketemu panjang enom negara dprd ing negara, minangka adoh minangka kita bisa ngomong. CORRECTION: iki kirim Iki wis dianyari kanggo nggambarake sing AJ Edgecombe kang mbah kakungipun, ora rama, negara senator lan iki sadurunge negara wakil

About