Persahabatan, Roman kanca. San José del Cabo, Baja California Sur, Meksiko, Goleki: Wadon patang puluh papat — Bab Kita Hubungi Kita Crita Sukses Liyane Camping syarat-Syarat Nggunakake Statement Privasi Cookie Privasi Safety Free Situs Peta Perusahaan Afiliasi Cupid Media, Cupid Media Logo lan Mexican Cupid sing merek dagang kadhaptar saka ExCom Holdings Pty Ltd lan digunakake karo ijin dening Cupid Media Pty Ltd. Amarga Uni Eropah hukum privasi kita perlu kanggo setuju kanggo kita Katentuan pangginaan supados Langkung lan Kebijakan Statement sadurunge sampeyan bisa nerusake karo Mexican Cupid gratis. Aku nyenengake lan tanpa vices, seneng sandi karya lan ngleksanani, nglangi, fitness, maca, muter Adoh Mewek, lelungan, antara liya. Aku kaya kula lingkungan apik lan resik. Apa iku uga. Hasrat babagan teknologi lan efisiensin nggunakake energi. Ing gringos kudu kaya iku. Looking for khusus wong wadon. Kelangan, resik, lan ora akeh sesambetan. Wong apik saka empathy menyang liya-liyane. Banget affectionate, affectionate, cerdas. Sampeyan bisa rembugan minangka wong diwasa. Kekarepan lan bisa kanggo lelungan kanggo ngunjungi yen ora ing Langkawi. Iku kudu lancip, ora abot. Aku ora looking for a model nanging wong sing sehat lan ing wangun apik. Pribadine nyenengake, esem, extroverted wong. Sampeyan bisa seneng wayahe sepi ing ngarep campuran karo alam, pasar lan dalan lelungan liwat Meksiko. Kontak, Steve menehi hasil Nul, ing Google email lokasi. Aku wong rumit disik saka USA A. sing urip ing Langkawi. Aku menehi akèh manungsa waé, lan tresno. Aku nyana bab sing padha ing bali. Wong diwasa ngerti sing nyata sesambetan mbutuhake karya, wektu, kejujuran, prasetya lan dateng. Atraksi kudu pindhah ngluwihi fisik. Share pikirane, raos, pangarepan lan foto. Woy, aku telung puluh loro lan setengah taun. Aku ora duwe tambahan lan wis tau padha, ora nglanggar, ora ngombe lan mbusak aku wis tau malah nyoba obatan. Aku siji, aku ora duwe anak utawa pets, aku laku seni bela dhiri wiwit aku duwe tingkat master. Aku setya, n Hello. Aku wong profesional. Aku bisa salah siji proyek lan aku duwe bisnis, supaya aku ora sampah wektu. Aku kaya kanggo nggawe perhiasan, sandhangan, lan piranti kaya laptop lan sel telpon. Aku wis ketemu sawetara wanita ing kene sadurunge. Nanging aku looking for bener bandha. Sing wadon iki. Hello. Aku wong becik saka California, lan aku duwe telung puluh lima taun. Pendhaftaran kapentingan sing: travel, ijol-ijolan budaya, filsafat, basa (aku nganggo telung basa), muter olahraga, njaga sehat gesang sosial, lan duwe akèh fun karo kanca-kanca. Aku ing vacation ing D. F. mung Kanggo sawetara dina. Aku kaya kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab Mexican budaya, pindhah dansa, lan mesthi, ketemu menarik lan wanita ayu.) Aku pangarep-arep kanggo krungu saka sampeyan. Aku obah Nuevo Laredo rauh. Njaluk apartemen cilik. Aku bakal digunakake ing Laredo Texas. Nanging sing manggen ing Meksiko. Aku looking kanggo golek wong wadon apik kanggo nambani kaya ratu lan dadi bojoku. Aku ora miwiti kulawarga taun iki. Aku wis mutusaké iku paling apik lan paling nyaman cara kanggo nindakaken. Iku bakal dadi urip ing Meksiko lan digunakake ing Amerika Serikat. Aku bakal nggawe manawa rambute lan kuku sing siap. Aku bakal njaluk sampeyan telpon saka Amerika Serikat. Sing wis panggilan internasional. Ana bakal dadi pangan ing kulkas saka Amerika Serikat lan Meksiko. Sampeyan bakal duwe sandhangan saka Amerika Serikat lan Meksiko. Aku duwe mobil dhewe. Iku koran dening Westin de. Aku ora sugih nanging sampeyan bakal dadi ratu aku seneng nari. Travel. Nglampahi wektu karo anakku. Lan perusahaan pinter canggih wanita kanggo seneng urip karo. Anakku. Kulawarga lan bisnis sing pangestune. Nanging aku looking for a ratu karo kang aku bisa seneng urip lelungan tari utawa mung seneng afternoon nonton film nalika aku cook, aku bakal ngunjungi Meksiko ing aseania wilayah saka Maret — lan aku ngene katresnan kanggo nemokake wong sing kepengin kanggo nyumerepi metu, nuduhake kula watara, lan seneng vacation pantai ing kula. Mantep lan adventurous musisi photographer lelungan wis digawe kanggo dadi ing trail nanging uga seneng iku becik ing gesang. MANGGA MACA KASEBUT KANTHI TELITI, LAN SAK TENANE. Aku PANCENE ATEGES ING NGISOR iki: Hi Ladies, aku cerdas, hasrat, ambisi, JUJUR, kesah kanggo akeh panggonan ing donya lan wis bubar dipindhah menyang kutha cilik ing Meksiko disebut Santa Ana. Ora yakin apa aku mikir iku durung banget anyar kene, nanging padha ngomong Angeles iku mbebayani aku ndamel tengen liwat nganti nemokake panggonan iki nanging bakal mbokmenawa pindhah menyang Meksiko Kutha pungkasanipun kanggo cuaca adhem. I have a akèh saka hobby lan tansah tetep sibuk. Tresna kéwan, hiking, mlaku, lan kang njaba ing alam, utawa dening dhewe apa iku ing ngarep. Wis nandang gerah bosen saka njelajah kutha-kutha gedhe, nanging bisa nindakake iku karo wong tengen. Biasane aku bisa saka komputer, nanging bakal kudu bali menyang negara sok-sok kanggo bisnis. Dadi, lokasi ora menehi hasil amba kanggo kula. Kita bisa pirembagan bab musik, film, lan kabeh liya mengko. Aku banget aktif, cerdas lan jenis. Aku duwe raos kuwat saka banyolan. Aku poto-dipunginaaken kang writer financial uga ngatur dhewe investasi. Aku rencana ing tuku ngarep cedhak ngendi aku saiki, near gunung-gunung ing Colorado. Sawise sing wis rampung, aku planning ing lelungan menehi hasil gedhe ing saindhenging donya lan arep kanggo bisa karo wong kanggo lelungan karo. Hey, aku Jason aku Amérika saka California sandi spanyol iku ora apik banget aku mung nganggo basa inggris ing wayahe. Aku duwe proyek apik lan aku sawijining aku uga banget dhuwur Saiki aku urip bali lan kasebut saka Los Angeles kanggo Guadalajara. Aku krungu sing Mexican bocah-bocah wadon sing akeh nicer banjur Amérika wanita supaya mungkin iki wektu sing apik kanggo kula kanggo dadi siji lan ketemu wong becik. Uga, aku iki ora lair ing aku iki lair ing nanging sakperangan alesan iku bakal ora nglilani kula ngganti tanggal. Aku wong genah, tanggung jawab lan setya, sante apik pangan lan perusahaan, hasrat, tender, maha lan affectionate, setya, jujur lan langsung, sembahyang, loropaken lan metu, toko, karo banget pangertèn sing apik saka banyolan, aku ngajak sampeyan kanggo ngerti lan nulis Sukses lan manteb ing ati eksekutif. Duwe papat condo ing Meksiko. Aku wis apik banget duit, ekstra montor, mangsa kuwat. Aku wis makarya banget hard, lan saiki iku wektu kanggo kula kanggo nemokake katresnan. Aku duwe siji putri puluh pitu lan akeh sadulur

About