Nggunakake lan nyalin saka bahan dicithak bisa mung karo link aktif kanggo sumber

Certificate pendhaftaran saka media massa EL FS ditanggepi dening Federal layanan kanggo pengawasan ing bal saka Telekomunikasi, teknologi informasi lan komunikasi massa (Roskomnadzor) sepuluh juni

nembelas rincian Kontak dibenakake kanggo panguwasa umum (kalebu, kanggo Roskomnadzor): email: Telpon

About