submit


Tradisi kuwat saka apa-apa lan iku wis mbantu kita ngreksa sawetara menarik sifat. Wong-wong ngomong padha ora saestu pracaya ing kuwi nanging tetep mengkono iku tho. Conto. Ngandhut wanita nyandhang sethitik pita abang, utawa safety pin ditempelake menyang jeroan kapan ana grahana lunar kanggo defend sing anak bayi saka astronomi maleficence. Wanita uga kathah duwe overstock ing abang lan kuning kathok sing nggambarake wishes kanggo katresnan bener utawa dhuwit kanggo Taun Anyar (gumantung ing saiki kabutuhan). Lan ana sawetara wong sing tuku gambar utawa figurine saka Saint Anthonius saka Padua, sijine wong ing misbyah karo sawetara lilin, lan panggonan iku regane mudhun nganti dina ajaib mengkono, lan padha golek bener katresnan. Yep, sing extorting saint. Psikologis bekas minangka asil kang wungu dening Mexican ibu-ibu sing mesthi nang saben siji kita, nanging sing ora t ateges kita ora duwe fungsi hubungan karo wong-wong mau minangka grownups. Minangka prakara saka kasunyatan, Mexican priya lan wanita berkembang kuwat lampiran kanggo sing para ibu lan kulawargané, nanging hubungan iku cukup beda kanggo anak lanang lan wadon. Hubungan antarane ibu lan putri arepe antarane absolute katresnan lan absolute sengit karo relatif ease. Nyedhaki sing padha, kuwat iki arepe dadi lan iku cukup umum kanggo salah tampa kerumitan jaminan sing adhedhasar wicaksana pengamatan. Mikir bab wong-wong mau minangka paling apik kanca-kanca sing sok-sok duwe sethitik misunderstandings medeni lan serem misunderstandings. Ora ana siji pola babagan jumlah saka dandanan Mexican bocah-bocah wadon nyandhang. Soko antarane bedo lan moderate cocog paling, nanging downright clownish gaya umum ngarsane sak esuk commutes. Apa iki wanita padha nuduhake sing skills linuwih ing kabeh dandanan. Saka masterful nggunakake sendok teh kanggo idep curling kanggo sange kemampuan kanggo tarik sampurna eyeliner baris sak bis kulo bumpy, Mexican wanita ngerti dandanan. Aku uga kaya kanggo ngenali sabar saka wong-wong wadon sing ndandani saben sing fingernails menyang cilik mahakarya, malah yen sing paling saka wektu sing padha mungkasi munggah looking kaya miniatur wedding roti. Lan aku ora referring kanggo sing jeksa agung bisa ngetokake kita Meksiko wis karo poto-resep. Mexican wanita sing paling apik nalika nerangake kanggo obat ngarep: madu linglang tèh utawa mullein kanggo kadhemen, chamomile kanggo ease munggah pain weteng lan bantuan sampeyan turu, valerian kanggo kalem syaraf, lan sawetara aloe kanggo tindakan liya. Apa-apa withstands daya saka teas lan jampi infusions. Padha uga menowo karo saben bisa jenis bobot-rencana abang. Rembulan diet, diet jeruk bali, apple diet, mung-a-random-jumlah-saka-wektu diet sampeyan jeneng iku, padha wis mbokmenawa nampa iku. Ing kahanan normal, wong kathah dadi paling maha, ngrawat, lan affectionate wanita ing kabèh donya. Sapa sing wis utawa wis Mexican gendakan mangerténi sing sing tampilan saka tresno bisa grah, kang apik. C mon, sing ora t kaya dadi asphyxiated dening katresnan lan tresno. Mexican bocah-bocah wadon duwe saben ngubungake sapa arep nganti padha njaluk mad ing sampeyan, mesthi. Passion iki mung cara liyane saka paribasan cepet tempered. Cepet utawa mengko sampeyan bakal nemokake ana kang sisih peteng sing lurking konco sing cantik mata. Yen Mexican wanita bisa ditetepake ing salah siji tembung, tembung sing bakal nyenengake. Lagi loropaken, metu, sora, lan tansah ing swasana ati kanggo sawetara apik fun. Bocah-bocah wadon ing Meksiko bakal tari wengi adoh diwenehi kesempatan lan kesempatan lubèr. Aku bakal ora nyalahke Mexican wanita kanggo kabeh iki dobel, nanging padha nuduhake bagean amba saka sirno karo sawetara saka sifat sing. Kanggo kayata, ana prabédan amba kanggo wong-wong mau ing antarane kang siap kanggo pindhah metu lan kang saged mengkono. Nalika Mexican girl ngandhani dheweke iku kabeh pesawat, dheweke s mung ngakeni panjenengan sabar. Yen dheweke wis t mutusaké kang shoes dheweke iku ngagem utawa t wis ngangkat munggah dheweke tau-setya tas, dheweke iku adoh saka siap. Mexican wanita wis historis dikenali kanggo sing kuwat yoiku lan rebelliousness. Sing manggen ing masyarakat karo kuwat jender masalah wis dipengaruhi ing karakter saka Mexican wanita lagi tegas lan ora tau wedi kanggo nyebut awake dhewe bebas, lan wong-wong sing loro alasan kok sampeyan ora arep Mexican cah wadon minangka mungsuh

About