Hak cipta artikel dilindhungi ing sesuai karo hukum hak cipta. Nggunakake bahan ing Internet bisa mung karo pranala menyang portal. Nggunakake bahan dicithak publikasi mung dileksanakake karo ditulis ijin saka publisher. Meksiko — iki adoh, nanging kuwi fun negara. Apa sing ngirim kalebu iku ing ndhuwur dhaftar lan carane kanggo nggawe kanca-kanca karo pedunung lokal. Kita janji — sampeyan ora arep ninggalake. Mikir sampeyan wis krungu akèh bab Brasil karnaval. Apa sampeyan ngerti sing ing Meksiko, saben mangsa dhewe karnaval. Mesti wae, ukuran iku rada rodok olo kanggo luwih misuwur kanca. Nanging minangka kanggo hiburan — account sing ngemu. Lan iki acara uga dikumpulake penonton saka kabeh ndonya. Wis krungu bab Meksiko, karo sawijining menarik pedunung. Sampeyan bisa uga ngomong»negara, minangka negara wong minangka wong.»Nanging kabeh iku ora supaya prasaja. Mexican iku salah siji saka paling seneng-seneng lan seneng-seneng bangsa-Bangsa ing donya. Yen sampeyan arep kanggo ngunjungi negara iki, banjur sampeyan kudu siap kanggo njaluk menyang hustle, bustle lan telas gangguan, sanalika sampeyan ninggalake bidang. Wong-wong iki tresna kanggo sing, tari lan pirembagan banter. Yen jam obrolan supaya cepet sampeyan bakal sing ing paling siji song — sampeyan ngerti, kang»palsu». Meksiko sing biasane nyenengake Joker, lan wong-wong watara wong-wong mau aran nyaman lan santai, nanging iku worth ngelengke sing bangsa cukup touchy. Panjenengan lawakan utawa aman komentar bisa dijupuk ing konteks liyane lan dadi jero kanepson. Nanging malah yen mengkono iku, sampeyan perlu dadi tulus, nanging kaping pirang-pirang kanggo apologize. Duwe sampeyan nampa nyata Mexican tequila. Saiki penduduk negara iki ing sembarang umur bakal pitutur marang kowe sajarah ngombe, carane kanggo ngombe, carane milih jeruk, lan uyah sawetara bakal bisa paling apik. Iki wong lanang sing raja-raja saka pihak. Ing lantai karawitan padha aran manteb ing ati lan anteng. Lan pracaya kula, ana outright dansa sampeyan wis tau weruh. Apa kita wis dianggep pribadi tari, lagi mung awal saka nomer. Aku mikir sing peran saka toastmaster saka sembarang Mexican bakal duwe tumindhak lan uga»nggawa»kanggo akeh. Miturut cara, kita tradhisi ing pernikahan asing kanggo wong-wong mau. Nalika ing obrolan, sampeyan bakal fitur enggo bareng saka pameran saka wong — padha bakal kaget dening kita seneng-seneng. Minangka ing Meksiko seneng mung mangan, ngombe lan tari.

Aja rush kanggo mbayangno sing mabuk tontonan. Apa padha alkohol tumindak digunakake, apa dikembangaké kakebalan, nanging sing katelu nengsemake. Sampeyan mesthi bakal duwe kepinginan kanggo nggabungake lan seneng-seneng. Miturut cara, ing Meksiko, ana cukup extravagant preian. Salah siji saka kang ngrayakake ing pisanan November lan diarani»dina saka ing antarane wong mati». Wong diwasa lan anak paint sing pasuryan ing wangun tengkorak, nyandhang iku ing werna padhang lan arep ing kothak. Liyane menarik festival»wengi saka Radishes». Nalika ing Amerika Halloween milih medeni rasukan sijine pumpkins ing Meksiko nggawe tokoh metu saka radishes lan sijine kabeh ing tengah kutha. Meksiko sing banget seneng srawungan wong. Sawise limang menit ngobrol sampeyan bakal ngerti apa kang jeneng kanca kang paling apik lan apa kang wrote anggota ing sekolah. Nanging sampeyan bakal langsung aran nyaman. Yen sampeyan sok dong mirsani soko sampeyan ora ngerti utawa sing sethitik ilang, sampeyan bakal langsung bantuan, lan pancen boten bakal mbutuhake ing bali. Ing Meksiko ora bakal ninggalake sampeyan ing kahanan angel lan sepuluh dina sabanjuré bakal takon: yen sampeyan padha dilakoni oke lan ora perlu maneh kanggo nyimpen. Yen, contone, kanca bakes roti lan pai, lan sampeyan yen nyoba lan sampeyan kaya iku, sampeyan bisa manawa sampeyan bakal panganan minangka asring sabisa. Padha cumadhang kanggo nindakake iki selflessly, nanging yen aku ndeleng sampeyan metu, bakal bantuan sampeyan kaping pindho. Ing Meksiko ngomongake spanyol, kang iku salah siji saka paling ayu. Saben tembung muni tulus lan piye wae gampang. Lan apa Meksiko nyoba minangka asring sabisa kanggo nganggo tembung kuwi minangka:»nuwun»,»matur nuwun»,»mangga»,»nuwun». Padha ora skimp ing muji lan ngomong wong-wong mau minangka akeh minangka bisa. Miturut cara, cetha seger lan tembung»ora»- padha nyoba kanggo supaya. Yen sampeyan duwe janjian, sampeyan ngerti — ing wektu kanggo sing ora ana siji bakal teka. Lan obrolan ing cilik bakal miwiti nalika kabeh extraneous masalah wis rembugan kaping pirang-pirang. Ing Meksiko friendliness lan alus kualitas. Yen sampeyan arep kanggo seneng ing negara iki, sampeyan kudu minangka tulus lan mbukak. Gloomy pasuryan sing banget langka ing Meksiko, lan jeksa agung bisa ngetokake saka manca. Yen sampeyan arep kanggo pindhah menyang pasar kanggo blanja — ora mundhakaken mata. Yen sampeyan kapandeng ing mata saka bakul — nimbang tuku barang-barang. Kontak mripat nuduhake persetujuan. Lan, minangka sampeyan ngelingi, mumbul ing Meksiko ora kaya. Ing Meksiko ana kultus saka ibu. Ibu suci konsep ing negara iki. Uga Meksiko adamantly gantos kanggo aborsi. Mulane, kulawargané sing biasane gedhe lan duwe ing paling telung bocah-bocah. Bocah-bocah kene katresnan lan pet. Pancen ora sijine ing sembarang pigura.

Lagi diijini kabeh

Supaya anak bisa njerit minangka sora minangka sing arep, lan mbukak minangka cepet sing arep. Iku apik kanggo mangsa bocah-bocah padha tuwuh munggah minangka free wong-wong sing ora wedi saka liyane. Masalah saka»wedi nganggo sadurunge pirsawan gedhe»- ing Meksiko, wong liyo total. Yen sampeyan mikir kanggo pindhah menyang Meksiko utawa ora. Nggawe serep atine lan njupuk bidang tiket. Sampeyan bisa»nyekel»eseman lan kemampuan kanggo seneng urip. Ing Meksiko digunakake kanggo eseman lan gampang kanggo ndelok kabeh masalah sing kita kudu sinau saka wong-wong mau. Uga ora padha sumelang ing transportasi. Pindhah menyang minibus salam kenal lan miwiti karo wong-wong mau kanggo pirembagan banter — iki normal. Sampeyan ora bakal sok dong mirsani carane kabeh saiki, kalebu driver, cepet nggabungake ing obrolan. Hak cipta artikel dilindhungi ing sesuai karo hukum hak cipta. Nggunakake bahan ing Internet bisa mung karo pranala menyang portal. Nggunakake bahan dicithak publikasi mung dileksanakake karo ditulis ijin saka publisher

About