submit


Aku meh. Aku wong spanyol utama ing college. Aku manggon ing wilayah ing u. S. ngendi ana Meksiko (lomba aku golek sing paling atraktif). Aku mutusaké a sawetara sasi kepungkur kanggo mlebu ing spanyol chatting kamar kanggo nggoleki wong kanggo laku sandi spanyol karo. Panjenenganipun punika sandi umur lan mangerténi a jumlah apik saka Inggris. Kita mulang saben liyane. Aku meh. Aku wong spanyol utama ing college. Aku manggon ing wilayah ing u. S. ngendi ana Meksiko (lomba aku golek sing paling atraktif). Aku mutusaké a sawetara sasi kepungkur kanggo mlebu ing spanyol chatting kamar kanggo nggoleki wong kanggo laku sandi spanyol karo. Panjenenganipun punika sandi umur lan mangerténi a jumlah apik saka inggris. Kita mulang saben liyane kita basa. Iku agama padha kaya kula, iku banget cute, lan kabeh aku arep. Tau awit aku ana sethitik sandi tuwane dhateng kula ora kanggo pindhah ing chatting kamar, tau dipercaya wong online. Aku wedi marang wong-wong mau. Aku kudu pitutur marang wong-wong mau. Yen supaya, nalika lan carane. Kang wis teka menyang u. S. ing desember lan aku ngelingi patemon wong lan kulawarga. Aku bakal njupuk wong karo kula, ora piyambak. Aku emg kaya wong. Saran. Sandi saran. ora njaluk melu. Aku sengit matur sing, amarga aku ngerti apa iku kaya kanggo njaluk melu karo wong liwat lan sambungan internet. Nanging aku meh bisa njamin sampeyan sing iki ora apa sing lagi looking for. Sampeyan mikir sampeyan ngerti wong, nanging sampeyan bisa ora ngerti manawa. Sing gambar, utawa malah video chats, bisa uga ora dadi wong sing mikir iku. Tuwane sing tengen kanggo warning sampeyan ora dipercaya wong-wong ing internet. Aku pengin aku wis mirengke kanggo wong-wong mau. Minangka korban saka rudo pekso, please ora sijine dhewe ing bebaya potensial. Yen sampeyan lagi wedi marang wong tuwane, tegese jero mudhun sampeyan ngerti iki isn t a sehat kahanan. Aku ora nyoba kanggo udan ing arakan, hon. Nanging aku nolak kanggo resiko ngeculke wong njaluk tatu minangka kanti awon kaya aku iki amarga saka sambungan internet. Ing paling ngrungokake apa aku kudu ngomong, mangga. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing

About