submit


Sak kapindho wengi ing Mexico City Aku ketemu munggah karo Mexican wong Lanang lan kita tindak ing Geni Tacos Mexican Pangan Werna Demo saka kutha. Saka Sirah Tacos, kanggo Wedhus Tacos, kita nyoba supaya akeh éca Tacos. Aku ketemu munggah karo kanca-kanca Mexican wong Lanang (mung telung gabungan, Moises, Horacio lan Alonso). Kita miwiti mati Taco Mexican Pangan Werna demo ing Parades kanggo sawetara éca Tacos. Kita nampa daging Sapi karo Chorizo, Al Pastur lan Rib karo Keju. Sabanjure munggah kita tindak menyang Tacos Lolita kanggo mangan Sirah Tacos. Kita wis campuran saka Sirah, Ilat, Usus karo mata lan Sirah duduh kaldu. Iku bisa uga muni edan, nanging ana sawetara sing paling tacos ing donya. Kanggo ngalih iku nganti kita tindak menyang Quesadillas Maria Isabel kanggo duwe jero goreng Quesadillas. Aku wis Jagung Jamur Quesadillas. Iku Mexican truffle lan iku supaya geni. Kanggo pungkasan ing wayah wengi, kita ndamel menyang Birria La Kutub kanggo duwe sawetara Birria Tacos kang Wedhus lan kanggo nyoba Wedhus duduh kaldu. Iki mbokmenawa paling Taco ing donya. Mugi sing disenengi metu Geni Tacos Mexican Pangan Werna Demo saka Mexico City ing collaboration karo Mexican wong Lanang. Yen sampeyan tresna video iki please menehi kula jempol munggah, komentar ing ngisor iki lan langganan saluran

About