Panjenengan go-kanggo Amerika Latin blog. Travel, ngulandara, bisnis, free lan bebaya ing Meksiko, Tengah lan Amérika Kidul. Vance maneh. Wektu iki, kanggo pirembagan dicokot babagan gendakan ing Meksiko. Utawa, luwih khusus, kanggo pitutur marang kowe carane kanggo narik kawigaten Mexican wadon. Sawise duwe ngginakaken total kumulatif bab telung taun kene, aku kaya kanggo mikir aku wis sinau bab utawa loro babagan bocah-bocah wadon kidul tapel wates. Lan nalika, kanggo sisih paling, free bocah-bocah wadon ing Meksiko ora beda saka dating bocah-bocah wadon ngendi wae liya ing donya, ana sawetara bab sing sampeyan bisa nindakake kanggo nambah kasempatan saka nemokake Mexican gendakan (utawa cepet fling.

Iku njupuk kula sedhelo kanggo sinau game mudhun kene, aku pangarep-arep sepuluh tips ing ngisor iki bakal nyimpen sawetara wektu. Aku sijine iki pisanan kanggo alesan. Klamben inggih punika kamungkinan kanggo nyedhiyani sampeyan karo paling gedhe bali ing investasi (mbok menawi malah luwih saka learning spanyol.). Ana cara sing luwih gampang kanggo nyetel dhewe loro saka manca liyane saka klamben stylishly. Tinimbang khas kathok cendhak lan sandal utawa sepatu mlaku sing paling lelungan nyandhang, nandur modal ing wanita, sawetara V-neck t shirts lan apik pasangan saka boots utawa sugih shoes. Sampeyan ora bakal getun iku. Wong lanang search ora sugih utamané uga kene salah siji, supaya sampeyan bisa nemen bandha ing wilayah iki. Yen sampeyan arep kanggo duwe luck karo gendakan ing Meksiko, sampeyan bakal kudu nggawe gaweyan kanggo katon apik. Aku wrote kirim ing carane sugih ing Amerika Latin. Iku wis kabeh info sampeyan bakal kudu carane kanggo nyekel ing manungsa waé saka Latinas. Ing Meksiko, ana sing jembar budaya sing beda antarane kutha-kutha. Sampeyan kudu ngatur panjenengan pendekatan patut. Kanggo kayata, yen sampeyan lagi looking kanggo mencet ing wanita lokal ing Oaxaca, luwih konservatif, umumé pribumi negara ing Meksiko, strategi arep kanggo katon akèh kabèh beda saka yen sampeyan lagi ngengingi ing wanita ing liyane maju, liberal ibukutha Mexico City. Aku bakal tetep iku prasaja: yen gendakan ing Meksiko punika goal, sampeyan lagi arep arep kanggo kelet kanggo kutha-kutha ageng. Ing kutha-kutha cilik, akeh bocah-bocah wadon bakal nikah dening wektu padha lagi ing agêng-twenties lan utawa bakal ana sawetara stigma marang hooking munggah karo acak manca. Aku wrote artikel ing paling kutha-kutha kanggo patemon Mexican wanita.

Mriksa sing metu

Ing cendhak, kene sawetara pilihanipun apik: Yen sampeyan lagi luwih saka peteng lan brooding jenis wong lanang, sampeyan bakal arep kanggo beting sing kene ing Meksiko. Nalika aneh-wong game bisa pindhah liwat uga ing Eropah lan Amerika Serikat, iku ora mangertos banget siap mudhun kene. Saiki, aku ora ngandika owah-owahan pribadine (sampeyan bisa ora, tho), nanging yen sampeyan bisa, air ing sisih korek saka iku ing negara iki. Supaya kanggo ngematake Mexican wong wadon, sampeyan bakal perlu kanggo nuduhake yen sampeyan saged gadhah fun. Iki sawetara saka sing paling positif bocah-bocah wadon aku wis ketemu ing ngendi wae, supaya aku ngene suggest tetep iku lighthearted ing kawitan. Iki ngirim ora dadi akeh banget saka masalah — energi sing wis infèksius. Mexican bocah-bocah wadon bakal kaya yen sampeyan nuduhake sampeyan duwe pangertèn saka banyolan lan seneng ngguyu apik. Free ing Meksiko fun (lan, ing kaping, kebak drama). Sampeyan ora njaluk banget adoh yen sampeyan ora bisa duwe ngguyu utawa loro. Laku ndadekake sampurna. Yen sampeyan arep kanggo njaluk idea saka apa Mexican bocah-bocah wadon sing kaya sadurunge kowe, lan duwe kesempatan liyane free ing Meksiko cara paling apik apa sing wis kanggo pirembagan kanggo minangka akeh minangka sampeyan bisa. Mlebu munggah kanggo sasi sadurunge trip lan sampeyan bisa miwiti nyambungake karo Mexican bocah-bocah wadon langsung. kabeh saka comfort saka ngarep. Iki bakal menehi idea saka apa padha kaya, nilai etc. Uga, iku bakal menehi alesan apik kanggo laku panjenengan seduction spanyol. Kita kabeh ngerti Meksiko wis kontrovèrsial negara. Ngrusak politikus, tamba panganiaya, ilegal pengungsi etc. Nalika sapisanan ketemu cah wadon mudhun kene, iku paling apik kanggo supaya contentious ngomong nilai. Ing paling nganti sampeyan njaluk bantuan kanggo ngerti wong-wong mau luwih apik. Iki kalebu Donald Trump, Tembok, imigrasi, politik lan obat-obatan. Yen iku ora teka munggah, nyebut mratelakake panemume, yen sampeyan duwe siji, nanging nyoba kanggo supaya iku luwih bisu. A cara sing apik kanggo nindakake iki kanggo nyebut mratelakake panemume, jujur nanging tindakake iku munggah karo pointing metu kasunyatan sing sampeyan ora Mexican, lan sing ngene seneng krungu sawetara saka search panemu. Padha bakal luwih seneng kanggo enggo bareng lan kesengsem sing sing kasengsem (malah yen sampeyan ora, tenan). Uga, pro-tip: politik, sing paling enom, educated gals bakal marang PRI katelu. Supaya, sampeyan bakal cantik aman ngina pemerintah saiki (ing wektu nulis). Nalika sampeyan njaluk ngerti dheweke luwih apik, aran gratis kanggo nyebut panemu ing dheweke negara liyane forwardly, nanging ing orane tumrap sekolah awal iku paling apik kanggo supaya iku cahya. Kang mirah ora pindhah liwat uga ing Meksiko. Yen sampeyan lagi ora cumadhang kanggo nglampahi ing paling telung puluh dolar wengi ing bar lan klub, iku paling apik kanggo tetep ngarep. Mexican bocah-bocah wadon kaya kanggo ngombe (utamané ing sisih lor) lan yen sampeyan lagi ora siap kanggo nglampahi dicokot dhuwit kanggo supaya munggah, padha bakal mikir sing lagi ora nyenengake. Iki jenis saka shitty, nanging iku cara iku. Yen sampeyan ora ngombe, sing nggoleki. Iku ora arep bisa marang sampeyan kakehan. Nanging, aku suggest sing nalika sampeyan pindhah menyang garis kanggo supaya banyu utawa jus, mungkin tuku babak kanggo cah wadon(s) sampeyan lagi karo. Saiki, iki ora ateges sing tansah kudu tuku bocah-bocah wadon ombenan lan jajanan — siji bab gedhe babagan gendakan Mexican bocah-bocah wadon sing padha bakal mbayar nuduhake sing luwih saka liyane Latinas (ahem Colombians.). Free ing Meksiko ora kudu larang. Nanging aja unreasonably mirah. Status cukup penting kene lan iku mung ora dipikir apik. Yen sampeyan lagi kurang ing dhuwit ing Meksiko (aku wis wis ana), milih kanggo toko warung tanggal tinimbang restoran. Utawa, yen sampeyan seneng bar kanggo nyetel swasana ati, pick siji cedhak omah. Wis ngombe utawa loro ana lan banjur suggest ombenan ing apartemen. Sampeyan bisa tuku botol saka tequila saka supermarket kanggo bab rega padha minangka cocktail ing apik bar, supaya yen ngombé bab panjenengan, ana cara mirah kanggo nindakake iku. Iki kontrovèrsial mratelakake panemume. Akeh bakal ngomong sing tombol kanggo sukses karo Latinas iku dadi agresif. Aku wis ketemu sing karo gendakan Mexican wanita, iku paling apik kanggo miwiti alon. Ora sexualize obrolan nalika sampeyan ketemu wong-wong mau ing garis utawa klub. Ora nggawe pamindhahan ing kawitan telung puluh menit kajaba iku arang banget cetha dheweke iku tenan menyang sampeyan. Sampeyan bakal kudu nggawe iku cetha kanggo dheweke sing kaya dheweke ing sawetara titik (utawa liya dheweke bakal wonder yen sampeyan lagi aneh utawa homo) nanging yen sampeyan teka cepet banget metu gapura, sampeyan bakal ajrih dheweke mati. Akeh iki gals sing digunakake kanggo kang catcalled ing lurung-lurung lan malah groped ing sepur, supaya yen sampeyan lagi banget agresif, sing pisanan pangroso uga banget uga bisa kanggo pitutur marang kowe kanggo jancok mati. Dadi sampurna disik nalika sampeyan pendekatan lan njembarake mboko sithik. Yen sampeyan apa sing, sampeyan bakal duwe sukses ing Meksiko. Ngisor baris: yen sampeyan arep kanggo narik kawigaten Mexican wong wadon, sampeyan bakal perlu kanggo dadi dominan (beda saka agresif). Yen sampeyan lagi ing sesambetan karo Mexican cah wadon, dheweke bakal lumaku kabeh liwat sampeyan yen sampeyan ora negara apa sing bakal lan ora bakal nampa. Lan yen sampeyan ora nelpon dheweke metu ing dheweke omong kosong, dheweke bakal tetep mengkono samara-samar iku lan kahanan bakal njaluk samsaya awon. Malah nicest becik Mexican gals bakal lumaku kabeh jancok liwat sing lanang, yen kang ngijini wong-wong mau. Wigati: Iki bener kanggo kabeh wanita. Mung ing Amerika Latin, ngendi masyarakat ora cukup minangka feminized, iku malah luwih cocog.

Related kanggo titik

Yen sampeyan lagi ing sesambetan karo Mexican prawan, sampeyan bakal perlu kanggo nyetel wates. Kaya wanita nang endi wae, Mexican wanita bakal duwe bunch saka bolo tulisan wong-wong mau nyoba kanggo njaluk ing sembarang wayahe diwenehi. Free ing Meksiko ora beda saka ngendi wae liya ing pangertèn iki. Nggawe iku cetha sing ora sijine munggah karo iki urut saka bab. Mexican bocah-bocah wadon (maneh, kaya bocah-bocah wadon nang endi wae) manungsa waé, lan katresnan bakal kerep dadi anjog sawetara bolo ing. Yen cah wadon wis dilakoni iki malah sawise sampeyan wis glethakaken mudhun aturan, cut dheweke ngeculke. Iku ora worth alangan. Uga, sinau carane kanggo titik gringo kerja. Yen dheweke ngandika English apik tenan lan wis ngginakaken enem sasi ing Eropah, ana kasempatan apik dheweke disarèkaké luwih balung saka kuncen. Minangka aturan, sampeyan lagi arep pengin supaya bocah-bocah wadon sing mung tanggal gringos. Iki luwih gampang ngomonge saka rampung ing negara iki. Aku bakal nulis post carane supaya gringo pamburu rauh, supaya tetep dirungokake. Akhire, yen sampeyan pengin ngerti carane kanggo narik kawigaten Mexican wanita, siji piece apik saka saran aku bisa menehi iku kanggo sinau dicokot saka spanyol. Akeh dhuwur-kualitas Mexican bocah-bocah wadon ora nganggo gedhe inggris. Yen sampeyan njupuk wektu kanggo sinau kerja basa, sampeyan bakal mbukak dating pasar kanggo (secara harfiah) mayuta-yuta liyane bocah-bocah wadon. Program sing paling apik aku wis pinanggih kanggo learning spanyol kanggo tujuan tartamtu saka patemon wanita punika, maneh, Pilihan spanyol. Iku bakal ngene sampeyan pas spanyol sampeyan bakal kudu ngerti ing supaya kanggo ketemu lan ngarih-arih Mexican bocah-bocah wadon. Yen sampeyan ngrampungake program lan deleng bali menyang liwat wektu kanggo refresh memori, aku bisa njamin sampeyan sing asil bakal akeh luwih tinimbang yen sampeyan kelet kanggo inggris. Iku bisa dadi dicokot angel kanggo ngomong yen Mexican wadon senengane sampeyan. Iki umumé amarga interaksi interpersonal aspek saka budaya sing umumé non-confrontational. Iki tegese, malah yen dheweke iku ora menyang sampeyan, dheweke isih bisa nanggapi kanggo teks lan nggawe tentative plans kanggo nyumerepi metu. Dheweke bakal nindakake apa-apa nanging pitutur marang kowe terus nganti dheweke ora arep kanggo ndeleng sampeyan maneh. Yen sampeyan lagi yakin yen Mexican lady senengane sampeyan, kene iku carane sampeyan bisa ngerti. Pindhah radio-bisu kanggo nalika sawise sampeyan wis wis ing sawetara tanggal. Yen dheweke ora miwiti teks ing minggu, ana kasempatan apik dheweke ora tuku apa sing lagi sade. Yen sing cilik, iku nggoleki.

Mindhah ing

Nguber liyane ndadékaké. Sawise mungkin sasi utawa supaya, yen dheweke isih wis ora digawe kontak, uncalan metu Salam Maria teks kanggo dheweke kanggo ndeleng yen dheweke kepengin kanggo ketemu munggah maneh. Yen dheweke ora, gedhe. Sampeyan uga bisa kanggo re-narik iku. Yen dheweke menehi alesan bab kang sibuk utawa ngunekke sampeyan mati rampung, mbusak nomer dheweke. Kathah liyane iwak ing segara. Kita wis kabeh wis ana banget, supaya ora njupuk iku wong. Lan elinga: ing mburi dina, bocah-bocah wadon sing bocah-bocah wadon ana ora perlu kanggo overthink pendekatan. Mung njaluk metu ana lan pirembagan kanggo sawetara. Nalika sampeyan lagi mudhun ing Meksiko, duwe tips iki mlaku ing bali saka sirah yen sampeyan lagi yakin carane kanggo nerusake ing kahanan tartamtu, utawa yen sampeyan lagi kroso sing sethitik mariah sak kawitan sawetara dina kene (normal)

About