I am looking for a logis lan intuisi pemahaman saka wong, iku kudu dipun ginakaken tanpa ndemek masalah saka kaslametané, nemokake awake dhewe. Aku ngerti kang karakter, kang potensial, lan gol. Panjenenganipun wis nelik potensial lan gol. Nalika kita potensi lan gol sing padha, iku apik résonansi. Kita pick munggah subtle gerokan. Persis, wong, saka intuisi-logis jinis. Kepengin kanggo pindhah ing, kepengin luwih urip, pracaya ing kaelokan. Kulawarga urip normal ora matter, iku liwat. I am looking for partner dipercaya, sing wis sadar, jujur, boundless, inflating subtle gerokan lan sarujuk kahanan kanggo njupuk subtle gerokan. Langgeng mahasiswa lan sewidak taun-lawas, a lan b. Dansa, fashion, fitness, konser, aktif acara, lampu kilat mobs saka kabeh menarik, aktif, nyenengake. Aku tresna kanggo seneng urip, tari, apa apik, bantuan lan ndeleng mesem ing pasuryan wong, aku tresna petualangan lan lelungan, cruises lan obrolan, aku Aku tresna kanca-kanca, aku tresna cilik bocah-bocah lan kéwan. Katresnan, passion, kaendahan-sing credo. Aku manggon ing North Carolina ing dheweke house. Kabeh sandi urip aku wis urip, sinau lan makarya ing Saint Petersburg. Ing setengah-getih warga negara sing: ibuné Yahudi, rama Brasil.

Aku mimpin a gaya urip sehat: aku cook tengen ne abang lan putih, ngleksanani. Kula pros: imbang, shopping tas, becik wong, sopan. Mungsuh uga ngomong: ala untu, masalah karo basa inggris, insomnia. Aku d kaya kanggo turu ing kapisah kasur yen sampeyan arep kanggo njupuk mate bebarengan. I am looking for wong kanggo serius sesambetan long-term. Wong sing mangerténi apa kepengin metu saka urip.

Prayoga, apik, pinter

Aku kaya kanggo golek wong serius karo karakter kuwat, poto-manteb ing ati, bisa kanggo appreciate, bab lan katresnan wong wadon. Apa bisa nguripake biasa dina menyang liburan? Supaya kanggo nindakake kaadilan kanggo apa khusus bab wong, aku arep kanggo nggawe sesambetan ing kang kita kita ngerti saben liyane ing salawas-lawase tanpa tembung. Sambutan kanggo situs Gendakan kanggo wanita ing AMERIKA serikat. Kene sampeyan bisa ndeleng profil wanita saka kabeh liwat negara kanggo free tanpa ndhaptar. Nanging sawise pendhaftaran, sampeyan bakal duwe akses kanggo komunikasi karo wanita lan bocah-bocah wadon ora mung ing AMERIKA SERIKAT, nanging uga ing negara liyane saka donya. Yen sampeyan arep kanggo ketemu, nemokake katresnan, nggawe anyar kenalan, temokake kanca-kanca, banjur setengah kapindho, kita Dating site wis nunggu sampeyan

About