Nggunakake kita kamar chatting ora mbutuhake sembarang download utawa pendhaftaran mlebu lan bisa diakses langsung saka situs. Pangguna anggota cara dianjurake kanggo ngakses kamar chatting minangka sampeyan njaluk dilindhungi undhang-undhang jeneng pangguna, lan ora kudu ngetik rincian saben wektu. Liyane anggota bisa ndeleng profil panjenengan gampang lan nambah sampeyan minangka kanca, yen padha perlu kanggo ngirim sampeyan offline pesen. Tamu pengunjung perlu kanggo isi metu wangun ndhuwur karo rincian dhasar, mung banjur padha bisa ngetik kamar chatting. Tamu pengunjung ora njaluk dilindhungi undhang-undhang jeneng nanging sing cara sing apik kanggo nyoba chatting kamar utawa yen sampeyan bisa ora bakal keganggu kanggo nggawe akun karo kita. Apa kedaden kanggo lawas chatting kamar lan apa introduce anyar chatting lunak. Loro saka lawas kamar chatting lunak ngendi partai lan nggawe owahan kanggo wong-wong mau padha loro hard lan akeh wektu, supaya kita saiki wis digawe adat chatting lunak kita dhewe kanggo ngatasi masalah sing. Apa aku weruh jeneng sing padha ing kamar chatting kaping pirang-pirang. Kita chatting lunak isih ing phase beta lan iki bug, kang kita weruh lan bakal tetep ing sabanjure teka nganyari.

Iku banget kamungkinan sing kita bakal nambah swara chatting fitur ing mangsa cedhak nanging gegayutan ‘video chatting’ kita sing durung teka kanggo kaputusan. Sawise ngetik obrolan, sampeyan bakal presented karo dhaftar panjarwa chatting kamar kanggo milih saka, padha apa ditampilake ing gambar ndhuwur. Jeneng kabeh umum pribadi chatting kamar bakal katampil, kajawi nomer saka wong ing saben kamar. Sampeyan bakal bisa kanggo nggabungake ing kamar kanthi ngeklik ing ‘Nggabungake’ tombol. Sawetara chatting kamar mung bisa dadi kasedhiya kanggo kedhaftar anggota. Gambar ndhuwur iku apa bakal katon kaya yen sampeyan wis gabung chatting kamar, ing ngisor iki Chabahar logo sing chatting pandhu arah pranala lan uga kalebu saiki chatting kamar kang jeneng. Sisih kiwa saka kaca dhaptar kabeh kamar sampeyan duwe gabungan lan ngidini cepet ngoper antarane wong-wong mau.

Tengah saka kaca nuduhake kabeh pesen diijolke ing kamar

Sisih tengen bakal nuduhake dhaftar panjarwa anggota sing saiki ing kamar sing. Ngeklik anggota jeneng ing sisih tengen dhaftar bakal nuduhake ‘pilihan pengguna’ minangka ditampilake ing gambar ndhuwur lan saben pilihan diterangno ing ngisor iki. Sebutno ngidini kanggo sebutno anggota ing pesen, lan iku bakal katon padhang kanggo wong-wong mau. Kalakon Sawise ngetik pesen, milih ‘kalakon’ pilihan bakal ngirim pesen minangka kalakon. A kalakon mung katon kanggo sampeyan lan wong iku iki dikirim menyang. Pesen pribadi pilihan Iki bakal ngirim ‘chatting pribadi panjalukan’ kanggo wong sing dipilih lan bakal nuduhake ing ‘tandha’. View Profile pilihan Iki mung nuduhake kanggo kedhaftar anggota lan bakal nggawa sampeyan menyang kaca profil. Nglirwakake pilihan ngijini sampeyan kanggo ora weruh sembarang pesen sing dikirim dening wong sing wis digatèkaké. Liyane Liyane saka menu nuduhake sawetara informasi dhasar bab sing anggota. Pilihan sing kasedhiya ing kaca setelan minangka ing ngisor iki: Jeneng werna Jeneng werna pilihan ngijini sampeyan kanggo ngganti celukan kang werna lan bakal katon kanggo wong ing werna sing dipilih.

Acak werna milih kanthi gawan nalika sampeyan nggabungake chatting

Ukuran Font Font ukuran pilihan ngijini sampeyan kanggo owah-owahan chatting ukuran font. Sistem pesen pilihan Iki ngidini sampeyan ndeleng utawa ndhelikake ‘panganggo mlebu kamar’ lan ‘pangguna kiwa kamar’ pesen. Mblokir panganggo Iki dhaftar panjarwa anggota sampeyan kudu diblokir, lan sampeyan bisa mbukak blokir wong-wong mau saka kene

About