Panjenengan go-kanggo Amerika Latin blog. Travel, ngulandara, bisnis, free lan bebaya ing Meksiko, Tengah lan Amérika Kidul. Aku suspect aku wis ngginakaken total saka telung taun ing kene. Sing kalebu urip ing Mexico City kanggo babagan puluh sasi, bebarengan karo sakepel saka luwih cendhek tetep ing macem-macem bagéan saka negara. Aside saka sawijining nggumunke pantai lan éca pangan, loro iku kanggo kang nemu kredit pantes iku, negara asring wis ora adil ajining diri gegayutan safety (‘Sampeyan lagi arep kanggo Meksiko.

‘), modernitas (‘Sira numpak kuldi. ‘) lan kaendahan alam (‘Meksiko. Ana kang mung pasir lan pesisir’). Paling wong ora éling sing Mexico City luwih modern lan luwih aman saka Bogota (mung minangka mirah, banget), lan sing Meksiko iku salah siji saka paling dikembangaké lan uga-disambungake negara-negara ing Amerika Latin sawijining ekstensif dalan sistem lan banget airlines domestik tegese sampeyan bisa kanthi gampang lelungan kanggo namung bab sembarang bagéan saka negara sing kepéngin. Nalika sapa menowo karo negara bakal ngerti sing Guadalajara lan Monterrey duwe reputasi kanggo bocah-bocah wadon ayu, paling wong sing ora peduli saka akeh mutiara didhelikake ing Meksiko. Nalika sampeyan lagi dipercaya kanggo nemokake search populasi wadon sing atraktif, Puebla ndadekake dhaftar amarga saka sawijining bar-pemandangan. Cholula, sing pinggir kutho tengen jejere kanggo kutha, iku sawijining panggonan banget kanggo garis hop, karo bab loro rolas bar kabeh nyawang kadohan saka saben liyane. Iku malah ndudohke wong-wong saka toko Mexico City kanggo wengi saka fun. Yen sampeyan lagi menyang bar pemandangan, Puebla banget dipun sepeleaken panggonan kanggo patemon wanita. Cuernavaca liyane sangat dipun sepeleaken Mexican kutha. Iku panggonan populer ing antarane wong manca mengkono ijol-ijolan program ing Meksiko, lan aku mesthi weruh kok. Senajan iku kutha cilik, iku ngemas doyo. Partai pemandangan kuwat, cuaca iku sampurna taun-babak, lan bocah-bocah wadon sing kaget atraktif kanggo kutha saka sawijining ukuran. Tembung wis tak metu ing panggonan iki dicokot (luwih akèh wong manca sing saiki ngunjungi lan singing masmur), nanging iku isih mati radar saka paling turis. Sawijining ukuran kompak lan dhuwur populasi mahasiswa nggawe iku papan sing apik kanggo ketemu sawetara cute Mexican bocah-bocah wadon. Nyana ladies kene kanggo dadi cendhak kaya ing Mexico City, nanging ing wangun luwih apik. Drive cendhak saka Mexico City, Queretaro wis akeh iku arep kanggo iku. Kaping kabeh, iku salah siji saka safest kutha-kutha gedhe ing Meksiko. Kapindho, iku salah siji saka paling makmur cities ing negara, makna infrastruktur sing apik, lurung-lurung resik, lan warga duwe dhuwit kanggo nglampahi. Katelu, bocah-bocah wadon lokal sing umume dicokot luwih atraktif ing rata-rata saka apa sampeyan bakal nemokake ing Mexico City. Iku uga cukup amba metropolis sing ora bisa everyone godhong yen padha kenek sing s — sampeyan bakal nemokake nomer apik saka wanita antarane abad. Apa iki sepisan kutha raosaken dening tamba panganiaya (kita lagi ngomong severed kepala kiwa ing town square jinis telek) iku saiki aman lan wani-I-say becik panggonan kanggo ngunjungi. Senajan aku iki ora diunekake adoh dening kutha wisata, aku iki pleasantly kaget dening wanita. Nanging, iku worth kang lagi nyimak sing ora weruh akeh gedhe-gedhe apik mlaku-mlaku sak dina — sampeyan duwe kanggo mencet bar klub ing akhir minggu kanggo golek Hangar ana telung opsi apik kanggo nightlife. Women in Durango duwe notabene korek complexion saka bocah-bocah wadon ing tengah utawa kidul saka negara lan sing umume luwih tipis lan rodho dhuwur. Padha sing loropaken lan bakal genuinely curious minangka kanggo apa padha jancok sing mengkono ing kutha. Siji masalah aku ngeweruhi sing ana ora akeh. Populasi wadon iku umume banget enom utawa tengah-umur lawas. Kamungkinan amarga kasunyatan sing akeh sirah kanggo Monterrey kanggo universitas. Iki ndadekake kanggo kurang becik lemah mburu saka kutha-kutha liyané ing dhaftar. Kathah cute Mexican bocah-bocah wadon, nanging sampeyan bakal perlu kanggo dadi manawa lagi umur. Senadyan kang siji saka Meksiko kutha paling gedhé, Leon banget arang dibukak dening turis. Ndadekake pangertèn, ana ora akeh alesan kanggo ngunjungi. kajaba sampeyan lagi looking for a kutha aman kanggo nyumerepi metu ing lan pick munggah wanita. Ana nomer apik saka universities kene kang tegese ana nomer apik saka mahasiswa universitas kanggo game. Ing nightlife punika cantik siji-dimensi — sampeyan ora bakal nemokake akeh liyane saka chain klub kaya Arezzo lan Privet — nanging bocah-bocah wadon enom kene katresnan kanggo pihak. Kanggo akeh saka wong-wong mau, iku bakal dadi pisanan adoh saka wong tuwane, supaya padha kathah kanggo supaya ngeculke. Bocah-bocah wadon kene duwe korek complexion saka wong-wong ing Mexico City, lan badan sing nyedhaki apik. Sing kang ngandika, karo horrendous Mexican diet lan kabeh ngombé, aku nyana tembok bakal kenek hard lan bakal padha balon ing bobot sawise bab telung puluh taun. Tamba panganiaya wis kenek negara Veracruz hard ing taun anyar. Mungsuhan kanggo wilayah sing padha bebarengan kang nempuh perang sadawaning tapel wates wilayah wis dipindhah mudhun kidul. Asia es. Iki tegese tourism non-ana, supaya sampeyan bakal temtunipun bakal anyar yen sampeyan kepala mudhun kene. Wanita sing dicokot luwih maju lan seksual saka ing akeh saka Meksiko (iku ing Karibia, sawise kabeh), kang mesthi bab sing apik. Attractiveness banget kenek lan miss. Ing pulsa bocah-bocah wadon ana ing antarane sawetara negara kang paling apik. Nanging search saben rodok kurang. Yen sampeyan lagi menyang gals karo rodo peteng complexions, iki negara ing Meksiko sing pipis karo Afrika paling. Akèh warga duwe dicokot saka ireng ing ‘kula. Negara Sinaloa wis misuwur ing saindhenging Meksiko kanggo sawijining wanita. Lan sawijining ibukutha, Broby, umumé kanggo thank kanggo ajining diri. Bocah-bocah wadon ing Broby sing béda-béda saka liyane saka negara — badan sing paling apik, tangan mudhun. Iku jenis kaya padha airlifted sakepel saka bocah-bocah wadon saka Medellin, Kolombia lan dropped wong-wong mau menyang siji iki tartamtu Mexican kutha. Amarga narco-budaya, wanita njupuk kaendahan sing akeh. Ing bagéan saka negara, surgery plastik wis luwih utawa kurang dibuwang menyang pasuryan, utawa occasional proyek penthel. Kene, sampeyan bakal weruh bocah-bocah wadon karo palsu menaksir, mung minangka sampeyan bakal ing Kolombia utawa Venezuela. Pasuryan sing kenek utawa kantun. Ora bisa menang ‘kula kabeh. Mung masalah karo ngunjungi Broby minangka wisata nacre budaya. Yen sampeyan muter menyang kutha iki lan kelet watara kanggo nalika, iku umume wiwit sing sampeyan lagi ana kanggo tuku obat-obatan, utawa sampeyan lagi narc. Iki, lan sampeyan kudu ati-ati sing sampeyan mencet ing. Luwih saka sawetara wanita ing kene bakal duwe sawetara association, nanging ngeculke, karo cartel. Uga, yen sampeyan lagi a foreigner rolling karo cute Mexican bocah-bocah wadon, aku ora bisa ndeleng sampeyan njupuk sawetara flak saka search bolo. Sinaloa wis cantik obnoxious lan macho budaya. Sawetara saestu wanita nggantheng sing ndhelikake adoh ing Chihuahua. Ora akeh wong sing seneng lelungan ngerti iki, amarga ora akeh wisatawan pindhah. Ana jumlah sing prayoga saka Eropah utang ing bagean saka Meksiko, supaya sampeyan bakal nemokake sing wanita kene sing rodho, duwe korek kulit lan malah ijo lan biru mata. Lan kanggo wong-wong sing ora pindhah menyang Meksiko kanggo mencet ing wanita putih, aja padha sumelang — ana isih kathah mestizas. A bab apik babagan Chihuahua iku rodo kutha gedhe, nanging iku dudu nutup sembarang liyane utama metropolis. Iki tegese sampeyan ora njaluk exodus saka college-umur bocah-bocah wadon kaya apa mengkono ing Durango. Lan kanggo maksud apa Amerika maca iki, Chihuahua sejatine terus-dijupuk saka El Paso, Texas. Sampeyan bisa nggawe drive ing sethitik ing limang jam. Temtunipun sleeper pilihan. Ing paling mimpin, Mexicali iku sawijining karu kutha. Iku salah siji saka ugliest lan paling monjo ing ing negara, karo suhu ajeg ngluwihi patang puluh derajat Celsius ing sasi panas. Nanging wong-wong wadon — lanang, wadon sing nyengsemaken. Aku wis wis kanggo iki tapel wates kutha kaping pindho lan iki diunekake adoh dening nomer saka bocah-bocah wadon seksi. Akeh, akeh sing luwih apik saka ing Calexico, kang dumunung ing Amérika sisih. Sing, lan iku dicokot saka dosa kutha. Yen strip klub sing bab, sampeyan bakal nemokake ora butuh. Lan yen sampeyan lagi a gringo sing ngandika spanyol, sampeyan bakal ageng anyar. Ana uga ngelingke populasi Cina kene, supaya yen Cina Mexican nyampur soko, sampeyan lagi menyang, ana panggonan sing luwih apik ing negara. Foto iki bakal menehi idea saka apa sing nyampur katon kaya.

Spilota

Ora mung dipun sepeleaken minangka panggonan kanggo ketemu cute Mexican bocah-bocah wadon, nanging uga minangka panggonan ing umum. Kutha iki ayu, karo nyengsemaken arsitektur kolonial. Iku cukup aman lan uga (sayange, padha ora bisa ngandika kanggo liyane saka negara). Ana turah mbrawah saka enom, wanita atraktif, lan padha kaya duwe wektu apik. Awit sing paling turis ora nggawe iku kene, utawa yen padha nindakake, padha ora tetep dawa, yen sampeyan basa munggah kene kanggo saperangan sasi, aku gelem nang sampeyan bakal ing swarga. Senajan populasi wadon iku ora cukup ing Semarang utawa Guadalajara tingkat, padha nggawe munggah kanggo iku dening gadhah luwih penake kapribaden. OK, aku wis ora bener wis kene durung. Nanging, aku duwe iku ing apik panguwasa saka sakepel saka wong aku ngerti lan dateng sing kutha iki chalked kebak ayu. Sing, lan meh saben prawan aku wis ketemu saka Sonora wis panas. Aku uga wis nyoba sandi sethitik tinder lokasi hack lan aku iki adoh saka wagol. Maneh, iki bakal dadi papan sing apik kanggo pindhah yen sampeyan lagi menyang bocah-bocah wadon rodho dhuwur karo korek complexions. Saka apa aku ngerti, kutha wis aman karo standar dhuwur saka urip lan wis kuwat nightlife pemandangan. Kutha iki mung dikenal ing Meksiko kanggo siji bab: San Marcos Padha Nasional, kang, yen aku ora mistaken, iku paling gedhe sing padha ing negara. Kanggo sing ora pati ngerti karo Mexican pameran, lagi sejatine massive werna pihak sing pungkasan kanggo minggu. Sak iki wektu, Majorna rampung kebak Mexican turis. Sampeyan kudu book motels bab sasi ing advance. Iki padha mbokmenawa kesempatan sing paling apik ing negara nawakake kanggo patemon Mexican bocah-bocah wadon. Karo kabeh alkohol mili lan partying kedados, sing ngirim ora surprise sampeyan. Apa bisa uga surprise, nanging, iku kualitas apik tenan saka wanita lokal. Yen sampeyan kelet watara sawise padha, sampeyan bakal nemokake search bar kebak cute Mexican bocah-bocah wadon. Ora mung sing, nanging lagi sawetara sweetest aku wis tau ketemu. Yen aku iki garwane mburu ing Meksiko, iki bakal dadi kutha aku ngene sirah. Iku anteng, aman lan kebak apik, wong jujur. Lan ana sing duwe apa, folks. Yen sampeyan lagi looking kanggo njaluk mati path diantemi kanggo ketemu cute Mexican bocah-bocah wadon, iki ana ing kutha-kutha ngene aku nyaranake sampeyan ngunjungi. Yen sampeyan pengin nemen kanggo kasil ing iki cities, sampeyan bakal kudu ngerti sawetara spanyol. Inggris wis ora ngandika saklawasé minangka digunakake minangka ing Mexico City, Guadalajara utawa Semarang. Thanks kanggo ngrungokake. Lan yen sampeyan duwe liyane Meksiko kutha-kutha ngene nyaranake, aran gratis kanggo ngirim wong-wong mau ing komentar ing ngisor iki

About