Yen Sampeyan ora bisa ngirim aplikasi utawa resume, sampeyan bisa nggayuh dheweke ing ing komputer lan ngirim foto (ing paling pitu saka wong-wong mau) langsung ing email: ing baris subyek nunjukaké: jeng, katahan wong wadon ngiringan Sekretaris housekeeper saka proposal ing hubungan assistant pribadi. Yen Sampeyan kasengsem ing kabeh saran sebutno ing subyek: nimbang kabeh nawakake. Kepinginan lan usulan saka ladies ayu cetha lan alam. Ing dinamis gesang modern bisnis ladies kerep ora duwe wektu kanggo pindhah ing tanggal lan taun kanggo mbangun sesambetan. Nanging amarga rencana wis nyoba kanggo ketemu ing werna utawa ing restoran — ing idea iku dadi tanpa guna. Ana akeh banget pamburu kanggo dhuwit gampang, lan asil saka patemon iki uga mung — iku kaputusan tengen kanggo bisnis ladies sing diobong ing karya lan biso kanggo nglampahi wektu ing rusak sesambetan. Agensi gendakan aquamarine siap kanggo bantuan sing rego klien kanggo ing kabeh kahanan. Yen sampeyan siyap kanggo panggenan, kita seneng kanggo kurban calon qualified kanggo teknologi nyenengake kekancan. Yen panjenengan goal ayu driver utawa njaga kuwat, perusahaan kita bakal introduce sampeyan paling profesional pelamar kanggo posisi kuwi. iku cetha, lan kita bakal introduce sampeyan karo wong-wong sing ora bakal nguciwani lan ora bakal ngulungaké ing kahanan apa wae. Aquamarine — supporter saka dawa lan permanen sesambetan, sing saben dina nggawa kabungahan gedhe lan kepuasan. Kita mratelakake panemume, ing kepinginan kanggo nyedhiyani prayoga wong kanggo wong kanggo ngatasi masalah omah, kanggo menehi kesempatan kanggo katon apik gayane lan kulo becik, mobil perlu kanggo bakal temen maujud. Aquamarine siap kanggo ndhukung sembarang panjalukan saka sawijining partners, lan mulane sampeyan mung perlu kanggo ngirim aplikasi, lan kita lagi ora siji-wektu layanan ngiringan. Kita goal long-term uga-kang lan swasana ati apik, nanging amarga kita bakal nemokake sing pantes calon, kang ora bakal gampang, nanging uga partner kanggo stabil lan penake sesambetan. Email kita kapan, kita ahli sing kasedhiya rong puluh papat jam lan seneng bakal mbantu dadi seneng. Kanggo nemtokake informasi kontak (telpon sosial.

Foto kanggo nggawe urip lan njupuk profesional. Coba kanthi njawab kabeh pitakonan. Introduksi ing neutral lemah, biasane restoran utawa cafe. Sampeyan rembugan lan sinau. Nyoba kanggo nuduhake dhewe ing cara positif lan banjur bakal milih Sampeyan. Sampeyan bakal duwe kathah wektu free lan bakal ana income tambahan. Sampeyan bisa éling bisnis lan nambah ibukutha, minangka sing diwenehake lanang iki bakal bantuan sampeyan. Kanggo nemtokake informasi kontak (telpon sosial. Jaringan) lan pengalaman ing modeling lapangan. Foto kanggo nggawe urip lan njupuk profesional. Coba kanthi njawab kabeh pitakonan. Introduksi ing neutral lemah, biasane restoran utawa cafe. Sampeyan rembugan lan sinau. Nyoba kanggo nuduhake dhewe ing cara positif lan banjur bakal milih Sampeyan. Sampeyan bakal duwe cukup gedhe pilihan carane kanggo éling piyambak ing modeling bisnis, lan Manager Agensi bakal pitutur marang kowe cara paling apik kanggo nggunakake kesempatan iki kanggo njaluk paling sampeyan sing ing wilayah iki. Kabeh iku ing tangan. Kanggo nemtokake informasi kontak (telpon sosial. jaringan) lan pengalaman. Foto kanggo nggawe urip lan njupuk profesional. Coba kanthi njawab kabeh pitakonan lan kanggo mbukak sing positif kuwalitas kanggo employment. Mirip njupuk panggonan ing tlatah juragan utawa iku restaurant cafe. Sampeyan rembugan lan sinau. Nyoba kanggo nuduhake dhewe ing cara positif lan banjur bakal milih Sampeyan. Sampeyan bakal duwe gedhe income sing bakal ngidini sampeyan kanggo éling kepinginan. Sampeyan bakal ngewangi kanggo berkembang lan nambah wong bisnis lan juragan ing siji bakal ngagengaken bayaran dhuwur. Wishes kanggo cah wadon:- taun — model slim lan katon ayu — kawruh basa manca minangka plus — wutah — cm — fun I.

Akomodasi luwih M

Lubyanka. (ana kamungkinan ngancani ing aman omah)Wishes kanggo jeng: ayu, slim, tutuk, umur — taun. Wishes kanggo jeng: ayu, slim, tutuk, umur — taun. Lanang: patang puluh-wolung taun. Slim, apik dipikir, metu. Siap kanggo numpak. Yen Sampeyan ora bisa ngirim aplikasi utawa resume, sampeyan bisa nyipta ing komputer lan ngirim foto (ing paling pitu saka wong-wong mau). Ing baris subyek nunjukaké: jeng, katahan wong wadon ngiringan Sekretaris housekeeper saka proposal ing hubungan assistant pribadi. Ing konsep kayata karukunan lan uga jinis layanan, support, karukunan, nilai layanan ditambahaké, karukunan, sesambetan intim, jinis intim hubungan antarane manungsa lan wadon

About