submit


Aku duwe tanggal putih wong lanang kabeh sandi urip aku Hispanik. Aku ngerti persil saka putih wong lanang sing tresna Hispanik bocah-bocah wadon. Iku mung gumantung carane nindakake dhewe. Dadi manteb ing ati lan ngajari dhewe ing wong putih budaya lol Hello pamit aku putih lan paling wong putih ora nemokake Latinas dadi atraktif, padha nimbang Latinas dadi pelacur wanita sing iku. Aku ngerti liyane babagan putih budaya saka sampeyan apa amarga aku putih. Bellemare kang Madu, sampeyan mikir sing ngerti apa wong arep. Sampeyan lagi dadi khas lan mboseni. Wanita hating ing wanita liyane iku paling bab njijiki. Porn shaming banget. Aku malah ora bisa mbayangno jinis saka tuwane sing wungu sampeyan. Ayo kula guess, ibu — ibu siji. Bellemare lan apa jinis kawruh putih wong apa sampeyan saubengé dhewe karo. Putih wong aku ngerti sing cerdas, college educated lan uga-kesah. Padha ora nggawe bodho generalizations bab Latinas. Apa aku cerdas Latina malah arep wong sing migunakake tembung ‘ayu’ kanggo njlèntrèhaké wong wadon. Sing kurang kelas lan cedhak minded. Biasane, soko sing boten gadhah kawruh wong bakal ngomong. Kita. Ora thanks. miturut cara hey wong putih, apa kowe ngerti apa Meksiko nelpon Mexican beras. Jawaban beras lol bodho wong putih Oh ha-ha matur nuwun, kula nyuwun pangapunten aku bodho putih boy lol aku ora nemen ngomongake spanyol aku mung bisa orang lan supaya pangan mati menu lol. Aku mung sinau sing saka ngandika ha-ha. Matur nuwun kanggo mbeneraké aku bakal nggunakake kawruh iki kanggo ala ha-ha guyon tiyang kuilt Pethak sing paling manéka warna lomba ana minangka adoh minangka kulit mripat lan werna rambute. Niggas sing pipis karo putih nanging yen ora kanggo Éropah teka menyang Amerika, banjur Niggas bakal ora ana. Kadang tuwane saka Mexican bocah-bocah wadon sing banget cemburu lan nglindhungi anak wadon minangka yen padha mirah. Aku Mexican lan sok-sok bapakku cemburu LMAOOOOOOO insurance lagi protectors sing wadon. H sing kok padha supaya wadon sing dheweke meteng ing utawa. Lan supaya wadon sing sugih kaya pelacur wanita. oh yeah, gedhe parenting. Bellemare Panjenengan boten gadhah kawruh lan stereotypical respon sing gumbyang. Apa sampeyan éling carane simpleminded sampeyan swara? Sampeyan perlu kanggo njaluk metu liyane lan nemu donya. Panjenengan cedhak mindedness khayal lan sakbenere, iku ndadekake kowe swara ridiculously bisu. Ana akèh saka dobel bab ‘Boricuas’, kaya carane padha lagi biasane reged lan sing banget agresif. Nanging aku ngerti iku ora kabeh bener. Aku mung weruh sampeyan, cah wadon, aku panginten sing padha. Sampeyan muni kaya entah lan serem anak. Kita. Aku wong Mexican. Dating wong ireng elek kanggo lomba kita. Paling Meksiko ibu ngomong yen padha ndeleng sing wadon karo ireng wong sing padha ora arep metu tau. Iku kaya iki pakurmatan, meh kaya wong, apa aku wis rampung salah kanggo putri kanggo nguripake metu kaya sing. Ibu seneng sing putri kanggo mungkasi munggah karo gaya wong. Apa-apa nanging ireng. Wong bakal nambani wong-wong mau tengen. Diana aku wis katon taun-lawas wong wadon saka Meksiko — tanggal ireng wong lanang lan loro wadon dheweke tanggal ireng bolo Bellemare kang muni kaya sampeyan bisa dadi sethitik pait menyang Mexican wanita. Iya pacar ninggalake sampeyan kanggo siji? Kabeh Latinas ora trip. mung ayu Latinas sing Puerto Rican wanita. Aja lunga kanggo Mexican wong wadon, padha ora duwe tokoh wae. Boricuas ing tangan liyane sing dewi Bellemare kang sampeyan swara banget boten gadhah kawruh lan bodho. Nelpon Mexican wanita ‘sundel’ lan matur ‘Boricuas’ dewi ndadekake sing muni sethitik insecure. Minangka Mexican wong wadon, aku ora bisa ngenali sing ana wanita ayu saka kabeh balapan. Ora mung Mexican. Carane lawas sampeyan. Tho, kok ora kita ngirim gambar saka awakku dhewe lan supaya lanang arep sing katon luwih kaya ‘dewi’. Sampeyan rodo njupuk klowor, putih njijiki tempek. Cellulite. Selamet. Nanging ora pirembagan ala bab kula lomba amarga sing ora bener. Paling Meksiko ora mentheleng ing wong, yen padha ora banjur padha aneh lan rame. Diana ing paling kita wisuh kita cookie. Putih tempek iku cara sing luwih apik saka Latina tempek. Malah Latin wong bakal pitutur marang kowe sing. Diana Latinas duwe luwih saka cellulite putih bocah-bocah wadon apa, lan statistik mbuktekaken iku. Hispanik wanita sing kaloro paling lemu lomba sing ana (ireng wanita ing panggonan pisanan kanggo kang lemu). Latin pajek iku becik, putih pajek ora. Aku San Antonio banget lan aku Mexican lan iku sedih sing ngene njlèntrèhaké kabeh budaya kaya sing. Aku éling sing bisa uga ora wis kapapar kanggo budaya sing beda-beda amarga sampeyan bisa uga lack pendidikan lan atine mbukak. Atraktif Latinas ora tanggal wong kaya sampeyan. Sampeyan bisa ora malah wangun sing tepat ukara. Ing putih wong aku ngerti sing educated lan uga-kesah. Sampeyan lagi mung prasaja-minded wong lanang. Lan madu, kita lagi ora kabeh lemak iku mung sing apik-looking Hispanik bocah-bocah wadon mbokmenawa ora bakal tutul classless scum kaya sampeyan. Njaluk mriksa kasunyatan. utawa kang putih lan ora biasane kang kesengsem kanggo bocah-bocah wadon putih utawa cara samsaya awon kang putih lan ora suburban lan nyoba kanggo pick-up bocah-bocah wadon mithais neraka ora. Aku nikah. Kanggo sing pancen panas putih wong sing tansah kula saya wareg. Sapa sing ora. Ya, sampeyan sing bener karo Mexican wanita kang ora minangka atraktif minangka kidul Amérika wanita. nanging sawetara iku kanggo nimbang, alto saka kidul Amerika sing pipis karo Amerindian, ireng, lan putih kang menehi wong-wong mau luwih apik gen lan fitur. liyane bab sing Kolombia Brasil lan Venezuelan wanita njaluk liyane surgery plastik rampung saka sembarang liyane Amérika Latin negara sing ‘nggumunke fitur minangka sampeyan ngomong sing ora alam. Nanging Meksiko sing kanggo sisih paling kang duwe kuoso Amerindian karo dicokot sing sethitik saka Eropah pipis ing, supaya Amerindian menehi Mexican wanita warata sebulan lan warata susu lan muffin ndhuwur, lan liyane pribumi fitur amarga padha biasane Indian. Aku babar blas bisa ngormati mratelakake panemume. Aku kelakon kanggo mikir Hispanik wong-wong sing reged. Utamané nalika padha nggunakake tembung kaya ‘beanery’ lan duwe pancen ora ana kelas. Reged. Maca komentar digawe kula lelucon. Sing muni kaya poto-loathing utawa amarga Hispanik budaya sing beda-beda saka putih budaya, lan mulane, putih wong lanang alamiah katon kanggo wong sing padha bisa nuduhake liyane kapentingan karo. iku uga kurang umum kanggo golek arang banget atraktif Hispanik cah ayu banjur iku kanggo golek arang banget atraktif putih cah ayu. Ora nyoba kanggo dadi ora sopan utawa apa-apa, nanging aku mikir sing apa. ya, aku upaminipun tengen, nanging aku mung ora bisa ndeleng apa wong bakal arep kanggo kelet karo dhewe lomba maksudku ngendi kang ngulandara lan misteri saka dating wong ing macem-macem lomba kanggo njaluk bantuan kanggo sinau budaya sing iku apik tenan. Sampeyan ora duwe kanggo nyelehake putih bocah-bocah wadon mudhun kanggo nggawe dhewe aran luwih apik. Mexican bocah-bocah wadon sing mung minangka gampang, empu dhuwur teen meteng tingkat. malah sanadyan sampeyan ngandika padha ora nyoba kanggo dadi sopan, sing padha. Lan sing bab nyata kanggo ngomong. Nggatekke katresnan Lyme ing salawas-lawase ora, ‘Anonymous’ wis tengen. iku luwih gampang kanggo nemokake panas putih prawan saka panas Hispanik girl Bener iku luwih kaya wong putih ndeleng Hispanik wanita kanggo dadi ‘gampang’ lan ‘reged’. Aku putih supaya aku ngerti carane putih wong mikir. Bellemare kang apa aku duwe perasaan sawetara lemak slob lungguh ing ngarepe komputer hating Hispanik wanita amarga wong kiwa sampeyan kanggo salah siji

About