hubungan karo wong, kang peduli bab, sampeyan bisa ngerti

Ing paling iku kaya sing karo wong ing generasi sandi

Aku wong tau loro-wektu wanita lan tau mangertos carane sawetara wong sing saged kang mengkono iki. Uga, ora ana kanca-kanca sing duwe nanging iki ngirim ora bisa dijupuk minangka turki wong-wong sing bodho lan aku bisa lebokake wong-wong mau watara sandi driji lan muter wong-wong mau minangka akeh kaya aku arep. Nalika padha njaluk koyo sing lagi kang dijupuk kauntungan saka, padha lunga adoh, tanpa sadhar apa kedaden. Kasetyan apa wis panginten kanggo kita dening kita tuwane, utamané ibu, kang kita ngormati.

Nanging kita nyana padha kasetyan saka kita partners

About